Blocket katter till salu. Katter till salu 2019-11-14

Katter till salu

blocket katter till salu

Den vuxna honan har färgen Smokeblack svart med brun nyans i toppen på pälsen och lilltjejen på 16 veckor är flerfärgad. Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för dig att köpa eller sälja en kattunge, vi vill att så många katter som möjligt ska få ett långt och lyckigt liv i ett hem som vill ha en katt. Alltså inte bara över sommaren. Jag har 2 fina katter som behöver ett hem omgående då jag fått allergi. Kommer du tillbaka nästa vecka kommer det garanterat att finnas nya annonser då vi genom åren har hjälpt närmare 4000 katter att få ett nytt hem och det är vi stolta över. Uppfödare som är listade där är medlemmar i deras organisation. Alice har inge svans,hon är född sådan! Det skärrrrr i hjärtat på oss men vi har ingen tid för dom och vi vill att dom ska ha ett bra och kärleks fullt liv så därför söker vi någon seriös som vill ha två goa katter.

Next

Kattungar till salu

blocket katter till salu

En del annonssidor lägger även upp kattungar till salu för endast raskatter eller både ras- och huskatter. Oavsett om du köper en kattunge i Sverige eller utomlands är en bra utgångspunkt att se vilka uppfödare som rasringar listar. Det innebär en extra trygghet för köparen då dessa uppfödare ofta följer särkilda krav och regler vid uppfödning. Ålder, ras, pris eller kön på katten har ingen betydelse för oss, hos oss kan alla katter köpas och säljas, de får dock inte vara gratis eftersom att vi följer Sveraks rekommendationer. Ring, maila eller skicka flaskpost, jag svarar på allt.

Next

Katter till salu dalarna

blocket katter till salu

Det dyker då och då upp annonser som är från försäljare som säger sig ha katter eller kattungar som försöker luras, oftast handlar det om dyra raskatter och i nästan samtliga fall finns det inte några katter. Om man måste tinga en katt längre tid än 10 dagar så tillkommer inackorderingsavgift för den tid som överskrider tio dagar. Skulle det inte fungera med honom så hämtar jag tillbaka honom. Den grå spräckliga är en hona, resten är hanar. Den ena Chilla den svarta är en hona på 1,5 år och är rumsren och van vid åde barn och hundar och har även fått en kull kattungar. Kroppen är mellanstor med bastant lång kropp.

Next

Blocket katter

blocket katter till salu

Flera katter hittar du ute på Djurhemmet vid Kälby. Dom är kring 2 år vad jag vet från förra ägaren. Vi säljer han till någon som vet vad det innebär att ha en sådan ras. Vid leverans är han både avmaskad och fullt vaccinerad. Han är väl omtyckt av familjen och går bra ihop med barn och de andra katterna. . Eventuellt kan de levereras till Kalmar-Blomstermåla.

Next

Katter till salu

blocket katter till salu

Han är född i början av september år 2010. Vana vid hantering av barn och vuxna, samt även hundvana. De har redan vant sig vid att få gå ut och kommer inte att trivas instängda. Här nedan finner du de annonser som är aktiva hos oss just nu, du kontaktar sedan ägarna enkelt genom telefon eller e-post där ni kommer överens om affären. Han är leveransklar den 10 september.

Next

Katter till salu dalarna

blocket katter till salu

Alla kattannonser hos oss är synliga i 60 dagar om ägaren inte raderar annonsen tidigare. Mailen kollas inte så ofta. Han är van vid katter, barn och andra hundar. Han är lite försiktigt med främlimgar, men när han har lärt känna någon är han mycket gosig. Har sålt 2 kullar innan från samma mamma där de nya ägarna har varit mycket nöjda med deras katter. Kattungarna går på låda och äter torrfoder.

Next

Birma till salu

blocket katter till salu

Han är väldigt kärleksfull, busig och älskar att leka med leksaksråttor och bollar etc. Alla annonser på katter under köp och sälj som inte följer dessa villkor kommer att raderas. Erlagd handpenning får man då inte tillbaka utan särskilda skäl. Hos oss på kattannonser finns det möjlighet för dig att annonsera efter kattungar till salu men även leta bland de annonser som redan finns för att hitta din nya livskamrat. För att annonsera om att köpa eller sälja en kattunge går du till sidan och fyller i formuläret med korrekta uppgifter för dig och katten. Han är van vid både hundar och småbarn.

Next

Kattungar till salu

blocket katter till salu

Selkirk rex är en av de nyare rexraserna och finns både som långhår och korthår. Det är tre killar kvar. Datorn är köpt på Siba i Skövde den: 10-09-2010. Det är därför lätt att hitta sidor som listar kattungar till salu. Han har bra temperament, alltid snäll mot allt och alla. Nås enklast på mail men även telefon efter kl 16. Rasens personlig karaktäriseras som väldigt social, lekfull, nyfiken, tålig, sällskaplig och tillgiven.

Next

Kattungar till salu kalmar län

blocket katter till salu

Vi skickar också med en påse med det kvalitetsfodret som han har fått här. Ring för att boka dig för en liten katt! Vi önskar att vår lilla kille kommer få ett tryggt hem med människor som han kan mysa och leka med. Seriösa ringer, svarar inte på mail då vi tycker det är oseriöst. Tre söta små kattsystrar, födda 30:e maj, söker trygga hem att förgylla. Nordic Selkirk rex är en rasring som listar uppfödare inom rasen.

Next

Selkirk rex: Allt om uppfödare och kattungar till salu

blocket katter till salu

O Med en tår i ögat säljer vi våran egenuppfödde Ludde, detta är en superhärlig kisse som alltid ska vara med. Milton är en kastrerad han katt på ca 8 månader. De är helt underbara katter,så hoppas någon riktig djurvän vill ta hand om dem!! Båda är vana vid att vara ute och är väluppfostrade. De är väldigt gosiga och sociala mot alla och älskar att bli kliade på magen! Rasen är ganska ovanlig i Sverige men det finns en del rasringar som lägger upp kattungar till salu. Vid tillfället är de ca 10 veckor så efter halva Augusti är det dags för dem att hitta ett nytt hem. Den 22:e augusti är de 12 veckor och leveransklara. Han går på lådan som han ska och äter som han ska.

Next