1177 mina recept. Mina recept 2019-12-30

Mina recept

1177 mina recept

Börjar det blir brÀnt sÄ lÀgg pÄ en folie och grÀdda lite till. Skall försöka ta tag i detta i vÄr. Fyll med lÀmplig fyllning och grÀdda i 25 minuter pÄ samma temperatur. Vilt rÄdjur, hjort, Àlg, fasan, rapphöna, hare, ripa 16. .

Next

Mina recept

1177 mina recept

Fiskrom frÄn lax, lodda, siklöja, sill, stenbit, torsk Skaldjur 45. Toppen var nÄdd och jag stod inte ut med mig sjÀlv lÀngre. Sen Àr det bara att röra om och lÄta det puttra en stund pÄ spisen. Perfekt snabblunch, eller mellanmÄl om man tar lite mindre. FettsnÄl yoghurt naturell eller sötad med sötningsmedel 71.

Next

Mina recept

1177 mina recept

Cosmopolitansallad kan man ha till mycket, jag kom pÄ detta för ett par veckor sedan nÀr jag skulle bjuda en vÀn pÄ rÀkor. Min pappa blev sjuk han dog maj 2013 och dÄ gick jag upp 10 kg. Idag, 2016, har jag 25 kg kvar till dÀr jag vill vara. HÀll kyckling och vinÀger i en ugnsfast form och stÀll i mitten av ugnen i 12 minuter. HÀr Àr originalreceptet: En krÀftsoppa frÄn början, som jag nu har gjort om till en rÀksoppa.

Next

Mina recept

1177 mina recept

Den skall vara helt tĂ€ckt. Inte Ă€ta vid varje mĂ„l. Med nedanstĂ„ende mĂ„tt pĂ„ sambal oelek, chili och vitlök blir denna gryta vĂ€ldigt stark. Sallad alla sorter, Ruccola, Vattenkrasse, Alfalfa, FrisĂ©sallad, Harsyra, Ängsyra 95. Alla faser av Dukan max. Skaka maizenan i en liten burk med lite vatten. PĂ„ Dukans sida stĂ„r det dĂ€remot att morötter, rödbetor och kronĂ€rtskocka skall man bara Ă€ta max 200 g per vecka delade meningar rĂ„der om det Ă€r vid ett tillfĂ€lle eller utspritt.

Next

Mina recept

1177 mina recept

Jag har inga exakta proportioner, men hÀr Àr pÄ ett ungefÀr vad jag hade i: 1 kg mager nötfÀrs 10 % Lite olja att steka i 1-2 nÀvar strimlade morötter 3-4 nÀvar strimlad vitkÄl 1 stor burk med hela champinjoner som jag delade i 4 bitar 1 stor burk med strimlade bambuskott 6 vitlöksklyftor, pressade ca 0,5-1 dl sweet chili-sÄs ej Dukan. HÀll detta i grytan tillsammans med resten av vattnet och buljongtÀrningen smulad. Har ni kvarg som inte klarar att kokas rekommenderar jag att man tar en annan sort. MÄste skriva mer regelbundet för att klara det, sÄ det Àr min mÄlsÀttning. Kycklingen skall vara sÄ mör att den nÀstan faller isÀr av sig sjÀlv. Jag bestÀmde mig för en Gastric Bypass, men köerna var fruktansvÀrda. NÀr jag skall servera denna sÄ hÀller jag först soppan i en tallrik och eventuellt tinar den, den gÄr utmÀrkt att frysa i portioner och sen hÀller jag pÄ massa rÀkor.

Next

Mina recept

1177 mina recept

Det Àr sÄ trÄkigt att bara Àta rÀkor som de Àr, nÀr man inte har nÄgot bröd att ha dem pÄ. Jag gjorde röran ungefÀr som min vanliga grönsaksröra, fast jag kokade den inte. Stek 2-3 minuter pÄ varje sida. Med Dukan-dieten kom jag lite lÀngre under 2012. Yoghurten mÄste vara utan socker. NÀr allt hade kokat klart sÄ hÀllde jag i vitlökskvargen.

Next

Mina recept

1177 mina recept

Man kan ha salladen som tacobröd ocksÄ : Men nu var det inte rÀkmacka vi skulle göra hÀr, utan tonfiskröra. SÀnk vÀrmen och hÀll pÄ balsamvinÀgern. Nagga och förgrÀdda i 15 minuter pÄ 175°C. Om yoghurten Àr smaksatt med citron, vanilj eller kokos rÀknas den som naturell. Gillar ni inte starkt kanske ni skall ta lite mindre.

Next

Mina recept

1177 mina recept

Det blev 4 mÄnader med Xtravaganza och -40 kg nÀstan. Stek dessa i lite olja tillsammans med vitlöken. Detta fick steka ihop tills det mesta av vÀtskan hade försvunnit. Jag gör kycklingen precis som det stÄr dÀr, men hoppar alltsÄ över basilikastompet. Jag hÀllde pÄ alla vÀtskor, soya, sweet chilisÄs och smulade ner buljongtÀrningarna. FrÄn fas 2 och framÄt Protein+grönsaksdag Detta Àr en soppa som jag har gjort mÄnga gÄnger. Soya efter smak 3 rÄgade msk sambal oelek det blev starkt.

Next