Blockfest 2020. FOUNDUPS® 2019-11-17

Blockfest 2020

blockfest 2020

Vuoden suurin rocktapahtuma Rockfest avaa Tampereen uuden suurtapahtuma-alueen, Näsijärven rannassa sijaitsevan Särkänniemen tapahtumarannan ensi kesänä 5. Tampereen taksin tavoitat numerosta 0100 4131 tai Valopilkku-applikaatiota käyttäen. Jokaisena järjestysvuotenaan loppuunmyydyn Blockfestin lipunmyynti käynnistyy Ticketmasterin sekä Tiketin kautta perjantaina 13. All scorecards need to be entered via the Vertical Life platform. Mikäli päädyt myymään kotiin tilatun lipun, pidäthän itse huolen että toimitat ostajalle myös rannekkeen.

Next

Liput

blockfest 2020

Remember all the scoring is handled by our friends at Vertical Life. Mikäli päädyt ostamaan kolmannelta osapuolelta, otathan tämän huomioon. Alue on vuosien saatossa kasvanut yleisön kasvavan kiinnostuksen mukana kaksinkertaiseksi, ja kesällä 2020 festivaali muuttuu kokonaan K-18 -tapahtumaksi. Tapahtumalle laaditaan vuosittain siisteyssuunnitelma ja ympäristöohjelma erikseen rekrytoidun ympäristövastaavan vetämänä. Emme vastaa kolmannen osapuolen välittämien lippujen toimivuudesta ja ostaminen tätä kautta tapahtuu omalla vastuulla. Festareilla nähdään myös äärimmäisen harvoin Suomessa keikkaileva Nightwish. Saweetie on ollut nosteessa etenkin High Maintenance 2018 ja Icy 2019 albumijulkaisuidensa jälkeen, ja marraskuussa 2019 hän vihjaili uutta tuotantoa olevan jälleen tulossa.

Next

Tiketti

blockfest 2020

Mahdolliset mediayhteydenotot Green Nationiin liittyen: Joanna Dipple jo. It's super easy and provides instant Live results for all categories and enables us to do a podium for each category as soon as the round has finished. Festarialueelta löytyy kolme esiintymislavaa, joista suurin stadionilla. Lippujen jälleenmyynti on kiellettyä molempian lipunmyyjien toimitusehdoissa. Otathan huomioon että Ratinan kauppakeskuksen sekä Laukontorin alueet ovat paikoin ruuhkaisia. Mikäli aiot myydä lippusi tai ostaa sellaisen jälleenmyytynä, katso kohta Rannekkeet. Junalla: Tullessasi ulos Tampereen rautatieaseman pääovista näet Hämeenkadun varrella sijaitsevan Stockmannin.

Next

Meet Sahdu of the Blockchain

blockfest 2020

Pohjoismaiden suurimman hiphop-festivaalin lavalla tullaan näkemään mm. Porttien aukeamisesta lähtien sinua palvelevat laajat anniskelualueet sekä monipuolinen ravintolamaailma. Lähialueilla sijaitsevien taloyhtiöiden lieveilmiöitä välittömässä läheisyydessä festarialueen ulkopuoliset varjojuhlijat pyritään kontrolloimaan aitaamalla pihojen sisäänkäyntejä ja palkkaamalla viikonlopuksi vartijoita estämään ilkivallanteot. Kotimaisista artisteista Ratinassa esiintyvät mm. As always we will be using the Vertical Life smart scorecard instead of paper scoring so we can provide live results and podiums for all the Youth Categories straight after the event. Soundcloudista kannuksensa hankkineen atlantalaisräppärin debyyttialbumi Die Lit julkaistiin yllätyksenä faneille vuonna 2018.

Next

Meet Sahdu of the Blockchain

blockfest 2020

Huomioithan, että tarvitset tapahtumaan lipun pdf, mobiili, fyysinen sekä myös rannekkeen, jonka saa tilattua kotiin tai vaihdettua lähempänä tapahtumaa. Autolla: Keskustasta löytyy useita parkkihalleja, jonne ajoneuvo on helppoa ja turvallista jättää vaikka koko viikonlopun ajaksi. Pääesiintyjänä lavalle nousee rock-legenda Iron Maiden, jonka esiintyminen Rockfestissä on osa yhtyeen laajamittaisen Legacy of the Beast-maailmankiertueen loppuhuipennusta. Liian humalassa et pääse alueelle sisään. Yhdysvaltalaisen Saweetien ura sai alkunsa vuonna 2016, kun hän alkoi julkaista rap-videoitaan sosiaalisessa mediassa. Pyörätuoliasiakkaille on Ratinan päästadionilla oma varattu tila ja sinne ostettava lippu on normaali peruslippu tai halutessaan Flex; huomioithan kuitenkin että mikäli tarvitset avustajaa, joudut käymään Laukontorin sisäänkäynnillä.

Next

Rockfest

blockfest 2020

Huomioithan, että rannekkeet toimitetaan alkuperäiseen toimitusosoitteeseen noin viikoa ennen tapahtumaa. By closing this banner or by continuing to use Eventbrite, you agree. Lue myös Ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva Playboi Carti lukeutuu genren tämän hetken mielenkiintoisimpiin ja toivotuimpiin artisteihin. Kotimaisista artisteista Ratinassa esiintyvät mm. Mikäli et tilannut rannekkeen kotiinkuljetusta, lippu vaihdetaan rannekkeeseen tapahtumapäivinä tai ennakkoon, myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Muilla lavoilla ei ole korotettua katsomoa. Soundcloudista kannuksensa hankkineen atlantalaisräppärin debyyttialbumi Die Lit julkaistiin yllätyksenä faneille vuonna 2018.

Next

Blockfest 2020

blockfest 2020

Ainoa turvallinen paikka lippujen ostoon on Tiketin ylläpitämä LiputOn: Ylläpidämme Facebookissa Blockfest-lippujen jälleenmyyntiryhmää vain ja ainoastaan huijaustapausten ehkäisemiseksi ja niiden valvomiseksi. Blockfesteilla ei ole erikseen omaa pyöräparkkia. Tammikuun aikana Tuiskulassa esiintyvät muun muassa Onnenkerjäläiset, Vesterinen Yhtyeineen sekä Sonata Arctica. Alaikäiset eivät pääse tapahtumaan edes aikuisen seurassa. Älä mene pihoihin tai niiden läheisyyteen ilman asiaa ja käyttäydy, kuin toivoisit omassa naapurustossasi käyttäydyttävän.

Next

Blockfest julkaisi ensimmäiset nimet vuodelle 2020

blockfest 2020

Hän on työskennellyt G-Eazyn, Rich The Kidin, Quavon sekä Kid Inkin kaltaisten nimien kanssa. Tiketti on aloittanut lipunmyyntiyhteistyön Nivalassa sijaistevan Viihdekeskus Tuiskulan kanssa, ja kevätkaudelle julkaistujen keikkojen liput ovat nyt myynnissä. Its set to be epic so we hope to see you there! Festivaali uudistuu kymmenvuotissyntymäpäiviensä jälkeen ja laajenee kolmipäiväiseksi Suomen huippuartistien juhlaksi. Lisäksi Blockfest on ollut tuomassa ensimmäisille Suomen yksittäiskeikoilleen nimiä Kendrick Lamarista The Weekndiin. Please find a link below to Flashpoint Bristol travel details including important information regarding parking. Exclusive Exclusive -lipulla saat kaiken irti Blockfesteista! Alueelta löytyy kaksi eri vesipistettä. Jokaisena järjestysvuotenaan jo ennakkoon loppuunmyyty Blockfest on julkistanut kymmenen uutta kiinnitystä.

Next