Elektriska ljus. Inomhusbelysning som skapar en mysig stämning 2019-11-15

Produkter

elektriska ljus

Dekorera med batteridrivna blockljus Kom i mysstämning med batteridrivna led-ljus och ljusslingor. Många av ljusen har dessutom en timer. Nu kan du skapa en mer brandsäker stämning i ditt hem med ett enda knapptryck: Två batteridrivna ljus som är så realistiska att man tror att de är riktiga stearinljus! Ett bra val helt enkelt! Söker ni en belysning som vi inte har som lagervara hjälper vi dig gärna att beställa den. Här hittar ni batteridrivna värmeljus, vaxljus, blockljus, gravljus, ljuslyktor, gravlyktor och ljusdekorationer. Detta är lika mycket som från en cigarett och kan vara skadligt, framförallt för astmatiker och små barn.

Next

Ljus

elektriska ljus

Dock gäller det att ha massor av små batterier hemma, då det såklart inte ingick vilket jag i ruschen inte alls tänkte på. Lys upp ditt hem säkert med batteridrivna ljus!. Låt dem brinna och sprida en trygg känsla. Denna lykta passar dessutom både inomhus och utomhus. Det är lätt hänt att man glömmer att släcka ljusen, och då kan det sluta så illa som att det börjar brinna. Här hittar du batteridrivna ljus för utomhusbruk och batteridrivna ljus för inomhusbruk. När man har lekande katter eller barn, glömska personer, äldre som ser dåligt etc.

Next

Ljus

elektriska ljus

Ljus och lyktor är ju självklara inredningsdetaljer för att fixa stämning och göra det mysigt. För en trivsam och trygg belysning hemma. Många av våra batteridrivna ljus har inbyggd timer vilket innebär att de tänder och släcker sig själv, väldigt praktiskt. Utöver belysning i form av armaturer kan vi även erbjuda er ett av Stockholms bredaste utbud av ljuskällor glödlampor, lågenergilampor, halogenlampor och lysrör. Recension av Elektriska stearinljus med fjärrkontroll De är väldigt fina och toppen att använda som alternativ till levande ljus, när man har t. Lukten avtar lyckligtvis efter någon vecka.

Next

Ljus

elektriska ljus

Förutom värmeljus, stearinljus och blockljus finns även lampor i roliga former. Att tända ljus hör till vardagens goda och kan göras hela året om. Hos oss på Fyndiq lär ljusälskaren mest troligt hitta något som passar! Om du letar efter ett säkert ljus till barnens rum, kan en stjärnformad lampa som skiftar i 7 olika färger vara ett bra alternativ. När det börjar gå mot mörkare tider vill man ofta tända ljus för att lysa upp hemmet. Brandsäkra elektriska ljus som är perfekta i hem med barn! Det finns inget tillfälle när det inte passar att tända ljus hemma vid bordet — med den känsla som ett levande ljus sprider, finns det ingen anledning att välja bort tända ljus.

Next

Elektriska Svea AB

elektriska ljus

Ljusen är ca 15 cm höga med en diameter på 7,5 cm. Välkommen att fynda online hos oss! Givetvis har vi klassiska smala ljus i vit färg men du kan välja mellan flera färger, storlekar, utföranden, former och modeller för att hitta dina favoriter! Tips för ett lyckat köp! Du kan även använda den lilla fjärrkontrollen som medföljer! För den som är glömsk och skulle kunna glömma att släcka levande ljus, är ett batteridrivet ljus att föredra. Vi har även färgskiftande batteriljus samt batteriljus med fjärrkontroll. Våra batteridrivna led-ljus är både ett prisvärt och hållbart sätt att skapa stämning och du slipper dessutom en brinnande låga som du måste komma ihåg att släcka. Vi vill också slå ett extra slag för våra miljömärkta stearinljus som är ett led i vår satsning på en hållbar livsstil. Led lampor är både snälla mot miljön och din plånbok. Dessa finns i en rad olika varianter och ger samma vackra och stämningsskapande sken som levande ljus i vax eller stearin — både inom- och utomhus.

Next

Produkter

elektriska ljus

Bunkra upp med ljus och marschaller så att det finns hemma när du behöver. Men med levande ljus finns också en risk. Vill man ha den mysiga känslan som ljusen avger utan att ta onödiga risker, kan batteridrivna ljus vara ett bra alternativ. Under de mörka vintermånaderna — särskilt runt jul — är det många som tycker det är mysigt att skapa stämning med levande ljus. Vi lägger stor vikt på personlig service och bra produkter. Stearin är en förnyelsebar råvara.

Next

Köp LED

elektriska ljus

Våra ljus passar utmärkt att ha framme året om och vi har även säsongsanpassade ljus, vad sägs om Halloweenljus, glittriga ljus till nyårsfesten eller ljus med kräftmotiv till sommarens kräftskivor. De tål inte fukt eller regn, så använd dem endast inomhus. Enda minus är att de doftar vanilj, huga! Vi har flera olika varianter julstjärnor i årets julkollektion. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Letar man efter något med en traditionell touch kan en trälykta med ett batteridrivet blockljus vara precis rätt.

Next

Köp LED

elektriska ljus

I butiken finner ni ett brett utbud av belysning till ert hem. Runt jultid är julbelysningen självklar med en julstjärna i fönstret! Med allt från små värmeljus och långa stearinljus till glaslyktor och stora blockljus får du en vacker ljussättning för alla tillfällen! Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt. Din el- och belysningsbutik på Södermalm! Lys upp hemmet i vintermörkret med våra fina adventsstjärnor och adventsljusstakar. Vi håller ett stort utbud av batteridrivna ljus till bra pris. Förpackningen innehåller 2 st ljus och 1 fjärrkontroll. Detta bidrar även till att skrämma bort inbrottstjuvar om du ska resa bort.

Next

Ljus

elektriska ljus

Varje gång du blåser ut ett värmeljus frigörs 350 000 sotpartiklar. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga batteridrivna ljus så att du ska kunna lysa upp ditt hem på ett fint sätt. Oavsett hur trivsamt det kan kännas, kan överdriven användning av levande ljus ge dålig inomhusluft i en grad som motsvarar måttlig rökning inomhus. Ett säkrare val Vintermörker och jul bidrar till att göra december och januari till månader då brandrisken är extra hög. Hos oss hittar du mängder av ljus som alla brinner med fin låga när du dämpar belysningen och samtidigt ökar stämningen. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Du behöver inte heller oroa dig för att du glömt att blåsa ut ljusen innan du gått och lagt dig.

Next