Dagbladet pluss. Dagbladet Pluss Explainer Video 2019-11-15

Pluss

dagbladet pluss

Dette gjør appen nesten ubrukelig. Dagbladets app tar med alle printermerkene i hjørnene og har en meny øverst istedetfor å zoome inn litt mer automatisk. Dette er en kritisk svakhet. Den hopper til andre sider det øyeblikket jeg er borte fra appen et sekund. Dette er en dårlig digital plattform dere MÅ gjøre mye bedre om dere ønsker å overleve. Dette gjør det tidkrevende og svært irriterende å prøve å lese en artikkel «litt innimellom». Da er mitt år som kunde over.

Next

Pluss

dagbladet pluss

Dessverre fremstår mye journalistisk arbeid i dag som slett. Dett gjelder orddeling, plassering av komma og setningsoppbygging. Man kan ikke stoppe en pågående abonnementsperiode. Når jeg går innom en annen app og skal tilbake så har den jammen glemt hvor jeg var også. . Alt er digitalisert og søkbart Du kan kjøpe enkeltutgaver av eAvisa, inkludert Magasinet på lørdager, eller du kan abonnere på eAvisa via iTunes. Innlogging og abonnementer reflekteres ikke riktig.

Next

Info om DB pluss

dagbladet pluss

Betaling App Store-kontoen din belastes når abonnementet er bekreftet. Autofornyelse må slås av minst 24 timer før abonnementsperiodens utløp for å unngå belastning for neste periode. App Store-kontoen blir belastet inntil 24 timer før abonnementet fornyes. Abonnement og automatisk fornyelse kan slås av under abonnements-innstillingene på din iPad eller iPhone. Dette er ikke en vurdering av appen, men av Dagbladet. Det virker som om journalister i dag distribuerer en artikkel mens de skriver og helt uten korrektur.

Next

Dagbladet Pluss Explainer Video

dagbladet pluss

Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort. Men når jeg er kunde på Dagbladet pluss, hvorfor skal jeg da laste ned masse videoreklame foran en video? Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre. Appen er treg, vanskelig å navigere og søking fungerer ikke spesielt bra. Det er som om noen kommer og tar en bok du leser fra deg om du legger den fra deg i noen minutter, lukker den og legger den tilbake i bokhyllen. Dette får du da: Alt innholdet fra papirutgaven Mulighet til å lese eAvisa med Magasinet offline eAvisa er spesialtilpasset både mobil og nettbrett.

Next

‎Dagbladet Pluss on the App Store

dagbladet pluss

Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre. Vår daglige, digitale utgave med redaksjonens utvalgte saker Arkivet, med alle Dagbladet-avisene fra 1869. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Next

Pluss

dagbladet pluss

Du har valgt: Dagbladet Pluss ÅR 795 kr for et år. Som abonnent får du tilgang til: Alle artiklene på Dagbladet. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Er ikke dette en utdannelse lenger? Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort. Og artikkelen som var grunnen til at jeg til slutt valgte å betale for Dagbladet Pluss klarer jeg altså ikke å finne igjen. Jeg er også skuffet over at jeg må se reklame etter å ha betalt for Pluss — men det er en annet diskusjon.

Next

Pluss

dagbladet pluss

Dere kan ikke klage på avisdød og manglende betalingsvilje når dette er det beste dere klarer å servere kundene deres. Da er det bedre å bruke en vanlig nettleser. Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre. Skulle ønske de forbedret denne appen kraftig. Hvorfor er språket på artiklene så fulle av feil? Istedetfor må jeg zoom inn selv på hver eneste side jeg blar til. .

Next

Info om DB pluss

dagbladet pluss

. . . . . .

Next