Camilla tuominen. Our Story 2019-12-28

Camilla Tuominen

camilla tuominen

Kun kaverimme saivat tylsiä yöpaitoja, me saimme maailmalta uusimmat Madonna-paidat. Kiusaaminen oli aluksi verbaalista, sitten Carla uhattiin hakata. Miten tunteiden johtaminen voi auttaa haasteiden edessä? Carla tunnetaan puheliaisuudestaan, mutta hän esittelee Camillan 2. Koska sain idean Emotion Trackerista. Mutta en arvostellut häntä ääneen, koska kaikkea pitää saada kokeilla. Carla oli alle kolmen, Camilla ei vielä viittä.

Next

Camilla Tuominen

camilla tuominen

Jos minulla olisi ollut kaltaiseni pikkusisko, olisin hukuttanut sen tuohon lähipuroon, Carla sanoo. Silitin isän 12 kauluspaitaa, koska äiti vakuutti minun olevan siinä maailman paras, Carla nauraa. We can really use that knowledge if we want to. Olen niin innoissani kokoajan, että sitä ei ole kyllä kertaakaan tarvinnut vielä mistään etsiä. Me olimme niitä outoja, emme yhtään parempia. Tuttavapiirissä perheen asumisjärjestelyä hämmästeltiin ääneen, mutta vanhemmat tiesivät tyttöjen voivan hyvin isoäidillään. Hän oppi seitsemän kieltä ja teki uran maahantuontiyrityksen pomona.

Next

Camilla Tuominen talks emotions and why numbing them is a threat to our companies

camilla tuominen

In addition to illustrating all of her own materials and books, she has also made several works for other parties. Meillä rakastettiin, halittiin ja aina sanottiin, että pystyt mihin vaan, kunhan teet kovasti töitä. Tunnustin vihdoin, etten ole sinut kaiken sen kanssa, mitä minulle oli tapahtunut. Camilla piirsi ideansa isolle pahville ja ilmestyi pahvihökötys kainalossaan pitkästä aikaa Carlan ovelle. She has talked many times abroad and have been interview at Nordic Business Forum live-stage in 2018. Camillan on sanottu olevan renesanssi-ihminen - ihminen, jolla on paljon eri kiinnostuksen kohteita ja taitoja - ja hän hyödyntää niitä kaikkia minne ikinä hän meneekään.

Next

Tunneäly menestystekijänä työelämässä

camilla tuominen

Camilla rakasti esiinty√§ ja saada huomiota, Carla purki teinikiukkunsa kilareihin. Cami taas sukkuloi samaan aikaan perhearjessa ruuanlaiton ja harrastusten keskell√§. Camilla puolestaan vaihtoi rahakkaan konsulttiuransa yksityisyritt√§jyyteen keksitty√§√§n Emotion Tracker -sovelluksen. Her mission is to teach everyone in business life how to understand and lead emotions. We create chain of positive micro changes. Mik√§ upea tyyppi oletkaan, Camilla! Kouluvuosien kiusahelvetti ‚ÄĒ Koska Cami oli l√§hin ja rakkain, purin pahan oloni h√§neen. Carla antoi hienoimmat pyyhekumit kiusaajilleen, jotta saisi kuulua jengiin.

Next

Camilla Tuominen

camilla tuominen

What is behind human behaviour? Iloisena ja innokkaana tunnettu Tuominen on ollut viime aikoina esill√§ mediassa Emotion Trackerin ‚ÄĒ tunteiden tunnistamiseen ja analysoimiseen tarkoitetun mobiilisovelluksensa ‚ÄĒ my√∂t√§, muun muassa Ylen A2-yritt√§j√§illassa, Me Naisissa ja Talousel√§m√§ss√§. Marraskuussa 2014 Emotion Trackerin myynti aloitettiin my√∂s suoraan kuluttajille nettisivujemme kautta. Tuominen encouraged us all to stop and identify the emotions we feel when moods creep in or overwhelm us. Samat vaistot her√§√§v√§t vain omien lasteni kohdalla. H√§n on puhunut tunteista monille sadoille suomalaisille edell√§k√§vij√§yrityksille sek√§ ulkomailla ja oli mm. Meit√§ kiinnosti saada tiet√§√§, miten Tuominen p√§√§tyi yritt√§j√§ksi ja mist√§ h√§n saa inspiraatiota. Ty√∂kalu on t√§ll√§ hetkell√§ saatavilla sek√§ kuluttajille ett√§ yrityksille.

Next

Home

camilla tuominen

Lue lisää Emotion Trackerin ja seuraa Tuomisen tarinaa ja kehitystyötä sosiaalisessa mediassa, esimerkiksi Emotion Trackerin -sivuilla. Kiusaaminen loppui vasta, kun koulu loppui. Että tällaisen hölötyksen keskellä joku osaa aina kohdella niin arvostavasti. That feeling that you are too much of something? Nyt se pelon ja euforian vuoristorata on jo melkeinpä nautinto! Jos ihminen ei pysähdy omien ajatustensa äärelle, hänen on mahdoton johtaa itseään tai tunnistaa tunteita toisissa. Siitä, että pystyn oikeasti auttamaan. Palattuani äityslomalta työelämään päätin, että työntekemisen tapa ei ole tämä. Tule kuulemaan, kuinka tunteita johdetaan aktiivisesti ja nosta yrityksesi asiakaskohtaamisten laatu ja tulokset uudelle tasolle! Big picture If you think about grandest problems we face in our world, e.

Next

Camilla Tuominen: AI is coming! Time to tap into our emotions

camilla tuominen

Töiden jälkeen pistän kännykän äänettömälle ja lähden koirani kanssa kävelylle. Ymmärsin keksineeni työkalun, jolla voisin viedä asioita parempaan suuntaan. Tulen puheliaasta ja eläväisestä perheestä, jossa sai vaikuttaa ja sanoa mielipiteensä. Se aika on jo mennyttä, että hyvällä tuotteella menestyy, sillä se kopioidaan nopeasti. Carla päätti, ettei sotkisi ongelmaansa muita. Hän halusi tehdä jotain sille, että yksilöiden tunteet otettaisiin paremmin huomioon työelämässä.

Next

Supernainen: Emotion Trackerin Camilla Tuominen kertoo yrittäjyydestä

camilla tuominen

Tuominen kertoo Ylellä, että hän sai eräänä aamuna peilin edessä meikatessa idean. Hän muutti Ruotsiin opiskelemaan, tapasi puolisonsa ja luopui lapsuuden urahaaveistaan arkeologina, psykologina tai kuvataiteilijana. Minkälaisia kohtaamispisteitä asiakkaasi polulle kertyy ja miten niissä voidaan tuottaa lisäarvoa molemmille osapuolille? Herättämällä asiakkaissasi tunteita saavutat kilpailuedun, jota ei noin vain kopioida. Ilman aiempia kokemuksia en olisi sama tyyppi kuin tänään, Carla miettii. Camilla also asks how many can really show their true colors and be their best authentic self at work. Carlan bilevuosilta jäi kourallinen oikeita ystäviä.

Next