Elin ensam mamma söker. Elin Näslund i mamma gravid med en av 2019-11-16

Ensam mamma söker 2019: Elin Näslunds hemliga pappa till barnet

elin ensam mamma söker

Mikael Sennerstam, 33 år, målare från Mölndal Mikael har inga barn men mycket galna idéer för sig. På avslöjar nu Elin vad deras son ska heta. Det är en av de största sakerna som händer i ens liv. Det här kommer definitivt att bli en upplevelse, säger Andreas Ehnlund som dejtar Elin. Modettes motto är att alla unga kvinnor ska våga drömma och tro på sig själva. Den här säsongen höll Meter i processen. Jag vet inte ens vad han jobbar med.

Next

Dramatik i mamma

elin ensam mamma söker

Han har ständigt glimten i ögat och älskar pranks. Något som lämnar Elin i chock då hon inte alls känner igen att hon ska ha gett någon signal att hon fattat tycke för någon specifik. Bakre raden från vänster: Niklas Hammersgård, Philip Rosén, Mathias Gustavsson. Här är killarna som tävlar om Elin Näslunds hjärta: Andreas Ehnlund, 35 år, operatör på kraftvärmeverk från Köping Andreas har en dotter och är en väldigt familjekär och trygg kille som älskar motorsport, specifikt att köra Enduro. Främre raden från vänster: Sinan Al-Sabti, Peter Florin, Markus Rotstam.

Next

Köpingsbon letar kärlek i ”Ensam mamma söker”

elin ensam mamma söker

Samtidigt ser jag jättemycket fram emot det, säger hon. Mattias konfronterar Elin Efter mötet i köket med killarna så går Mattias, en av de som ville lämna, och Elin ut på en liten pratstund för att vädra känslorna och försöka lista ut vart det hela kommer ifrån. Men trots detta blev det ju ett frieri i slutändan, på frågan varför han valde att fria ändå svarar Marcus: — Men det som gjorde det ändå var ju att jag är sjukt kär i Elin. Vi på Modette önskar stort grattis! Då blir det spännande att se reaktionen på vad som händer när det är någon som känner att den inte fått, eller inte tagit, den chansen och provar igen. I kvällens avsnitt återstår tre — Andreas Ehnlund, 35, Marcus Svanberg, 22, och Mattias Uusitalo, 29. Så vi är tre stycken som önskar er all lycka till, vi hoppas det löser sig för er och vi väljer att kliva av.

Next

Då kommer Ensam mamma söker

elin ensam mamma söker

Vad var din första tanke när du insåg att du var gravid? Jag blev förvånad att jäklar det dyker upp en person som jag känner igen, säger Elin Näslund och fortsätter: — Jag tänkte att om någon säger att de känner mig så tar man inte med dem. I sista avsnittet valde singelmammorna varsin kille — och i år gick alla tre ifrån inspelningen med en nyfunnen kärlek. Hon hade varit singel ett par år innan hon var med i programmet. Gruvarbetaren Elin berättar för Nyheter24 att hon inte visste om hon ville ha fler barn innan hon deltog i programmet, men att hon nu är väldigt glad över hur det hela slutade. Antons modiga gest berör Theodora till tårar — så pass att hon måste ta en paus från filmandet. Anton har mött Theodora på en fest cirka ett år innan han sökte in till Ensam mamma söker.

Next

Då kommer Ensam mamma söker

elin ensam mamma söker

När säsongen led mot sitt slut fick tittarna äntligen veta vem pappan till barnet är — nämligen Marcus Svanberg, 22, från Linköping. Vad längtar du mest efter att göra när bebisen tittat ut? Paret har ännu inte satt något datum för bröllopet. Joel Foghelin, 40 år, snickare från Saxtorpsskogen utanför Landskrona Joel har ett barn och är en naturintresserad och glad kille som gillar äventyr, främst vandring och jakt. Det är jävligt härligt, jag älskar det. Markus Mattila, 29 år, servitör från Surahammar som numera bor i Gävle Markus är en väldigt politiskt intresserad kille med hjärtat till vänster.

Next

Köpingsbon letar kärlek i ”Ensam mamma söker”

elin ensam mamma söker

En av dem är Gällivarebon Elin Näslund. Hos oss är alla tjejer välkomna! Näslund tycker att det var ett konstigt beslut av produktionen att ta in personer som hon redan kände. Jag var inte alls beredd på att det skulle kunna komma någon som jag kände igen sedan innan, säger Elin Näslund till Expressen och förklarar: — Det är klart att det är jättesmickrande, eftersom det är två personer som vet vem man är. Han har inga barn, är jordnära och skrattar ofta. Elin berättar då att hon känner sig riktigt besviken och menar att hon inte har tagit något beslut.

Next

Elin från ”Ensam mamma söker”: Min dotter föddes med tarmarna utanpå magen

elin ensam mamma söker

Han är dessutom en riktig djurvän som bott och hjälpt till på en bondgård. Varpå Marcus Svanberg går ner på knä och friar. Det var inte som jag tänkte att 'åh nu ska han fria', säger hon. På sociala medier har följarna fått följa deras resa och också fått vara med under graviditeten. Visst att det är ett tv-program, men det är ändå vårt vardagsliv också, säger hon. Enligt programmets Susanne Nylén var det inget misstag att flera män med tidigare koppling till de ensamma mammorna kom med i årets säsong. Han bryr sig mycket om andra och längtar efter barn.

Next

Ensam mamma söker 2019: Marcus Svanbergs frieri till Elin Näslund

elin ensam mamma söker

Den här situationen är så märklig och jag tycker att ni har läst hel fel signaler och jag står för det, säger Elin bestämt under mötet med Mattias. Killarna är märkbart uppjagade och efter en liten stund tar Mattias ton: — Nu är det så här att du har fattat tycke för en av oss här. I det slutgiltiga valet blir en kille ensam kvar som har vunnit mammans hjärta, och vägen dit kantas av såväl pirriga dejter, nervositet som heta kyssar. Vid starten för årets säsong av programmet kunde en av mammorna, Elin Näslund, 28, avslöja att hon väntade barn med den killen som hon valde i sista avsnittet. Vi hade bestämt oss för att satsa, och det kändes som att det var meningen.

Next

Då kommer Ensam mamma söker

elin ensam mamma söker

På fritiden spelar han fotboll i ett korpenlag. Den andra — Markus — känner hon till genom politiken. Han har inga barn, är jordnära och skrattar ofta. Sedan tidigare har hon dottern Freja, 4 år. Peter Florin, 32 år, kundservicearbetare från Mullsjö utanför Jönköping Peter är en familjeorienterad trebarnspappa som spenderar sin fritid med att leka med barnen, driva en singelgrupp på Facebook, spela tv-spel och vara på isen. Du är den vackraste jag sett, du bryr dig, du ser mig, du är helt enkelt bäst, läser Elin Näslund högt i programmet och fortsätter med darrande röst: — Dig vill jag vara med resten av mitt liv och jag älskar dig, och jag vill visa hela världen vad jag tycker om dig — och att jag inte är någon sommarflört. Var det självklart att säga ja? Familj: Sambo, dottern Freja, 5, och bebis i magen.

Next