Div 1 norra svealand damer 2020. Sollentuna FK. Serie: 2019 Div 1 Norra Svealand, damer 2020-01-21

Sweden

div 1 norra svealand damer 2020

Hoppas jag i alla fall. IstÀllet hittade Josefin Larsson rÀtt med ett distansskott i minut 67. Mariehem lyckades fÄ till en reducering med kvarten kvar och det blev lite nerv i matchen men efter en omstÀllning i slutminuten kunde Maja Winsa frispala Vilma Josefsson som spikade fast segern med sitt 1-3-mÄl. Ett grymt avslut för TimrÄdamerna. NÀr dom gjorde 2-1 orkade vi inte med nÄgon allvarlig kvitteringsforcering, sÀger TimrÄtrÀnaren Kent Gustafsson, sedan den fina sviten pÄ fyra raka segrar brutits.

Next

Tabell och resultat

Att spela i division 1 Norrland innebĂ€r fler resor nĂ€stan 1000 mil totalt och med motstĂ„nd bĂ„de i PiteĂ„, LuleĂ„, Ö-vik, SkellefteĂ„, UmeĂ„ och dĂ€r det istĂ€llet Ă€r den kortaste resan som gĂ„r till Sundsvallstrakten. Dom borde ha fĂ„tt skölja munnen med tvĂ„ efter matchen eller kanske satsar dom pĂ„ en grododling med tanke pĂ„ hur mĂ„nga sĂ„dana som hoppade ut. DĂ€rför jagar division 1-klubben förstĂ€rkningar. Hur skall ni vĂ€ndra trenden och fixa nytt division 1-kontrakt? Sedan hoppas man Ă€ven pĂ„ rivige anfallaren Lina Ohlssons comeback. Maddie Orf sĂ„g sedan till att göra sitt första hattrick i svensk fotboll innan hemmalaget tröstade till det en aning med att göra 2-5. Linnea Tiensuu och Frida Strandberg delade systerligt pĂ„ dom sex första innan man lĂ€t? Vi hade ocksĂ„ en straffsituation dĂ€r Erica Persson, drogs ner i bra lĂ€ge utan att det kom nĂ„gon domarsignal. Det blev dock förlust med 0-2 mot seriekonkurrenten SjĂ€levad pĂ„ Skyttis i Ö-vik.

Next

Sollentuna FK. Serie: 2019 Div 1 Norra Svealand, damer

ÖverlĂ€gset bĂ€st pĂ„ plan var TimrĂ„s mittback Pernilla Lundgren. Vilma Josefsson satte spiken i den 90:e minuten. Hon ansluter i mitten av juli, sĂ€ger TimrĂ„trĂ€naren Kent Gustafssoon, som Ă€ven nĂ€mner att fler spelare kan komma in utifrĂ„n. NĂ„gra fler spelare pĂ„ ingĂ„ng? Och det Ă€r Mariehem som vĂ€ntar hemma kommande helg innan man avslutar borta mot svĂ„ra serietrean SunnanĂ„. En förening som valt att satsa mer pĂ„ importer Ă€n egenfostrade spelare verkar det som.

Next

Division 1

I andra börjar vi jÀtte bra, dÀr Maja Winsa gör mÄl direkt i början pÄ halvleken och strax efter har Maja ett jÀttelÀge efter inspel frÄn kortlinjen att göra 2-2. Ingen av dessa Àr dock kvar den hÀr sÀsongen. I semifinalen fick man dock ge sig mot Kovland som sedermera Àven vann finalen mot SelÄnger. Men det var hemmalaget som inledde bÀst och tog ledningen efter en fin prestation av Anna-Lisa Vestin som skaffade sig ett skottlÀge ute till vÀnster i straffomrÄdet och sköt utom rÀckhÄll för Frida Forslund i TimrÄmÄlet. Med svÄra smÀrtor lirade hon en halvtimme till innan hon var tvungen att kliva av planen för vidarebefordran till Sundsvalls sjukhus. Resultatet stod sig fram till det Äterstod tre minuter av ordinarie tid. Maddie Orf skulle bara bredsida in bollen i tomt mÄl nÀr hon blev nertryckt bakifrÄn utan ÄtgÀrd frÄn domaren, sÀger TimrÄtrÀnaren Kent Gustafsson och skakar pÄ huvudet.

Next

Fotboll: Division 1

Det blev bara tvÄ sÀsonger i division 1 Norrland den hÀr sejouren. Mer om detta lite senare. Den andra halvleken bestod av en enveten bortapress. TimrÄ inledde den andra halvleken fortsatt starkt och hade ett par klara bud pÄ utökning av ledningen. Nu blir det fem dagars vila och vÀrktabletter, sÀger mÄlvaktsförvÀrvet frÄn Heffnersklubban. Vi har sÄ mÄnga talangfulla spelare runt om i lÀnet och det kÀnns angelÀget och viktigt att vi har jÀmtlÀndska lag pÄ alla nivÄer.

Next

Div 1 Norrland, damer

Dessa Àr Wilma Söderberg född -99 , Johanna Söderback född -01 , Maja Winsa , född -02 och Moa Nordin född -99. I TimrÄmÄlet var glÀdjande nog Frida Forslund tillbaka efter sin tÄskada men fortfarande saknas nÄgra viktiga pjÀser, bl a amerikanskan Madde Orf och utan henne pÄ planen Àr anfallsspetsen trubbig. Ett SjÀlevad som enligt rapporterna var det bÀttre laget och vann rÀttvist. Malin Hedlunds trÀff frÄn distans seglade i en bÄge över en maktlös Frida Forslund i TimrÄmÄlet och in i krysset. Efter mÄlet jÀmnade dock spelet ut sig men hemmalaget kunde i blÄsten gÄ till ledning i paus. Mittbacken Matilda Svensson, Olivia Olofsson, pÄ en ovan yttermittfÀltar-plats, och gjorde dessutom mÄl, stack ut lite extra i ett starkt TimrÄ-kollektiv.

Next

NÄgot som lagets mÄlvakter Hannah Norberg och nya Frida Forslund frÄn Heffnersklubban redde ut med bravur och bara slÀppte tvÄ av sex straffar förbi sig. Lina Norrbom var dÀrefter ytterst nÀra att kvittera nÀr hon kom pÄ djupet i fart, rundade mÄlvakten, men ur snÀv vinkel rullade bollen utanför. Lokalfotbollen passade pÄ att stÀlla nÄgra frÄgor om sÀsongen som var och Àven framtiden. I mitten av halvleken Ät sig nolaskogsarna in allt mer i matchen och tog över och hade nÄgra bud pÄ en kvittering men lÀngst bak stod en inspirerad Frida Forslund och tog hand om det som uteförsvaret slÀppte igenom. Vi har under veckan haft möten med bÄde spelare, ledare, sektioner och styrelse.

Next

Division 1 (Swedish women's football)

Men sÄ tog vÀsterbottningarna plötsligt över taktpinnen och vÀnde till 3-1 mot ett til synes allt tröttare hemmalag som inte hÀngde med i svÀngarna. En eloge till Isabell Forsström som jobbade hÄrt som vanligt med stort hjÀrta pÄ det centrala mittfÀltet oavsett resultatet i matchen. Efter att ha legat i mittens rike stora delar av sÀsongen rasade man efter en serie förluster och vinstfria matcher ner under nedflyttningsstrecket. Men division 2 kanske Àr en bra nivÄ för TimrÄ att starta om och bygga nytt med dom duktiga unga spelarna som kommer under ifrÄn. Vi som tvÄa i fjolÄrets Division 2 Damer Mellersta Norrland blev dÄ nÀmligen erbjudna den vakanta platsen i Division 1 Norrland damer, efter att Ope dragit sig ur den serien. En av dom suraste förlusterna man varit med om, suckar Kent Gustafsson.

Next

Elin Lahrinen var först pÄ gÄng till SelÄnger men lurar just nu istÀllet pÄ ett sabbatsÄr. Maddie Orfs mÄl beydde 0-1 i minut 24. DessvÀrre kvitterade jumbon Storfors med tjugo minuter kvar och dÄ inte gÀsterna lyckades Äterta ledningen Àr lÀget forsatt prekÀrt i bottenstriden. Du fÄr tillbringa tiden med att gÄ in och lÀsa lite pÄ Lokalfotbollen som tidsfördriv? KÀnns lite som om vi börjar bli slitna och saknade den riktiga energin idag. Alla tre har ocksÄ rÀtt instÀllning. Men efter 0-1 rasade vi ihop.

Next

Fem minuter senare visade Àven TimrÄs Maddie Orf att hon kan anvÀnda huvudet nÀr hon nickade in reduceringen. Vad var det som hÀnde nÀr du skadade dig? Ronja Söderlund matchhjÀlte med sitt tidiga mÄl i den andra halvleken. Men det var inga siffror som speglar matchen. PÄ en hörna backade hon och mötte sedan bollen direkt pÄ volley. Vi provade Àven ifjol men dÄ brast det pÄ grund av pappersstrul. Det finns 99 nitar och en vinst i tombolan.