Birkebeinerløpet 2020. Birkebeinerløpet 2019-11-17

Norway's best marathons and runs

birkebeinerløpet 2020

Det knekker selvfølgelig som deilig sprøtt potetgull. Tre dagers herretur og ritt omgitt av vulkaner, isbreer og varme kilder. Deretter ut i en endeløs flytsti. Blir en helvetes kamp for å komme seg opp til en gruppe. Få seg en kald øl etter målgang. Fader, det blir litt gøy også. Hele Dalarna er oppe før soloppgang disse fem dagene i året.

Next

Norway's best marathons and runs

birkebeinerløpet 2020

Vi er ikke bekymret for at det blir noe lurerulle her. I begivenhetenes sentrum er to blad Fisk. Vi har aldri syklet en slik sprint Jr og jeg. Uansett om jeg har fått svenskedeng hver forbanna gang jeg har vært der. Stedet ligger øde og forlatt 360 dager i året.

Next

Birkebeinerløpet

birkebeinerløpet 2020

Prøvde å gjøre det beste ut av det. Det svenske landskapet ser litt annerledes ut enn det norske. Men jeg tror jeg er ganske flink til å ta i når det trengs. Vi i Team Trek Mesterhus har også bidratt til dette kjøret når vi har orket. Prøvde derfor å vie tankegangen til noe jass jeg kunne skrive blogg om. Fikk krampelåsning bak låret i det jeg sto av sykkelen.

Next

Birkebeinerrennet

birkebeinerløpet 2020

Vi kjører alt vi har i noen kilometer og har en habil luke inn i Tinghaugbakken. Klamret om ski og staver som om det skulle være et spedbarn. Etter dusjen har selvsagt arrangøren ordnet med sykkelvask- og park til alle. . Støtebonazaet er i full gang igjen.

Next

Home

birkebeinerløpet 2020

En klums med skrangleskuldre tar selvfølgelig sykkelen med minst demping. En bakke som er passe bratt og passe lang for en som meg. Dermed kunne jeg sette sammen igjen doningen og sykle glad og fornøyd til mål. Jeg er glad i det gode liv. Ringen jeg bærer er ikke så tung, men disse 82 kiloene som skal trygt over myra er likevel en blytung byrde.

Next

Birkebeinerløpet

birkebeinerløpet 2020

Og for et eventyr det ble. Ryktene svirrer allerede i målområdet. Kommer meg til mål på en tid jeg helst vil glemme. Søndag våkner jeg av krampe i leggen, slimhoste og vondt i lungene når jeg puster. . Gutta viser rå muskelkraft på Vasasprint Etter Vasan bærer det rett til Island. Vi skimter nok også mannen med ljåen i det fjerne mens vi kjemper mot melkesyra.

Next

Birkebeinerløpet

birkebeinerløpet 2020

The Birken Skifestival offers challenges for everyone Throughout the week Birken Skifestival offers challenges for everyone. Vi kommer først inn på stien å tråkker gasspedalen gjennom gulvet slik som Reodor i Flåklypa. Det har du ærlig fortjent etter alt slitet. . Men han vant helt klart både klassen for syklister og for de som fikk skuldra ut av ledd underveis.

Next

Birkebeinerløpet

birkebeinerløpet 2020

All participants carry a backpack weighing at least 3. Sosialt var det imidlertid rett så hyggelig. Trodde dem tok hensyn siden jeg hadde en på to år i båten. Definitivt ikke mer å hente. Svenskene er litt bedre enn oss rett og slett. Før start har jeg fantasert, hallusinert og hatt våte drømmer om gull og pokaler. Slå meg derfor til ro uten å finne på noen hodeløse avanseringer ute i grøfta på løsgrusen.

Next