Cupfinale 2018 håndball. Cupfinale håndball, herrer 2019-11-20

Cupfinalen 2018: Cup er cup

cupfinale 2018 håndball

Nå skulle to av håndballens største rivaler det siste tiåret møtes til nok en avgjørende finale. Michael Apelgren leder Elverum i sin andre cupfinale, siden han tok over etter Christian Berge. Elverum tok timeout og tok tak igjen, 25-23, før Tine Poklar satte 26-23 i Elverums favør. Please contact {helpdeskLink} if you still haven't received your tickets after this time. Han hadde flere hundreprosentredninger i starten av kampen, og før halve omgangen var gått hadde han reddet to straffer. Elverum var et lag i framgang mens Runar var på veg til å slippe taket etter mange år i toppen.

Next

Find and buy tickets online. Fyllingen hadde flere muligheter til å avgjøre matchen de siste minuttene, men Nergaard holdt Elverum inne igjen i matchen. Sjekk din internetttkoblingen din og prøv igjen. Die Heimmannschaft ist in der linken Spalte, die Gastmannschaft in der oberen Zeile aufgelistet. Elverum kunne takke keeperveteran Morten Nergaard for at de tidlig var i ledelsen.

Next

Et par kjemperedninger av Morten Nergaard hjalp ikke for et Elverum som scoret fire mål det første kvarteret av andre omgang. Tusen takk til de på tribunen, tusen takk til de hjemme i Elverum. Påmeldingen er tilgjengelig fra 01. Elverum ble cupmestere etter å ha slått Drammen 25—24 i en høydramatisk cupfinale i Oslo Spektrum dagen før nyttårsaften. We'll email you if this changes.

Next

Cupfinale håndball, herrer

Haslum dundret inn 5 mål uten at Elverum klarte å svare en eneste gang, dermed var det Haslum som sto igjen som seierherren i El Clasico oppgjøret. Gjestende lags reiseutgifter dekkes likt av klubbene fram til og med 2. Denne gangen i Oslo Spektrum, foran nærmere 2500 Elverumsinger skulle krigen utkjempes. Please have your order number and the credit card used to make your booking to collect your tickets. This status won't change further. I tillegg fikk Elverum satt et bra forsvar og fikk flere gode kontringsmuligheter og på stillingen 6-3 etter 12 minutter var Fyllingen-trener Anders Fältnäs presset til timeout.

Next

Mange mennesker har dukket opp i dag. View our {privacyPolicy} to see how to request this information. Sist gang Halden og Elverum møttes denne sesongen vant Halden 30-28. Det hjalp ikke at Haldens keeper Dragan Kondic også spilte en stor kamp. Den tidligere Elverumkometen, Stein Berg spilte alle de tre cupfinalene på 60-tallet og har beskrevet litt av dagen fra den første finalen: «Spillerne, alle med lokal tilknytning den gangen, drakk te på Central før kampen slik store fotballag gjør før kamp, at de var kjempenervøse, og at kontringsspillet ble ødelagt av at det regnet under kampen.

Next

NM Senior (Cupen) 2018

Don't refresh this page your tickets will be available shortly. Mange mennesker har dukket opp i dag. Please contact {helpdeskLink} if you have concerns. We also require a date of birth to help us complete security checks. Please check the details and try again. Vær vennlig endre ditt valg for å gå videre til betaling.

Next

Bli med oss til cupfinalen

Prøv å sende inn skjema igjen, eller kontakt vårt kundesenter. Please check back for updates, or you can use our {helpdeskLink} page for up to date dispatch information. Med snaue sju minutter lå Elverum tre bak på 18-21, men klarte fortsatt ikke sett ballen i mål med jevne mellomrom. Bei Punktgleichheit entscheidet die bessere Tordifferenz, bei gleicher Tordifferenz gäbe es Entscheidungsspiele. Og denne sesongen har Elverum kjempet om avansement i Champions League, og var favoritter foran kampen. I mellomtiden kan du utforske lignende arrangement. Erlend Mamelund skulle egentlig ikke spille, men ble dytte inn i forsvar i siste del av kampen og det var antagelig den energiboosten Haslum trengte for å snu kampen.

Next

Men etterhvert fikk Elverum til et bedre etablert angrep med lekre innspill til både Gullerud og Ojala på strek. Og selv om Stegavik pådro seg en utvisning, maktet aldri Drammen å svare. Trykk på «Tast inn kode». Alle pakker er skreddersydd og du kan være sikker på at du får et minne for livet! Bilov-Olsen mener Halden var fullt på høye til tider, men at Elverum har en bredere stall. Ikke last inn siden på nytt, da kan du risikere å miste din plass i køen.

Next

2018 European Women's Handball Championship

Det er Alexander Westby og Endre Langaas som spilte cupfinale for Bodø forrige sesong, og Elverums Morten Nergaard, Håkon Ekren, Didrik Linderud og Jonas Burud. Vi tar en titt på gammel historie før ny skal skrives! En kamp preget av lite mål og usikkerhet, endte dermer ikke i Elverums favør. Hver klubb kan delta med ett lag i hver klasse. Personer som overskrider billettbegrensningen kan få noen eller alle sine bestillinger og billetter slettet uten varsel av Ticketmaster etter eget skjønn. Check our {link} for more information. Sigurdur Ari Stefansson ble Elverums toppscorer med 7 mål, men det var Christoffer Rambo med sine 7 mål for Runar som ble den store helten. Elverum-Halden 30—22 Elverum var i sin sjuende cupfinale, Halden i sin første.