Emma gaala äänestys 2020. Emma Gaala, Helsinki 2020-01-31

WARNERIN ARTISTIT KAHMIVAT EMMA

Emma gaala äänestys 2020

RadioAwards-kilpailun tarkoituksena on arvioida kaupallisen radiotoimialan vuoden merkittävimpiä saavutuksia. Vaikka Ahti on tullut tunnetuksi teknisenä räppärinä, jonka kiivastahtinen sylkeminen saa kuuntelijan haukkomaan happea, hänen kappaleillaan kukoistaa melodisuus ja musikaalisuus. Näiden jo julkistettujen sarjojen lisäksi on mahdollista, että Emma Gaalassa jaetaan vuosikohtaisesti erikseen harkittavia erikois-Emmoja. Kesällä nuori turkulaisartisti Louie Blue julkaisi Confused-nimisen kappaleensa ja herätti musiikkiväen kiinnostuksen. Erikoistuomariston puheenjohtaja valitsee erikoistuomariston muut jäsenet.

Next

Emma Gaalan ehdokkaat julki: Battle Beast, Beast In Black, Children Of Bodom, Swallow The Sun sekä Insomnium kilpaavat vuoden metalli Emmasta

Emma gaala äänestys 2020

Miten Emma-ehdokkaaksi pääsee ja miten tuomaristot toimivat? Luukas Oja lunasti paikkansa läpimurtolistauksessa rehellisen rouhealla rockmusiikilla, jollainen on jäänyt viime aikoina pahasti paitsioon. Voittajat valitaan Helsingin Hartwall Arenalla lauantaina 8. Soolouransa hän on jo avannut näyttävästi Hei rakas -kappaleella, joka on Spotifyssa kerännyt jo yli 4 miljoonaa kuuntelukertaa. Viime vuosien aikana suomalainen ja kiertänyt Isossa-Britanniassa pubikeikkoja kuin Ed Sheeran konsanaan. Emma Gaala julkistaa vielä lisää esiintyjiä talven mittaan. Gaalaa voi seurata myös suorana lähetyksenä Nelosella ja Ruudussa alkaen klo 20. The horned bronze Emma statuettes will be handed out to musical performers and producers in 16 different categories, from jazz to rock and pop, as well as the highly anticipated best soloist, best band and best album.

Next

Sykähdyttävin urheiluhetki 2019

Emma gaala äänestys 2020

Tämän jälkeen ehdokkaita karsitaan Musiikkituottajien markkinatyöryhmän toimesta siten, että jäljelle jää sellainen määrä ehdokkaita, joita pystytään tuomariston kokouksessa käsittelemään. Kumppaniksi vuoden suurimpaan mediatapahtumaan - ota yhteys. Äänestys on käynnissä Radio Suomipopin sivuilla 31. Emma Gaala on yleisölle avoin ja sinne voi ostaa liput Ticketmasterista. To mention but a few. Odotamme Käärijän vetävän kiireisen ja sitäkin energisemmän keikkakesän. Tänä vuonna palkintoja jaetaan kahdessakymmenessäkolmessa eri ehdokassarjassa -katso kaikki ehdokkaat tämän tiedotteen mukana tulevasta liitteestä.

Next

Emma Gaalan ehdokkaat julki: Battle Beast, Beast In Black, Children Of Bodom, Swallow The Sun sekä Insomnium kilpaavat vuoden metalli Emmasta

Emma gaala äänestys 2020

Children of Bodom, Kaisaniemi, Helsinki Maamme suurin ja arvostetuin vuotuinen musiikkialan palkintojenjakotilaisuus Emma Gaala julkisti tänään vuoden 2019 Emma-ehdokkaat. Le Fvbelos on ehdottomasti piristävä tulokas kovasti kilpailulle uuden räpin rintamalle. Isaac Sene on monipuolinen tulokasartisti, jota on vaikea mahduttaa muottiin tai niputtaa yhden genren alle. Kaiku on Suomen merkittävin radiomainonnan kilpailu, jossa arvioidaan kategoriasta riippuen joko luovaa suunnittelua ja onnistunutta tuotantoa tai radiomainonnan tehokkuutta. . Yeboyah on artisti, jonka tekemisistä on kuiskusteltu jo pari vuoden ajan.

Next

RadioGaala

Emma gaala äänestys 2020

Kuva: Warner Music Tykkää ja jaa artikkeli. Antti Riihimäki, Teemu Brunila ja Jukka Immonen. Nousussa oleva ja debyyttilevyään valmisteleva yhtye löysi tiensä jo viime kesänä festivaalilavoille, ja sitä on luvassa myös ensi kesänä. Ida Paul, Pilkun jälkeen, Tähdet kohdallaan Tiisu — Elämän koulu Waltteri Torikka — Sydän Vuoden biisi Roy Orbison — Stig Säv. Artistin teksteissä pureudutaan suorasukaisesti ja kaunistelematta nuoren aikuisen elämään.

Next

YleX Läpimurto 2020: Kuka on musiikkikentän lupaavin tulokas? Äänestä suosikkiasi!

Emma gaala äänestys 2020

Vuoden 2019 aikana laulaja-lauluntekijä Sara Siipola nousi tietoisuuteen kahdella singlellään Rohkea sydän ja Mitä mä täällä teen. Cyan Kicksiltä voi odottaa kansainvälistä läpimurtoa, vaikka se tunnetusti onkin poikkeuksellisen haastavaa. Raadin muovaaman viiden artistin tai yhtyeen listauksen muodostivat Ruusut, Etta, Lukas Leon, Eetu ja Tuure Boelius. Probably best known as an ice hockey arena, this combined sports and entertainment venue can host up to 15,000 concert-goers. Lupaava artisti on tehnyt levytyssopimuksen Sony Musicin kanssa ja julkaisee ensimmäiset kappaleensa kuluvan vuoden aikana.

Next

WARNERIN ARTISTIT KAHMIVAT EMMA

Emma gaala äänestys 2020

Kotimaisen musiikkialan tärkein vuosittainen tapahtuma ja Suomen kiinnostavin gaala, tietenkin Emma Gaala, järjestetään 8. Tomi Saario ei ole vielä tuttu nimi suomalaiselle yleisölle, mutta tulevaisuudessa hän on. Emma Gaala tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden nähdä vuoden menestyneimmät kotimaiset artistit ja yhtyeet esiintymässä saman illan aikana. Uusina pääyhteistyökumppaneina Emma Gaalalla on ilo esitellä kotimainen proteiinivälipalauutuus Promour by Leader, sekä yksi Euroopan suurimmista finanssialan yrityksistä, Klarna. Tällä kertaa Emma Gaalan lauteilla nähdään mm.

Next

Emma Gaala 2020

Emma gaala äänestys 2020

Emma Gaala 2020 -ehdokkaat julkistettiin tänään, ja Warner Musicin artistit kahmivat yhteensä huikeat 37 ehdokkuutta! Sahamies — Teflon Brothers Säv. YleX:n kuuntelijoille hän on tuttu myös tiistai-iltojen. Kahdessatoista kategoriassa lopulliset ehdokkaat on valinnut päätuomaristo, jonka vuosittain vaihtuva kokoonpano koostuu monipuolisesti kotimaista musiikkia tuntevista alan ammattilaisista. Gaalassa tullaan näkemään jälleen ainutlaatuinen show Suomen kovimmilla artisteilla, ennennäkemättömillä erikoisesiintymisillä ja ainutkertaisilla artistiyhteistöillä. Katso edellisessä RadioGaalassa RadioGaalassa jaetaan toimialan RadioAwards-palkinnot sekä palkitaan Kaiku-radiomainoskilpailun voittajat.

Next