Bilxtra sarpsborg. Bilverksted Sarpsborg, Klavestadhaugen, SKJEBERGVEIEN 143, 69141... 2019-11-15

Bilxtra Sarpsborg, Ørneveien 15, Sarpsborg (2019)

bilxtra sarpsborg

Du kan fritt velge verksted - uten å ofre nybilgaranti og trenger ikke lenger velge merkeverksteder til service og reparasjoner for å opprettholde garantien på bilen. Reparasjonene blir utført med originale deler og til konkurransedyktige priser. Vi er et profesjonellt verksted med kunnskap og tidsriktig utstyr for å utføre og selv på moderne, avanserte biler — uansett merke. Årsaker til økt dekkslitasje 1. Så hvis du har en bil med regnr som slutter på 1-2 eller 3 så pass på å bestille eu-kontroll nå!! Vi har reservedeler innen eksos, elektrisk anlegg, bremsesystem, olje og filter, lys, varmesystem, viskerutstyr og mye mer - til alle merker og bilmodeller. Det ble etablert som handelsfirma og bilimportør i 1907 og har siden den tid vært en ledende distributør av slitedeler og rekvisita.

Next

Sarpsborg

bilxtra sarpsborg

Olje og fett Nesten alle oljer og fett samt bensin tærer fort på gummi. Våre verksteder står parat for å hjelpe deg ved større eller mindre reparasjoner, service og generelt vedlikehold. Ved skader på dekket bør man umiddelbart få avdekket årsaken og skiftet dekk hos en dekkforhandler. Alt du trenger å gjøre er å fylle inn registreringsnummeret i feltet over. Det er trygt å vite at det ikke er langt til neste bilverksted om uhellet skulle være ute eller din bil trenger en service. Våre verksteder står parat for å hjelpe deg ved større eller mindre reparasjoner, service og generelt vedlikehold. .

Next

Bilxtra Sarpsborg, Ørneveien 15, Sarpsborg (2019)

bilxtra sarpsborg

BilXtra butikkene har som målsetning å tilby bileiere et bedre bilhold gjennom et stort utvalg kvalitetsprodukter til rimelige priser. Stikk innom eller ring 05566 så hjelper de deg i kontakt med verkstedet. Mekonomen Bilverksted kan reparere i prinsipp alle bilmerker, nye som gamle, og i våre verksteder jobber noen av landets beste mekanikere og teknikere. I tillegg skal vi gjennom vår kunnskap om bilhold veilede med gode råd og tips om hvordan kunden selv kan holde sin bil i tipp topp stand. Shared Publication Gjør et påskekupp! Hvis du har spørsmål eller forslag angående denne saken, du er velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Next

Sarpsborg

bilxtra sarpsborg

Samtidig så har vi tilbud på service ut året. Lufttrykk Dette er en av de vanligste feilene, men er lett å kontrollere og rette på 8. BilXtra er Norges største bilutstyrskjede BilXtra er Norges største bilutstyrskjede med 75 butikker som selger slitedeler, rekvisita, bilstereo, bilnavigasjon, barnestole, lastestativ til bil og takbokser BilXtra Sarpsborg har som målsetning å tilby bileiere et bedre bilhold gjennom et stort utvalg kvalitetsprodukter til rimelige priser. BilXtra har et av de største sortimentene av originale bildeler med matchende kvalitet på nett i Norge. Derfor har vi lagt inn alle bildeler systematisk i en digital katalog, så du enkelt finner den rette delen til akkurat din bil. En lovpålagt kontroll alle bileiere må igjennom annet hvert år.

Next

Bilxtra Sarpsborg, Ørneveien 15, Sarpsborg (2019)

bilxtra sarpsborg

Bedriftsbeskrivelse BilXtra er Norges største bilutstyrskjede. Sitter veldig behagelig og er lett i vekt. Reparasjoner - med originale deler: BilXtra verksted lokaliserer og reparerer alle former for tekniske-, elektriske- og mekaniske feil, uansett bilmerke og -modell. Vi har fylt opp lageret til vinterferien med Thule takbokser og takstativ til de fleste biler. Gi bilen din et lengre liv ved å bytte ut og investere i bildeler fra BilXtra! Mekonomen Bilverksted kan reparere i prinsipp alle bilmerker, nye som gamle, og i våre verksteder jobber noen av landets beste mekanikere og teknikere.

Next

Bildeler på nett til din bil

bilxtra sarpsborg

Merkenavn, logoer, bilder og tekster tilhører disse tredjepartene og deres respektive eiere. I tillegg skal vi gjennom vår kunnskap om bilhold veilede med gode råd og tips om hvordan kunden selv kan holde sin bil i tipp topp stand. Innholdet vises i Cylex Bedriftskatalog inneholder informasjon fra tredjeparter , blant annet fra offentlig tilgjengelige kilder, eller fra kunder som har en presentasjonsside i vår katalog. Enten du skal skifte ut vindusviskere selv, eller du er en hobbymekaniker som selv reparerer bilmotoren, skal du finne det du trenger hos BilXtra. Er du i tvil om det er tid for eu-kontroll på din bil nå, så ta kontakt med oss på tlf 69970505 så sjekker vi for deg.

Next

Bilverksted Sarpsborg

bilxtra sarpsborg

Hos BilXtra finner du alt du trenger av bildeler på nett. Dårlige dekk er til fare for bilfører, passasjerer og andre trafikanter. Service med Mobilitetsgaranti - på alle bilmerker: Hos BilXtra verksted får du Mobilitetsgaranti med på kjøpet. Stikk innom eller ring 05566 så hjelper de deg i kontakt med verkstedet. Du skal være sikker på at du får riktige deler når du handler av oss. Vi kjører igang ett tilbud ut året på eu-kontroll til kun 399,-.

Next

Sarpsborg Bilverksted. Ditt Bilxtra verksted, statsminister torpsvei 51, Sarpsborg (2019)

bilxtra sarpsborg

Du kan derfor være helt trygg på at delen du bytter ut vil ha samme gode funksjon og levetid som den autentiske bildelen som fulgte med bilen din. Velger du å dele opp betalingen fra 4-12 måneder, kommer det ingen renter i tillegg. Cylex kan ikke holdes ansvarlig for nøyaktigheten, riktigheten , nytten eller påliteligheten av dataene. Med 75 butikker som selger bildeler, rekvisita, bilstereo, bilnavigasjon, barnestoler, lastestativ til bil og takbokser. Ring tlf 69 97 05 05 for timebestilling eller en hyggelig bilprat.

Next

Bilverksted

bilxtra sarpsborg

Se vår kampanjeavis her, på bilxtra. Bestill service nå og få 15% avslag på service delene. . . . .

Next

Sarpsborg

bilxtra sarpsborg

. . . . . .

Next