Coronaria hammasklinikka. Hammashoidon ja hammaslääkärin hinnat 2019-11-15

Hammashoidon ja hammaslääkärin hinnat

coronaria hammasklinikka

Haemme Ouluun kasvavan liiketoimintamme tueksi koordinaattoria tarjoustiimiin! Mikäli olet uusi asiakas, tai et ole useampaan vuoteen käynyt hammaslääkärillä, täytäthän aulassa esitietolomakkeen terveystietoihisi liittyen. Meiltä saat helposti ja nopeasti perushammashoidon sekä suuhygienistin palvelut. Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin. Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Helsingin kaupungin potilaat voivat jatkossa varata jatkohoitojen ajan soittamalla suoraan Coronaria Hammasklinikka Tilkkaan tai Coronaria Hammasklinikka Kalevankadulle.

Next

Coronaria Hammasklinikka Mannerheimintie

coronaria hammasklinikka

Sähköposti: Ajan peruutus Varatun ajan peruminen tulee tehdä viimeistään vastaanottoaikaa edeltävänä päivänä puhelimitse numerosta. Yhtiön Coronaria Hammasklinikka Limingantulli, Oulu liikevaihto oli 4,49 miljoonaa ja tilikauden tulos 13 tuhatta. Meille on helppo tulla niin kävellen, pyörällä, autolla tai julkisilla. Ammattilaisemme palvelevat sinua uusissa ja viihtyisissä tiloissamme. Kela-korvauksista hammashoidossa voit lukea lisää Kelan sivuilta.

Next

Coronaria Hammasklinikka

coronaria hammasklinikka

Ajanvaraus netiss√§ ‚ÄĒ mihin vuorokaudenaikaan tahansa Voit varata ajan hammasl√§√§k√§rille k√§tev√§sti my√∂s netin kautta mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Lis√§ksi ty√∂teht√§viisi kuuluu julkisten hankintojen tarjouspyynt√∂jen k√§sittely√§ ja avustavia teht√§vi√§ tarjousprosessissa. Siirr√§mme Mannerheimintien toiminnan kahteen muuhun Helsingin hammasklinikkaamme, keskustaan Coronaria Hammasklinikka Kalevankadulle sek√§ Coronaria Hammasklinikka Tilkkaan. Potilaita otamme vastaan viel√§ lauantaina 14. Lue lis√§√§ ja j√§t√§ hakemus 7. Mik√§li et l√∂yd√§ sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta, soita ajanvarausnumeroomme. Coronaria Hammasklinikka Limingantulli sijaitsee Limingantullin Prisman 2.

Next

Coronaria Hammasklinikka Mannerheimintie

coronaria hammasklinikka

Suuhygienistin tekem√§n tarkastuksen kustannuksia korvataan kerran kalenterivuodessa. Kaikki toimipisteet sijaitsevat keskeisell√§ sijainnilla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lue lis√§√§ palveluistamme Coronaria Hammasklinikan. Hammasklinikan aukioloajat: ma-to klo 8‚ÄĒ20 ja pe klo 8‚ÄĒ16 Ajanvaraus puhelimitse ma-pe klo 8‚ÄĒ16 Keskell√§ Helsingin keskustaa Kalevankadulla sijaitseva hammasl√§√§k√§rivastaanotto siirtyi Coronarialle Hammassairaalalta 1. Hoitosuunnitelma ja sen hinta-arvio Hoitosuunnitelmat ovat aina yksil√∂llisi√§. Asiakastyytyv√§isyys Teemme parhaamme, jotta kaikki asiakkaamme ovat tyytyv√§isi√§ saamaansa palveluun ja hoitoon jatkossakin! Lue lis√§√§ palveluistamme Coronaria Hammasklinikan sivuilta. Viralliselta nimelt√§√§n yhti√∂ on Coronaria Hammasklinikka Oy.

Next

Coronaria Hammasklinikka Tilkka

coronaria hammasklinikka

Lue lis√§√§ palveluistamme Coronaria Hammasklinikan. Jos peritty palkkio on pienempi kuin korvaustaksa, korvataan perityn palkkion m√§√§r√§. Erikoishammasl√§√§k√§rin hinnat ovat 15 ‚ÄĒ 30 % korkeammat oman erikoisalansa hoidossa. Toivomme saavamme Sinulta palautetta k√§ynnist√§si. Dent Limingantullin vastaanottomme sijaitsee Oulun Limingantullin Prismakeskuksen toisessa kerroksessa. Suuhygienistin palkkiosta korvaus on eurom√§√§r√§inen vahvistetun taksan mukaan. Autolla tullessasi voit pys√§k√∂id√§ auton maksuttomasti Coronaria Hammasklinikalle osoitettuihin autopaikkoihin tai tien viereen.

Next

Coronaria Hammasklinikka

coronaria hammasklinikka

Tutustu muihin hammasklinikoihimme Coronaria Hammasklinikan. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palvelut. Dentura Oy:llä on Kuusamossa vakiintunut asiakaskunta ja erinomainen maine, joten sen liittäminen osaksi hammasklinikkaverkostoamme on iso askel eteenpäin. Yksityisen hammaslääkärin määräys suuhygienistin hoitoon on voimassa kaksi vuotta. Kerro meille kuinka onnistuimme, ja miten voisimme palvella sinua jatkossa entistäkin paremmin! Suurin osa hammaslääkäreistä ottaa vastaan jatkossa Kalevankadulla. Sisäänkäynti hammasklinikalle tapahtuu vasemmanpuoleisesta pääovesta tornin juurella. Limingantullin hammasklinikalta löydät perus- ja erikoishammaslääkärin palvelut, sekä suuhygienistipalvelut.

Next

Coronaria Hammasklinikka Oy

coronaria hammasklinikka

Kiitämme sinua arvokkaasta asiakkuudesta ja toivotamme sinut erittäin tervetulleeksi jatkossakin asioimaan hammasklinikoillemme! Voit kertoa kokemuksesi helposti asiakaspalautelomakkeellamme netissä Arvostele meidät myös Googlessa! Meille pääset vaivattomasti ja maksutonta parkkitilaa löytyy aina. Vastaavasti omalla erikoisalalla kliinisestä osuudesta Kelan korvaus on isompi korvattavista toimenpiteistä. Soita vastaanotollemme +35810197030 ja kysy lisää palveluistamme. Kaikki ajat eivät ole varattavissa netissä. Coronaria Hammasklinikka Tilkka sijaitsee Helsingissä legendaarisessa vanhassa sotilas-sairaalassa osoitteessa Mannerheimintie 164, 2. Maksutavat Hammasklinikalla Maksuvaihtoehtoina hyväksymme pankkikortin, yleisimmät luottokortit sekä , jonka avulla voit maksaa palvelun haluamasi kokoisissa erissä pidemmän ajan kuluessa. Laskutuksen yhteydessä perimme 4 euron laskutuslisän.

Next

Sovelluksessa tapahtui virhe

coronaria hammasklinikka

Iloinen ja osaava henkilökuntamme palvelee arkisin klo 8-20 ja lauantaisin klo 12-16, meiltä löytyy myös särky- ja ilta-aikoja. Hammassairaalalla on pitkät perinteet, sillä se on jo vuonna 1963 perustettu yritys. Asiakkaille jo ennestään tutun paikan uudeksi nimeksi tuli Coronaria Hammasklinikka Kalevankatu. Tarkka hinta-arvio vaatii aina henkilökohtaisen käynnin hammaslääkärin luona. Ei kuitenkaan syytä huoleen, sillä saat jatkossa hammashoidon palvelut meiltä aivan läheltä! Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. . Keväällä 2018 Dentura Oy liittyi osaksi Coronariaa ja yrityskaupan myötä myös nimi muuttui Coronaria Hammasklinikka Kuusamoksi.

Next

Sovelluksessa tapahtui virhe

coronaria hammasklinikka

Maksutavat ja hinnasto Hyväksymme maksuvaihtoehtoina pankkikortin, yleisimmät luottokortit sekä Coronaria-tilin, jonka avulla voit maksaa palvelun haluamasi kokoisissa erissä pidemmän ajan kuluessa. Tiloihin aletaan rakentaa uutta hotellia, jolloin nykyisten toimijoiden osalta vuokrasopimukset on valitettavasti irtisanottu. Myös samat hammaslääkärit jatkavat toimintaa. Viihtyisä hammasklinikkamme palvelee keskeisellä paikalla Kuusamon keskustan tuntumassa. Voit varata ajan hammaslääkärille kätevästi myös netin kautta mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Jatkossa haluamme palvella kuusamolaisia vielä entistä paremmin: vuosikymmenet hienoa työtä tehneet hammaslääkärit ja -hoitajat jatkavat työssään, mutta mukaan saamme myös uusia huippuammattilaisia, minkä myötä palvelutkin laajenevat.

Next