Campusonline kesä 2020. ahintz.com 2019-12-22

ahintz.com

campusonline kesä 2020

Haastetta kaipaavat liikkujat voivat suunnata ylös Kitzsteinhornin alueelle, alppiniityille tai Zell am Seehen ja Schmittenhöhen rinteille, helpommat patikka- ja pyöräreitit kulkevat tasaisempia laaksoja myötäillen. Portaalissa tarjolla olevat opinnot ovat täysin verkossa opiskeltavia. Lukukausia on kolme: · Kevät, opintojaksojen julkaisu ja ilmoittautumiset marraskuussa · Kesä, opintojaksojen julkaisu ja ilmoittautumiset maaliskuussa · Syksy, opintojaksojen julkaisu ja ilmoittautumiset elo-syyskuussa Kevään 2020 opintojaksot julkistetaan 11. Konseptiltaan opintojaksot voivat kuitenkin olla erilaisia. CampusOnlinesta löydät yli 20 ammattikorkeakoulun verkko-opintojaksot ympäri vuoden. Jopa Italian pizzapääkaupungiksi tituleerattu Napoli on kuuluisan Margherita-pizzan synnyinpaikka, izzan synnyinpaikka,.

Next

ahintz.com

campusonline kesä 2020

Siellä on tarkemmat toteutustiedot sekä ilmoittautumisohjeistus opintojaksolle. Konseptiltaan opintojaksot voivat kuitenkin olla erilaisia. Opintojaksojen tulee olla 100% verkossa toteutettavia. Portaalissa tarjolla olevat opinnot ovat täysin verkossa opiskeltavia. Räätälöi itse unelmiesi matka ja koe viehättävät pikkukaupungit viinitiloineen.

Next

Kesän 2020 lomamatkat

campusonline kesä 2020

Taulukko campusonline -opintojen englanninkielisistä nimistä löytyy tämän sivun oikeasta ylälaidasta. Oulun ammattikorkeakoulu vastaanottaa Puro-palvelun kautta lähettämäsi suorituksen ja lähettää sinulle sähköpostitse dokumentin, jonka liität Pepin hyväksilukuhakemukseesi. Voit valita maksuttomasti opintoja toisesta ammattikorkeakoulusta ja sisällyttää ne omaan tutkintoosi. Oamkin opetustarjonnan lisäksi voit valita kesäopintoja CampusOnline. Italialaisen ruoan ystävälle Napoli tarjoilee parastaan. Voit todentaa muulla suorittamasi opinnot Koski-palvelusta tai Puro-palvelun kautta. Opintojakson suoritettuasi sinun tulee hakea suorittamastasi opintojaksosta hyväksilukua Pepissä.

Next

CampusOnline 2020 kevät, 13.1.2020

campusonline kesä 2020

Kaprun — aktiivilomailijan kohteessa patikointiretkiä huikeissa alppimaisemissa Itävallan tarjoaa henkeäsalpaavia alppimaisemia ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia kaikenikäisille ja -kuntoisille. Miten paljon ristiinopiskelu tuottaa valtionrahoitusta nyt ja tulevaisuudessa? Capo Vaticanossa järjestetään lokakuussa viikon mittainen joogamatka, jossa voi osallistua suomalaisen joogastudio Studio Yinin opettajien järjestämiin päivittäisiin joogaharjoituksiin hotellialueella. Thassoksen kaupungissa pääsee kokemaan rentoa kreikkalaista paikalliselämää palvelujen ja nähtävyyksien äärellä. Muissa ammattikorkeakouluissa suoritetut campusonline -opinnot todennetaan Koski-palvelusta:. Tarjolla on satoja eri laajuisia opintojaksoja eri aloilta. Vaeltele ja kujilla tai tutustu tuntemattomampiin helmiin, kuten Durresin Rivieraan ja Kreikan mantereella. Joogamatka sopii niin kokeneille joogeille kuin vasta-alkajillekin, ja matkaan voi lähteä yksin tai yhdessä.

Next

CampusOnline kevään 2020 opinnot

campusonline kesä 2020

Pitkä rantapromenadi reunustaa rantaa ja sen varrella pääsee herkuttelemaan paikallisissa ravintoloissa tuoreita merenantimia ja Dalmatian keittiön erikoisuuksia. Ota yhteyttä: Yhteistyökumppanuuksissa haluamme antaa tilaa ja näkyvyyttä erityisesti todellisille ratkaisuille ja vaikuttaville tavoitteille. Voit valita maksuttomasti opintoja toisesta ammattikorkeakoulusta ja sisällyttää ne omaan tutkintoosi. Opintoja voivat valita myös ammatillisten opettajakorkeakoulujen opiskelijat. Yhä useampi suomalainen haluaa sisällyttää lomamatkaansa myös aktiviteetteja ja liikuntaa, joten esimerkiksi ensi kesän joogamatkamme, sekä monipuolisten harrastusmahdollisuuksien Kaprun vastaavat asiakkaidemme toiveisiin, kertoo Aurinkomatkojen tuotteista vastaava johtaja Pekka Antila. Verkko-opintojen tarjonta vaihtelee lukuvuosittain, joten tarkista opintojakson suoritustapa myös ao.

Next

CampusOnline 2020 kevät, 13.1.2020

campusonline kesä 2020

Suoritusmerkintöjen siirto Humakiin Suoritusmerkinnät siirretään pääsääntöisesti Puro-palvelun kautta Humakiin. Varna — historian havinaa ja nuorekasta kaupunkitunnelmaa Bulgarian kolmanneksi suurin kaupunki tarjoaa matkailijalle täydellisen yhdistelmän kaupunki- ja rantalomaa. Kolmannessa ristiinopiskelun muodossa, yhteistoteutuksissa, verkosto ammattikorkeakouluja tuottavat yhteisen toteutuksen opintojaksolle tai toteuttavat vaihdantaa. Opintokokonaisuuksien vaihdossa jokin ammattikorkeakoulu toteuttaa toisen ammattikorkeakoulun puolesta tai hyväksi sovitut opintojaksot, jolloin kumppanikorkeakoulun ei tarvitse toteuttaa sovittua opintojaksoa. Tarkemmat tiedot käytännöistä löytyvät jokaisesta opintojaksokuvauksesta erikseen.

Next

ahintz.com

campusonline kesä 2020

Osa opinnoista on täysin itsenäisesti tietyn aikarajan sisällä suoritettavia, kun taas osassa opintojaksoissa on paljon verkossa tehtäviä ryhmätöitä, rajatumpia aikatauluja. Kokeile jotain uutta tai palaa vanhojen suosikkien pariin. Keskustele asiasta esimiehesi kanssa varmistaen opintojakson sopivuus työsuunnitelmaasi sekä resursoinnin 2. Puro-palvelu: Puro-palvelussa korkeakouluopiskelijat voivat tarkistaa omat suoritustietonsa. Lue historiastamme ja tutustu viime vuoden tunnelmiin -sivullamme. Capo Vaticano tarjoaa rentoa rantalomaa Calabrian maaseudulla, ja monien perheomisteisten hotellien ravintoloissa pääsee herkuttelemaan isoäitien resepteillä tehtyjä ruokia. Siellä on tarkemmat toteutustiedot sekä ilmoittautumisohjeistus opintojaksolle.

Next

CampusOnline

campusonline kesä 2020

Ristiinopiskelun kehittäminen -hankkeen kanssa kehitetään järjestelmäriippumatonta ratkaisua, jossa esimerkiksi opintosuoritustiedot kulkevat automaattisesti ammattikorkeakoulujen välillä. Makarska — vuoristomaisemia ja rentoa rantaelämää Kroatian viehättävä kaupunki sijaitsee vuorten ja turkoosin meren välissä. Hankkeessa ei kehitetä yhteistä oppimisympäristöä. Makarskan lähiympäristössä on mukavia patikointireittejä ja auringonlaskua voi kiivetä ihailemaan vaikkapa Kroatian toiseksi korkeimpaan Biokovo-vuoristoon. Tarkemmat tiedot opintojaksojen sisällöistä ja suoritustavoista löydät CampusOnline. Costa degli Dein, eli Jumalten rannikon, kauneimpien rantojen ja turkoosinkirkkaiden vesien äärellä ovat myös Aurinkomatkojen kohteet Tropea ja Capo Vaticano.

Next