Danske id ei toimi. eID veateade: SmartCard/PCSC teenus ei tööta > DigiDoc4 klient > Muud teemad > Abikeskus > ahintz.com 2019-11-15

Danske ID

danske id ei toimi

Sill√§ onhan t√§m√§ nyt entist√§ turvallisempi rahaliikennett√§ hoitaessani, kun j√§√§v√§t kaikki turhat kirjautumiset pois. Yhdistelm√§kortin debit- ja credit-puolet ovat aktivoitava erikseen. Mik√§ sen est√§√§, muu kuin pankin laiskuus? Pankki ei koskaan ota yhteytt√§ s√§hk√∂postilla tai puhelimella kysy√§kseen tunnuslukuasi tai tunnistussovelluksesi tietoja. √Ąrsytt√§v√§√§, ettei Nordea voi olla yksiselitteinen ja selke√§ toidottamisessaan. S√§ilyt√§ turvakorttisi hyv√§ss√§ tallessa viel√§ toistaiseksi. Olisi viisaampaa, jos on useampi laite k√§yt√∂ss√§. Ei tarvitse odottaa milloin se paperinen uusi tunnuslukulista saapuu.

Next

Danske Bank ei toimi

danske id ei toimi

Entäs jos joutuu kiristysryöstön kohteeksi ja kaikki raha-asiat ovat taskussa. Paina nuku- ja kotinäppäintä yhtäaikaisesti niin pitkään, että puhelin sammuu ja näyttöön tulee omenalogo. Asiakkaat täällä neuvovat toisiaan ja samalla kinastelevat, mikä on oikeasti totta. Miksi ihmeessä nyt koko homma on levinnyt mitä erilaisimmiksi virityksiksi? Ainakin piilottaisin yhtä huolellisesti kuin vanhan tunnusnumerolistan. Tai hakemaan koodin henkilökohtaisesti pankista, jos paikkakunnalla sattuu vielä olemaan palveleva Nordean konttori. Silloin se antaa koodin, joka on itse kirjoitettava pankin sivuille. Olen netin kautta maksellut ja lähetellyt laskuja mutta nyt menee sietokyvyn ulkopuolelle tuo Nordean touhu.

Next

eID veateade: SmartCard/PCSC teenus ei tööta > DigiDoc4 klient > Muud teemad > Abikeskus > ahintz.com

danske id ei toimi

En kyllä osaa sanoa, mikä siinä on esteenä. Puhelimeeni sain asennettua jotenkuten mobiili tunnusluku sovelluksen. Käyttäjätunnus on turvallisessa paikassa, sillähän ei ilman pin-koodia tee yhtään mitään. Huikea ero tunnuslukusovelluksen tietoturvaan verrattuna. Tulisiko siloin muutaman minuutin katkos toimintaan, kun laite vaihtaa satunnaislukujoukkoa eri aikaan pankin tietokoneen kanssa. Pankkiasiointi ja verkkopankkitunnusten käyttäjätunnus sekä salasana säilyvät muuten ennallaan. .

Next

eID veateade: SmartCard/PCSC teenus ei tööta > DigiDoc4 klient > Muud teemad > Abikeskus > ahintz.com

danske id ei toimi

Enpä muuten missään tapauksessa käyttäisi jotakin Wifiä raha-asioiden hoidossa. Toisessa päässä on lenkki avainnippuun tms kiinnitystä varten. Verkkopankki toimii aivan samalla lailla kuin aikaisemminkin. Tietysti mobiililaitekin voi joutua vääriin käsiin, mutta sen voi suojata tunnusluvulla tai sormenjälkisuojauksella, jos laitteessa on sellainen. Se ilmoittaa tunnusluvun, joka kirjoitetaan käyttäjätunnuksen kanssa verkkopankkiin. Tarjoamme erillistä tunnuslukulaitetta asiakkaillemme, joilla ei ole mahdollisuutta käyttää sovellusta.

Next

Korttini ei toimi, mitä tehdä?

danske id ei toimi

Olen jo siirtänyt Nordeasta sijoitukset Nordnetiin ja osan E-laskuista ym S-pankkiin. Nordeasta sanovat, että muuttavat järjestelmää eurodirektiivien mukaiseksi ja samat uudistukset on tulossa myös muihin pankkeihin. Mikä se sitten on, nähdään. Tunnuksiahan tarvitaan moneen asiointiin, ei vain laskun maksuun. Ja satunnaiset laskut ehdin maksaa kotona tai töissä. Käyttäjätunnus on sama kuin tunnuslukukorttia käytettäessä. Viesteissä olevia linkkejä ei tule avata eikä niiden takaa löytyville sivuille pidä syöttää mitään tietoja.

Next

En pääse verkkopankkiin tai tulee teknisiä ongelmia, miten toimin?

danske id ei toimi

Danske Bankiin voi muuten kirjautua muidenkin pankkien tunnusluvuilla ja samat toiminnot ovat käytettävissä kuin Dansken omilla tunnuksilla kirjautuessa. Lue lisää Nordea pakottaa ottamaan tunnuslukulaitteen,koska en ikinä ota mobiilisovellusta joka voi älykännyssa hakkeroida,ei mitään turvaa,iso huonontua pankilta,siirrän rahat pikkuhiljaa s-pankkiin. Laitteessa on vain yksi nappula, jota painamalla saa näyttöön tunnusluvun, joka sitten naputellaan verkkopankkiin kirjauduttaessa. Mobiilipankista puuttuu kuitenkin toimintoja, jotka on varsinaisessa verkkopankissa. Pidä turvakortti edelleen tallella Turvakorttien poistuminen johtuu kaikkia pankkeja koskevan uudistetun maksupalveludirektiivin vaatimuksista, joiden tavoitteena on tehdä maksamisesta entistä turvallisempaa ja varmempaa.

Next

Mobiilipankki

danske id ei toimi

Kun yritin kirjautua, koodi ei kelvannut ja usean yrityksen jälkeen tili meni lukkoon. Etukäteen oli ennustettavissa, että Dansken asiakkaille tulee vaikeuksia, koska Danske on todella huonosti hoitanut homman, vaikka aikaa on ollut todella runsaasti. Tuo puhelin-ohjelma on eri asia. Jos ei ruudulle saa ohjeita miten menetellä, niin joutuu soittamaan pankkiin saadakseen neuvoja. Jokainen, jonka tiedän, on joutunut erikseen ottamaan asiakaspalveluun yhteyttä, kun laitetta ei ole tullut.

Next

Pankkikortti ei toimi

danske id ei toimi

Säilytä turvakorttisi kuitenkin tallessa vielä toistaiseksi. Ainut ilmoitus on ollut iPadillä että pankkipalvelu loppuu. Nordean laite on radikaalisti mutkikkaampi käyttää, joskin toistaiseksi edelleen odottaa iselläni sen aktivointia. Onko joku saanut tunnuslukusovelluksen verkkopankkiin toimimaan läppäriltä? Turvakortti kulkee tästä eteenpäin tunnistussovelluksen muodossa älylaitteesi mukana. Tunnistussovellus korvaa ainoastaan verkkopankkitunnusten muovisen turvakortin.

Next