Amalie olsen adrian sellevoll. Adrian Sellevoll dukket opp med kjæreste på rød løper 2019-11-14

UNDER DYNA MED AMALIE OLSEN

Amalie olsen adrian sellevoll

Kjæresten er Youtube-stjerna Amalie Olsen, og paret har vært kjærester siden oktober. Adrians forhold tok slutt, mens Viktoria var en av deltakerne som dro hjem fra «Love Island» uten å finne den store kjærligheten. Kven skulle spelt i filmen om mitt liv ja. Mer enn det ønsker jeg ikke å si. Foto: Heiidii Schei Lilleås Bestemte antrekket Det var Sellevoll som hadde bestemt hva dama skulle ha på seg på deres første rød løper-opptreden. Men man skal aldri si aldri.

Next

UNDER DYNA MED AMALIE OLSEN

Amalie olsen adrian sellevoll

Han røk som nevnt ut etter episode fire, men mente selv det var relativt fortjent. Bestemte antrekket Det var Sellevoll som hadde bestemt hva damen skulle ha på seg på deres første rød løper-opptreden. Jeg er ikke på jakt etter noe nytt forhold nå, uttalte Melina den gang. Dette var mye bedre, mener Sellevoll. Dette var mye bedre, mener Sellevoll.

Next

ahintz.com » Adrian Sellevoll

Amalie olsen adrian sellevoll

Det fikk blant annet fansen til å spekulere voldsomt i om det har oppstått romantiske følelser mellom realitydeltakerne. Nå har han funnet kjærligheten på ny. . Adrian bekreftet også bruddet, men ønsket ikke å kommentere saken ytterligere. Kjæresten er Youtube-stjerna Amalie Olsen 20 , og paret har vært kjærester siden oktober.

Next

UNDER DYNA MED AMALIE OLSEN

Amalie olsen adrian sellevoll

Han røk som nevnt ut etter episode fire, men mente selv det var relativt fortjent. Kanskje det motsatte av meg. Foto: Marie Røssland Til Se og Hør verken avkrefter eller bekrefter Adrian at de to er blitt et par. Slik ting er nå, er ikke Adrian sikker på om han egentlig har tid til noen kjæreste med det første. Det var på premierefesten til «Ex on the Beach» i august, at Adrian og Melina kunne En drøy måned senere - Vi er ikke sammen lenger, og jeg kan bekrefte at vi har gått fra hverandre. Jeg er blitt godt kjent med henne gjennom kompisen min , forteller Adrian. Adrian fra Ex on the beach ankom den røde løperen med sin nye kjæreste Amalie Olsen.

Next

Adrian Sellevoll og Viktoria Olsen Brakstad

Amalie olsen adrian sellevoll

Siden da har de hatt jevnlig kontakt, og har møttes når Adrian har vært i Oslo. Han bare tøffer seg på utsiden, smiler Olsen. Han får meg til å le, og får de morsomme sidene ut av meg. Tiden vil vise, og det mellom oss er fortsatt ganske ferskt, sier hun, og legger til at de to egentlig er ganske forskjellige. Foto: Heiidii Schei Lilleås Bestemte antrekket Det var Sellevoll som hadde bestemt hva dama skulle ha på seg på deres første rød løper-opptreden. Han bare tøffer seg på utsiden, smiler Olsen. Video: Marie Røssland Motsetninger Selv om Viktoria innrømmer at hun har funnet en god tone med Adrian, avkrefter hun at de to er blitt kjærester i dag.

Next

Adrian Sellevoll viste frem ny kjæreste

Amalie olsen adrian sellevoll

Video: Ørjan Ryland Brudd Helt siden Adrian kom hjem fra «Ex on the beach»-innspillingen har ting gått i ett for 21-åringen, med og musikkutgivelser. Han bare tøffer seg på utsiden, smiler Olsen. Kjæresten er Youtube-stjernen Amalie Olsen, og paret har vært kjærester siden oktober. Nyttårskyss Viktoria, som er fem år eldre enn Adrian, forteller til Se og Hør at duoen møttes for første gang ved juletider, da hun besøkte Bergen. Det er det som er perfekt med Viktoria, uttaler Adrian til Se og Hør i dag. All trademarks belong to their rightful owners, all materials to their authors. Eg liker å ha folk rundt meg.

Next

ahintz.com » Ex on the beach

Amalie olsen adrian sellevoll

I alder av 18 år fikk hun tildelt Gullsnutten-prisen «Årets stjerneskudd». Olsen opprettet sin Youtube-profil i 2014, og har nå over 160. Nå ser det imidlertid ut til at de to realityprofilene har funnet tonen med hverandre. Nordhordlendingen er kjent fra realityserien Ex on the Beach, og var i år med i Skal vi danse. Hun bekrefter også at de to feiret nyttårsaften sammen.

Next

Adrian Sellevoll dukket opp med kjæreste på rød løper

Amalie olsen adrian sellevoll

Foto: Xueqi Pang Prisvinnende humorvlogger Olsen er en av de mest fremadstormende youtuberne i Norge. Ting kan skje, og det er fort gjort, sier realitystjernen. Nå er det Sellevoll som får den siste dansen med Olsen, og han har hjulpet henne med å plukket ut kveldens antrekk. Video: Ørjan Ryland - Jeg liker eldre damer. Det er andre som fortjener denne plassen mer enn meg, uttalte han fra parketten. Hun er veldig fin, sier Adrian, som innrømmer at han kanskje kommer til å lage en kjærlighetsrap til henne i framtiden.

Next

Adrian Sellevoll dukket opp med kjæreste på rød løper

Amalie olsen adrian sellevoll

Olsen opprettet sin Youtube-profil i 2014, og har nå over 160. Vestfold-jenta Amalie Olsen er mest kjent for sine humorvideoer på Youtube, hvor hun har over 166. Damen han hadde i armen i kveld var selveste Youtube-stjernen Amalie Olsen 20. Eg liker å vere kreativ. Viss eg skulle valt ein, må det vere onkelen min, Claus Sellevoll. Når han ikke er å se på skjermen balanserer han en rappekarriere og jobb som catwalkmodell. Ikke første kjendiskjæresten Sellevoll har tidligere vært i et forhold med realitystjernen Melina Johnsen 23 , også kjent fra Ex on the Beach.

Next

ahintz.com » Ex on the beach

Amalie olsen adrian sellevoll

Tidligere Ex On the Beach-deltaker Adrian Sellevoll 21 fra Lindås dukket opp på rød løper med ny kjæreste under P3 Gull lørdag kveld. Samtidig synest eg ikkje at alt skal vere så A4 heile tida. Les også Sellevoll er kjent fra realityserien Ex on the Beach, og var i år med i Skal vi danse. Det er andre som fortjener denne plassen mer enn meg, uttalte han fra parketten. The content will be deleted within 24 hours. De har litt mer vett i hodet. Amalie Olsen, foto: skjermdump, Youtube Kapret rapper og modell Olsen har heller ikke kapret hvem som helst.

Next