Em karsinta 2020. Jalkapallon Em 2020 otteluohjelma ja paljon muuta 2020-02-07

Senioreiden EM

em karsinta 2020

. Kisoihin päässeiden paikat täytetään liigan seuraavaksi parhaiten sijoittuneilla joukkueilla ja sen jälkeen tarpeen mukaan alemmista liigoista. Kansojen liigan kullekin liigalle on varattu yksi lopputurnauspaikka. Määräaikaan mennessä 32 maata ilmoitti kiinnostuksestaan. Sen voitti neuvostoliitto, kun heidän joukkueensa löi Jugoslavian 2 — 1 Pariisissa pidetyssä finaalipelissä. Aki Aarikka Juvel- Team, Hämeenlinna 14 2 12 16.

Next

Senioreiden EM

em karsinta 2020

Jaana Anttas Nasevat, Raisio 51 20 11 20 5. Suomella oli vielä Liechtenstein ottelun jälkeen peli Kreikkaa vastaan, josta tuli kuitenkin tappio 2-1. Seuraamme aktiivisesti niin karsintoja kuin tulevia kisojakin ja annamme vihjeet ilmaiseksi. Finaali pelataan Lontoossa Wembley stadionilla 12. Lopputurnaus pelataan Romaniassa kesällä 2021. Eniten mestaruuksia on kerännyt Saksa ja Espanja, jotka molemmat ovat voittaneet mestaruuden kolmesti. Ilkka Mannila Mainarit, Varkaus 16 10 2 4 14.

Next

Jalkapallon Em 2020 otteluohjelma ja paljon muuta

em karsinta 2020

Tähän mennessä vain Espanja on onnistunut puolustamaan menestyksekkäästi mestaruuttaan kun he voittivat turnauksen vuosina 2008 ja 2012. Nämä neljän vuoden välein järjestettävät kisat keräävät suuren määrän yleisöä ympärilleen, kun jokainen eurooppalainen voi äänestää suosikkiaan, vaikka oma joukkue ei pelaisi kisoissa. I-lohkossa pelaavat Belgia, Venäjä, Kazakhstan, Skotlanti, Kypros, ja San Marino. Niin ikään myös finaali pelattiin uudelleen 1 — 1 tasapelin jälkeen Italian ja Jugoslavian välillä. Maaliskuussa 2020 pelattaviin pudotuspeleihin pääsee kunkin liigan lohkovoittajat, jos se ei ole jo päässyt kisoihin.

Next

Jalkapallon Em 2020 otteluohjelma ja paljon muuta

em karsinta 2020

Kilpailut ovat ensimmäistä kertaa useammassa kuin kahdessa maassa. Ensi vuoden kisoissa em ottelut pelataan jopa 12 maassa. Paras 8 sarjan blokki 3. Ensinnäkin B-lohkossa on kaksi kisaisäntää, kun Venäjä ja Tanska isännöivät kisoja Pietarissa sekä Kööpenhaminassa. Yhteensä 29 maata osallistui vaikka Länsi-Saksa loisti yhäkin poissaolollaan.

Next

Jalkapallon EM 2020 kisojen katsaus

em karsinta 2020

Tällöin myös ensimmäistä kertaa semifinaalin voittaja päätettiin heittämällä kolikkoa, kun Neuvostoliiton ja Italian peli päätyi tasapeliin. Lohkojen 13 kaksi parasta, paras lohkokolmonen sekä Portugali jatkokarsintaan. Loppuottelun ja välierien paikaksi valittiin Lontoo. Poliittisten syiden takia arvontaa rajoitetaan, sillä Ukrainalla on vähemmän mahdollisuuksia kuin muilla, sillä he eivät pelaa poliittisten syiden takia Venäjää vastaan. Pelaaja voi osallistua halutessaan useampaan nettikarsintaan. Kilpailun semifinaali ja finaali pelataan Lontoossa Wembley stadionilla, johon mahtuu legendaarinen 90000 ihmisen fanilauma. Tämän lisäksi lohkossa pelaavat Turkki, Islanti, Albania, Moldova, ja Andorra.

Next

Jalkapallon Euroopan

em karsinta 2020

Päätöksen jälkeen jäsenmaita pyydettiin ilmaisemaan kiinnostuksensa toimia isäntäkaupunkina. Neljässä ensimmäisessä karsintaottelussa Pukki viimeisteli kolme maalia. Saksa ja Espanja ovat kumpikin voittaneet kolmasti, Ranska on voittanut kaksi turnausta ja Neuvostoliitto, Tsekko-Slovakia, Italia, Hollanti. Ari Jehkinen Mainarit, Varkaus 44 20 14 10 5. Suunnitelmaa arvosteltiin muun muassa siksi että turnauksen hajauttamisen pelättiin tuhoavan kisojen luonteen. Pukin ilmiömäinen maalivire on jatkunut maajoukkuepaidassa myös syksyn karsintaotteluissa miehen viimeistellessä neljässä pelissä neljä maalia, osuen muun muassa Italiaa vastaan sekä kahdesti äärimmäisen tärkeässä Armenia kohtaamisessa. Poliittisista syistä tiettyjen maiden, kuten ja , kohtaaminen on kielletty ja arvonnassa tämä otettiin huomioon siten että maat eivät joudu samaan lohkoon.

Next

Kausiaikataulu 2019

em karsinta 2020

Eniten mitaleja on Saksalla 8 mitalilla. Kisaisännät sekä poliittiset syyt Arvonnoissa rankattiin joukkueet arvontakoreihin karsintojen menestyksen perusteella, mutta muut seikat tulevat hieman sekoittamaan tiettyjen joukkueiden mahdollisuuksia. Vuoden 2016 turnauksessa finaalia laajennettiin 24 joukkueeseen, joka tarkoittaa että nämä joukkueet jaettiin tasaisesti kuuteen lohkoon A, B, C, D, E ja F, neljä joukkuetta kussakin. Muuten tärkeimpiä tilastoja ovat yleensä eniten keltaisia ja punaisia saaneet pelaajat, tarkkuusprosentit, ja maalien määrä. Viimeisimmän, vuoden 2016 turnauksen isännöi Ranska ja sen voitti Portugal kun heidän joukkueensa voitti 1 — 0 finaalipelissä Stade de France — stadionilla Saint-Denisissä.

Next

Jalkapallon Euroopan

em karsinta 2020

Suomen kerroin on luonnollisesti katossa ja jopa 201. Pudotuspeleihin, jotka koostuvat neljännesvälieristä, puolivälieristä, välieristä ja loppuottelusta, pääsevät jokaisen lohkon ensimmäiseksi ja toiseksi sijoittuneet joukkueet sekä neljä parasta lohkokolmosta. Heli Taskinen JoKe, Joensuu 9 9. Huuhkajien matsit on siis mahdollista katsoa tv:n lisäksi myös kaikilla muilla päätelaitteilla, kuten vaikkapa puhelimella ja tabletilla. C-lohkossa pelaavat Saksa, Hollanti, Valko-Venäjä, Viro, ja Pohjois-Irlanti. Tämä on ensimmäinen kerta suomen miesten maajoukkueelle arvokisoissa, sitten Olympialaisten 1912. A-liigan polkua täydennettiin C-liigasta, koska vain jäi ilman kisapaikkaa varsinaisissa karsinnoissa.

Next

SMJK

em karsinta 2020

Päivi Enstedt Cherry, Tampere 27 15 12 11. Joukkueet jaettiin 10 lohkoon, joista viidessä pelaa viisi joukkuetta ja lopuissa kuusi. Eniten syöttöjä on tehnyt Antoine Griezmann. Karsinnat ovat sidoksissa , josta on myös mahdollista edetä lopputurnaukseen. Alkulohkoissa poikkeuksellisesti näissä kisoissa isäntämaana toimii maita, jotka eivät itse pelaa kisoissa. Myöhemmin Kreikka vetäytyi kilpailusta pois, sillä heidät arvottiin pelaamaan Albaniaa vastaan vaikka nämä maat olivat yhä avoimessa sodassa.

Next

Jalkapallon Euroopan

em karsinta 2020

Kuinka lohkot rakennettiin Kaiken kaikkiaan lohkoja on 10. Puolivälierät pelataan Münchenissa, Bakussa, Romaassa ja Pietarissa. Wembley stadionille finaaleihin ja semifinaaleihin mahtuu legendaarinen 90000 ihmisen fanilauma. Neljännesvälieriä sekä lohkovaiheen otteluita sen sijaan pelataan lopuissa kisakaupungeissa. Isännöintimaa Espanja voitti tittelin hallitsevalta mestarilta Neuvostoliitolta Santiago Bernabeu — stadionilla tuloksella 2 — 1.

Next