Amazonin sademetsä palaa. AMAZONIN SADEMETSÄ PALAA 2020-01-04

Sademetsä palaa Amazonin alueella

amazonin sademetsä palaa

Jos sademetsästä tuhoutuu vielä 3-7 %, niin se ei enää kasva entiselleen. Niillä on oikeaa dataa, jonka sekaan ne jatkavat surutta ihan mitä sattuu skeidaa. Perus tallaaja kuluttaa mitä sille on tarjolla. Tänään kuuntelin Järviradion lähetystä, jonka juontaja oli tämän uutisen lukenut ja tullut siihen kiihkomieliseen tulokseen, että nyt on pakko! Nyt äärioikeistojätkä yllyttää polttamaan metsiä ja on murskannut ympäristönsuojelun muutenkin. Useat maat ovat tarjonneet Brasilialle apua metsäpalojen sammuttamiseen. Osa paloista on tahallaan sytytettyjä.

Next

/b/

amazonin sademetsä palaa

Kerran poltettu maa on iäksi pois, ei siihen anneta kasvaa rauhassa uutta sademetsää. Mitä tarkoitusperiä ajaa Amazonin polttamisen vähätteleminen ja kutsuminen mediatempuksi? Brasilia on lajistoltaan maailman rikkain valtio, eikä sitä saisi hävittää. Koko maapallon kannalta niin kriittinen juttu että kansainvälisten joukkojen lähettäminen sinne ei olisi mitenkään ylimitoitettua reagointia. Ja jos tulevaisuuden pitäs sisältää avaruushissejä sun muut nii ehkä herättelyä on vielä jatkettava tälläkin kansan tietosuustasolla. Brasilialaiset polttavat sademetsää, jotta saisivat lisää laidunmaata nautakarjalle ja soijan viljelyyn.

Next

Amazonin sademetsä palaa: metsäpalot pimensivät kaupunkeja

amazonin sademetsä palaa

Amazon veke ja se manner kuivuu. Se merkitsee minulle todella paljon! Myös rannikkokaupungin kylmä, kostea ilma edesauttoi savun kerääntymistä São Paulon ylle. Jotta tämä pöyristys olisi järkisyillä selitettävissä, tuon 2019-palkin pitäisi olla asteikon yläpuolella, vuoden 2005 ympäristö pitäisi olla ideologian mukaisesti matala, 2010 olisi suunnilleen 3. Ei sillä, ettei hänellä olisi monta hyvää pointtia. Epätäydellistä palamista kun näyttäisi tapahtuvan massiivisemmin ihan muualla, kuten tuossa Afrikan keskiosissa. Tänä vuonna palaa 80 % enemmän, entiseen verrattuna. Sademetsä ulottuu kymmenien metrien korkeuteen kauttaaltaan rehevänä.

Next

Tuhoutuuko Amazonin sademetsä meidän aikanamme?

amazonin sademetsä palaa

Tilanne ei koskaan palaa entiselleen ihmisen ahneuden vuoksi. Neliökilometriin miljoona m2 noita menee 140 kpl. Ihmistä tästä ei parane syyttää, kun silloin tulisi mahdollisesti syyllistyneeksi kiihotukseen kansanryhmää vastaan. Amazon on maailman suurin trooppinen sademetsä, josta valtaosa sijaitsee Brasilian rajojen sisäpuolella. Aina pitäisi ottaa screendump, mutta sen jälkeen maailma olisikin täynnä pöljyyden kuvia.

Next

AMAZONIN SADEMETSISSÄ PALAA

amazonin sademetsä palaa

Amazonin metsien polttaminen on paha asia, mutta vielä laajempi tarkoituksellinen metsien poltto tai muu tuhoaminen on hyvä asia, jos se saadaan jotenkin väkisin väännetyksi mediaseksikkääksi poliitikkojen kannatusta lisääväksi Bio-huuhaaksi. Ja niin kuin he elvistelivät somessa että suomalaista ei tartte ostaa. Jos Amazonia tuhotaan vielä muutama prosentti lisää, tullaan käännekohtaan jossa se ei enää pysty korjaamaan itseään. Amazonia poltetaan 3 jalkapallokentällistä minuutissa. On ihan hyviä syitä pyrkiä pois fossiilisista polttoaineista.

Next

AMAZONIN SADEMETSÄ PALAA

amazonin sademetsä palaa

Eikai ne kaikki noi suuressa otannassa voi röllejä olla? Suurinta osaa Amazonasin alueesta peittävät sademetsät joita poltetaan, jotta suurtilalliset saisivat enemmän viljelymaata naudanlihan ja soijarehun tuotantoon. Eli ne arpovat mielipiteensä satunnaisesti ja hölöttävät sen jälkeen mitä sattuu, riippumatta totuudesta. Niinpä niin, mutta asiaa ei saa ottaa esille ilmeisesti missään. Tällä hetkellä ei ole mitään syytä odottaa, että Amazon tuhoutuisi. Mihin se olisi häviämässä ja miksi? Tämä mediaoperaatio haisee jo nyt riittävän pahalta.

Next

Tuhoutuuko Amazonin sademetsä meidän aikanamme?

amazonin sademetsä palaa

Vaan kun näitä järkiperusteita ei aja nyt kukaan, kun kaikki on niin kiihkoa, niin kiihkoa. Siinä saa polttoaineveroja kiristää ja punaisen lihan syöntiä rajoittaa, että nuidenkin metsäpalojen aiheuttamat hiilidioksidipäästöt saadaan tasattua. Karjatilalliset ovat jo opetelleet uutta laidunnuskäytäntöä, jossa laidun kerää hiiltä ja orgaanista ainetta niin, ettei kaskeamista enää tarvita. Viime viikolla uutisoitiin, että paloissa tuhoutuu kolmen jalkapallokentän verran metsää jokainen minuutti. Niin että miksi tämä on edelleen tapetilla? Tällä videolla kerron 5 todella hirvittävää seurasta sille, jos Amazonin sademetsä tuhoutuisi kokonaan! Isot öljy-yhtiöt ja öljymiljardöörit ovat laittaneet miljoonia ja taas miljoonia valehteluun ilmastonmuutoksesta: että ei olisi ihmisen aiheuttama, että ei voisi tehdä sille mitään, että tutkimustulokset ovat epäilyttäviä.

Next

/b/

amazonin sademetsä palaa

Samalla näkee myös, että Afrikassa tuota roihua on paljon Etelä-Amerikkaa massiivisemmin vuosittain. Jos toi metsäpalo ei kuitenkaan tukahdu itsestään sateen yms. The loss of trees, the loss of biodiversity is what is accelerating climate change. Amazonin sademetsässä palavista metsistä syntynyt valtava ja paksu savukerros peitti noin 20 miljoonan ihmisen kaupungin paikallista aikaa nkello kolme iltapäivällä, ja alue pimeni yli tunniksi. Ilmastokriisiä vähättelevää tutkimustyötä on myös rahoitettu.

Next