Elektrisk snøskuffe. Snøskuffe i høy kvalitet 2019-11-15

Snøskuffe i høy kvalitet

Elektrisk snøskuffe

Det gjør ikke noe, hos Clas Ohlson har du opptil 90 dagers åpent kjøp. Veier en del Begge skuffene vi har tatt inn veier omtrent det samme, altså rundt 6 kilogram. Prisen og kreftene taler til Julas fordel, mens Biltemas maskin virker noe mer robust og gir deg mer frihet siden den bruker batterier. Begge modellene har en skovel av plast. Julas modell koster 799 kroner, mens Biltemas alternativ koster 1299 kroner uten batteri og lader. Oppsummering Nok en gang lar vi oss fascinere av hvor kraftige elektriske enheter er i ferd med å bli, selv med såpass lave priser. Snøen pakker seg mellom skovlen og resten av maskinen.

Next

Snøskuffe i høy kvalitet

Elektrisk snøskuffe

Dette er greit å ta vekk før du tar den med inn, ellers vil du få en ganske solid vanndam inne mellom slagene. Vi likte håndtaket til Biltemas maskin best. Det må du nemlig ha, for det kan være direkte livsfarlig å røre rundt i snøen med noe som ikke er laget for å tåle vann. Også om du velger å bruke batteri i stedet for tradisjonell kabel. .

Next

Fiskars snøskuffe

Elektrisk snøskuffe

Å måke snø er for mange baksiden av medaljen når vinteren setter inn. Her er det kun en bolt som fester de to delene sammen, samt at du setter på håndtaket før den også er klar til dyst. Opptil seks meter sies det på hjemmesiden deres, og det viser seg å stemme i praksis også. Noe av det vi ikke liker med Julas modell, er håndtaket som skrues fast på røret. Den batteridrevne Biltema-skuffen er litt svakere, men likevel sterk nok til at du kan skyfle unna selv ganske så våt snø.

Next

TEST: Elektriske snøskuffer

Elektrisk snøskuffe

Begge variantene er uansett hendige løsninger som fint kan lette jobben med å måke snø der du ellers ville brukt en liten manuell snøskuffe. Langt fra alle trenger en stor snøfreser for å få jobben gjort, men vil aller helst slippe å måke alt for hånd. Ingen av disse produktene er bygget som en stridsvogn, men de klarte seg godt under vår testperiode, selv om vi prøvde å frese unna ting du normalt ikke ville prøvd på. Batteriet er 36 volt og har 2,5 Ah kapasitet. Det kan også være verdt å nevne at Biltema selger reservedeler til sin modell, som blant annet skovlhjul og drivreim. Jula-snøskuffen har en smart løsning der du kan feste strømledningen mens du fjerner snøen. Ved å fortsette å bruke nettsidene våre uten å endre innstillinger, godtar du vår bruk av cookies.

Next

Fiskars snøskuffe

Elektrisk snøskuffe

Samtidig kan det være verdt å merke seg at snøen pakker seg noen mellom selve skovelsidene av fresen. I skrivende stund har vi ikke funnet ut om Jula har et tilsvarende tilbehørsutvalg. Det skal likevel sies at dette ikke var noe problem under vår testperiode, selv om begge maskiner fikk både isklumper, grener og andre ting som lå på bakken til å fly avgårde. Begge modellene har en skovel av plast. Men ingen gikk i stykker under testingen. Ikke bare er startkosten høyere, men du må også kjøpe batteri og lader i tillegg til selve maskinen — batterier som går på kryss av flere maskiner fra Biltema. De to modellene når likevel målstreken samtidig om vi veier fordeler og ulemper mot hverandre, så det blir opp til hver enkelt å vurdere om ledning eller kabel er den beste løsningen.

Next

TEST: Elektriske snøskuffer

Elektrisk snøskuffe

Pengene tilbake Er du ikke fornøyd med ditt kjøp eller har du angret? Men også Julas modell vil kreve litt ekstra kostnader dersom du ikke allerede har en lang skjøteledning for utebruk. De er utstyrt med en liten freser som får snøen unna, og er laget for mindre områder som du normalt måker med en håndskyffel eller lignende. I tørr snø jobber de ganske så uanstrengt, hvor spesielt den kablede Jula-modellen hiver snøen ganske så langt av gårde. Mer informasjon og hvordan du slår av cookies-ene finner du i lenken under. Derfor har vi tatt inn to elektriske snøskuffer fra Biltema og Jula, som skal være en slags mellomløsning mellom vanlige, billige snøskuffer og store, dyre snøfresere.

Next

Snøskuffe i høy kvalitet

Elektrisk snøskuffe

Biltemas rør virker også betydelig mer robust, selv om vi ikke kan si at vi merket noe forskjell i praksis når vi brukte de to modellene mot hverandre. This excludes consumable products, such as lightbulbs and batteries, which by their nature cannot be returned in a new or unused condition. Batteri koster mer Kjøper du snøskuffen til Biltema må du også kjøpe batteri og lader utenom. Biltema sin er et par hakk mer stillegående, selv om Jula-skuffen også holder seg under 70 dB når vi måler støyen ved pistolgrepet. Det er med andre ord ingenting du går løs på en store arealer med.

Next

Snøskuffe i høy kvalitet

Elektrisk snøskuffe

For further information on other such consumable products excluded from the guarantee, please contact our customer service department on 0845 300 9799. Begge modellene er greie å bruke, men vi må si vi satte mest pris på friheten batteripakken gir deg med Biltemas modell, selv om den også koster betydelig mer. Batteriet til Biltema-modellen holder ganske greit, hvor vi måket snø som var bløt og tung i rundt 25 minutter før batteriets indikator viste en av fire prikker kapasitet igjen. Mye det samme gjelder for Julas modell også. Det kan nok være kjekt, fordi dette er nemlig laget av plast. Om vi starter med Biltemas modell, så kommer den så godt som ferdig montert når du tar den ut av esken. Men ingen gikk i stykker under testingen.

Next

Snøskuffe i høy kvalitet

Elektrisk snøskuffe

Ingen av modellene er spesielt støyende, i alle fall ikke sammenlignet med tradisjonelle snøfresere med bensindrevne motorer. Her ser du de to maskinene ved siden av hverandre. Og det kan være verdt å merke seg at denne modellen også kan justere hvilken retning snøen skal kastes. Ingen av skovlene gikk i stykker, selv om de altså er av plast. Det eneste du trenger er å skru røret til selve fresedelen, samt sette i batteriet, så er du klar til å starte. Det er betydelig mer enn en vanlig håndmåke, men samtidig så trenger du ikke løfte disse produktene på samme måte som en vanlig måke.

Next