Betong øst. Betong Øst AS Avd Gardermoen 2019-11-15

Betong Øst AS Avd Gardermoen

betong øst

Jeg er stolt av at vi har bidratt til å lære bort betydningen av digital markedsføring. Med det mener jeg at videoene er der og kan ses uten at det påvirker lastetiden. » Selv om de er et svært selskap i kontinuerlig sterk vekst ønsker Betong Øst fremdeles å bli oppfattet som en lokal leverandør. Jeg tror jeg kommer til å trives veldig godt i den nye rollen og ser frem til å ta del i den videre utviklingen av Betong Øst, sier Ytterdal. Selv om vi er store er vi ikke rigget som et svært konsern. I tillegg var det viktig å kunne lansere den 1.

Next

Ny hjemmeside for Betong Øst

betong øst

Det minner om måten vi samarbeider, og slik vi jobber sammen får vi for eksempel tilgang til verktøy som fortløpende gir innblikk i resultatene av det vi samarbeider om. De skal levere til større vei-, sykehus-, eller kraftverkprosjekter, men også til menigmann som skal støpe en enkel ringmur i hagen. » «Vi har lansert en ny hjemmeside, og gjort grep for å bli mer synlig på søkemotorene. . Hun starter hos Betong Øst 1. Det hadde ikke gått like knirkefritt med andre byråer.

Next

Betong Øst AS

betong øst

«Vi liker å jobbe med mindre selskaper. Vi har fått en ny hjemmeside vi er fornøyde med og stolte av. «Vi hadde høye forventninger, og de er oppfylt! Vi har et godt samarbeid. Vi er langt ifra topptunge, og det er korte beslutningsveier. Det har vært en ryddig prosess.

Next

Ny hjemmeside for Betong Øst

betong øst

» Kristian Lyngås Johnsen, regionsjef «Jeg opplever at de setter pris på at vi ikke bare jatter med, men tør å komme med våre meninger. Når en så anerkjent skikkelse som Silje velger å starte hos oss, vil dette skape mer verdiskapning for våre kunder, sier regionsjef Kristian Lyngås Johnsen i en pressemelding. Samtidig lytter vi naturligvis bestandig til våre kunders ønsker og behov, og det er ikke uvanlig at vi møtes på halvveien. Siden 2014 har hun jobbet som bygningstekniker og rådgiver betongteknologi hos Multiconsult. Det krever ulike kommunikasjonsformer og strategier.

Next

Ny hjemmeside for Betong Øst

betong øst

Evolve har skjønt hva vi jobber med, hva slags folk vi er, og hvilke konsepter vi jobber med», sier Lyngås Johnsen. En hjemmeside som fremhever profilen vår og nå holder 2019-standard. Det er alfa omega, folk blir veldig fort lei av å sitte og vente». » «Vi er meget fornøyd med gjennomføringen, og sluttresultatet på hjemmesiden. Den nye hjemmesiden har blitt en suksess. Betong Øst har selv laget filmer som viser alle produktene sine, men vi har hjulpet til med en smart måte å implementere det på.

Next

Betong Øst AS

betong øst

. . . . . .

Next

Betong Øst AS Avd Gardermoen

betong øst

. . . . .

Next

Betong Øst AS Avd Gardermoen

betong øst

. . . . .

Next

Silje Gystad Ytterdal til Betong Øst : ahintz.com

betong øst

. . . . . . .

Next