Elbil rekkevidde 2018. Elbil 2019-12-25

Elbiler

elbil rekkevidde 2018

Om du ønsker deg en Kona Electric er det bare å bestille med en gang. Bilen får rekkevidde på 280 kilometer, og skal bli tilgjengelig for bestilling mot slutten av året, med levering til våren. Deretter kan den bestilles som normalt i foretrukket utstyrsnivå. Audi har tatt imot forhåndsbestillinger en god stund allerede, og antyder at kundene i hovedsak vil få bilene sine i 2019. Hyundai selger allerede elbilen Ioniq, og selv om Kona er i et annet segment, er førermiljøet i de to bilene ganske like.

Next

Nissan LEAF 2019

elbil rekkevidde 2018

For å oppnå lågare utslepp ønskjer styresmaktene å byta ut gamle fossilbilar med nye elbilar. I norsk statistikk blir også enkeltpersonar rekna som familie, slik at alle personar høyrer til ein familie. Prisen er dermed ikke offentliggjort, og det er heller ikke detaljer om rekkevidde, motoreffekt eller annet. Fornybar energiproduksjon representerer en stor investeringsmulighet over hele verden. Meir interessant er det at elbilar er meir populære nybilkjøp hos dei med høgast inntekt også dersom ein justerer for at desse kjøper fleire bilar. Det er også stor skilnad mellom inntektsgruppene i mengda køyrde kilometer med elbil.

Next

Dette er elbilene som kommer de neste to årene

elbil rekkevidde 2018

Med en oppgitt rekkevidde opptil 270 kilometer, passer Nissan Leaf perfekt til bykjøring. Foto: Per Erlien Dalløkken På bruktmarkedet koster den omtrent 340. Again, policies matter, says Christina Bu. Konseptmodellen ble vist frem på bilmessen i Frankfurt forrige måned, mens produksjonsmodellen skal vises i 2019. Elbil Dato Pris Jaguar I-Pace 2. I 2018 var det 27 gonger meir vanleg med elbil i hushalda gruppert i kvartil 4 enn i kvartil 1: 16 prosent av hushalda i gruppa med høgast hushaldsinntekt hadde minst éin elbil.

Next

Nissan LEAF 2019

elbil rekkevidde 2018

. Tidligere har du i praksis vært nødt til å velge en Tesla eller en ladbar hybrid dersom du vil ha en bil som både er elektrisk og som kan kjøre langt. Men den er gjerne ikke et soleklart valg for deg som har behov for å ta den på lange turer ofte, for den har ingen støtte for hurtiglading. Berre 6 prosent av familiane eig minst éin elbil. Prisen i Noreg vil starte på 750 000—800 000 kroner. Tallene gjenspeiler ikke nødvendigvis faktiske kjøreresultater. I realiteten er nok leveringstiden nærmere tre måneder, etter det vi forstår.

Next

Her er elbilene som kommer i 2018

elbil rekkevidde 2018

Det kan tenkes at Niro får det oppgraderte batteriet. For å få ei betre samanlikning mellom inntektsgruppene har vi sett på talet på elbilar per vaksen i hushalda. Den forholdsvis lille skare af elbil-entusiaster, lukkede øjnene og accepterede at en elbilchaufør måtte undvære ordentlig varme, elruder, aircondition og alle de luksus faciliteter vi har taget for givet de sidste 30 til 50 år. Fra da av forventer produsentene at det skal være omtrent like billig å produsere en elbil som en dieselbil, og bare litt dyrere enn å produsere en bensinbil. Rekkevidde er basert på tysk standardkonfigurasjon, og den kan bli forskjellig når bilen har fått endelig typegodkjenning. Foto: Hyundai Bilen kommer i salg i løpet av første halvår neste år, og kommer i to utgaver: En med 39,2 kilowattimer batteri, og en med 64,2 kilowattimer batteri. I mai ble det også klart at Model 3 får hengerfeste.

Next

Dette er de nye elbilene som kommer i 2018

elbil rekkevidde 2018

Du kan tross alt spare en del penger på å godta at disse turene tar litt lengre tid de få ganger du kjører dem, fremfor å kjøpe en bil med mye større batteri enn du trenger mesteparten av tiden. I 2018 var fordelinga knapt 60 prosent fossile kilometer og vel 40 prosent elektriske. Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. On schedule to meet 2025-target If these predictions holds true, all personal cars sold in Norway in 2025 will be zero-emission vehicles. Jaguar I-Pace kommer i salg neste år. To av tre har bil Av 2,6 millionar familiar har 35 prosent ingen personbil, slik figur 1 syner. Under panseret sitter det dessuten en større motor på 160 kilowatt og 340 newtonmeter.

Next

Test av rekkevidde på elbil (2018)

elbil rekkevidde 2018

This is an unfortunate situation. Analysen vår vil sjå på desse følgjene av elbilpolitikken. Foto: Marius Valle Takket være norske fordeler betyr ikke det at prisen er direkte avskrekkende. Delen familiar utan og med personbil. Foto: Kia Nye Soul kommer til å være i salg i Norge fra andre kvartal, altså en gang i sommer. Du kan velge mellom to batteripakker, den største med en rekkevidde opp mot 500 kilometer. Deretter vil resten av dem som har reservert få bil i løpet av første halvår 2020 om de signerer kontrakt i 2019.

Next

Elbiler

elbil rekkevidde 2018

Ønsket om reduserte klimautslepp utløyste ei politisk prioritering av elbilar, og elbilkjøparar får glede av lågare avgifter. De første kundene får sine biler i februar 2019, men alle som reseverer i 2018 vil få bil i løpet av første halvår 2019. Det nye nå er at rimelige elbiler for folk flest kommer med lang rekkevidde. Denne delen er berre 26 prosent i kvartil 4. Den kommer bare i Premium-utgave med en pris på 290. I løpet av 2017 ble 33.

Next

Dette er de nye elbilene som kommer i 2018

elbil rekkevidde 2018

Konseptbilen har same batterikapasitet 95 kWh og rekkevidde 500 kilometer som e-tron quattro. Her er listen over personbilene som kommer fra begynnelsen av neste år og utgangen av 2019, mange av dem med rekkevidde som gjør at de kan erstatte en tradisjonell bil. Dagens Soul koster fra 235. Policy intervention is therefore needed, says Bu. De første modellene har kun bakhjulstrekk. Fem Opel Ampera-e fra forserieproduksjonen står klare til å fraktes fra Detroit til Opel-hovedkvarteret i Rüsselsheim. Denne er mer realistisk, og tar hensyn til «virkelig kjøreatferd».

Next