Glada restaurangen. Värdshuset Glada Hudik 2019-11-16

Värdshuset Glada Hudik

glada restaurangen

Här kan man sitta ett gäng på upp till 55 personer, äta något gott och dricka något ännu godare. Vi har knappt viskat i motvind om detta, ändå har mottagandet varit överväldigande. Våra festlokaler Den här byggnaden har varit hem för fester sedan den tiden kalaspunchen levererades med häst och vagn med en kusk som gärna provsmakade av lasten. Vid mingel kan man vara upp till 120 personer och fortfarande ha tånaglarna intakta när man hasar sig hem. Det som drar ner helhetsupplevelsen är lokalen som känns trist och oinspirerande, känns som man äter i ett väntrum eller ett servicehem.

Next

Lunchligan: Den Glada Restaurangen

glada restaurangen

Stekt panerad nilabborrefilé med ruccolakräm och citron. Tanken är att bjuda på en bit mat som är mättande och prisvärd. Grodan ingår i Groupe Grenouille tillsammans med Brasseriet, Strömterrassen och Guldterrassen i Operahuset. Grodans bar är ändå som en gammal vän. Måndag: Kebab med kryddig tomatsås, vitlöksyoghurt och ris Stekt nilabborre med kokt potatis och saffransås Falafel med tzatziki och kikärtsröra kryddstark Besök länken nedan för mer catering eller mer information :! I baren sitter du skönt och avslappnat på höga barstolar.

Next

Den Glada Restaurangen, Karolinska vägen 6, Solna (2019)

glada restaurangen

Catering Solna Den Glada Restaurangen Lunch Catering Karolinska Solna Den här veckan inleder vi måndagen på Den Glada Restaurangen med: Köttfärslimpa med potatispuré, gräddsås, pressgurka och lingonsylt. Glad nationaldag önskar vi er! Oavsett om du bara är ute efter en god, enkel lunch eller vill ha en storslagen temakväll för 150 personer finns vi här för att göra dig nöjd. Vi är kända för vår goda fisk som är garanterat färsk och tillagad tillsammans med åländska råvaror. Din webbläsare kan inte hantera frames. Frågor om catering, affärslunch eller allergier? Vi slår upp portarna kl 16.

Next

Den Glada Restaurangen, Karolinska vägen 6, Solna (2019)

glada restaurangen

Festvåningen är alltså uppdelad på flera salar med skjutdörrar emellan. Till julen är det numera tradition att vi dukar upp ett annorlunda julbord med fokus på havets läckerheter - ett maritimt Skaljulbord. Vikten har vi lagt på den mysiga stämningen, trevliga personalen och den goda maten. På måndag serverar vi: Helstekt benfri kotlett med ostronskivling och champinjonsås. Varmt välkomna tillbaka till restaurangen som självklart står öppen som vanligt :! Vi slår upp portarna kl 16. En stabil arbetarlunch utan krusiduller.

Next

Glada Stinsen Stockholm Välkommen till Glada Stinsen

glada restaurangen

Kom och mingla och digga. Beställ sista minuten catering från Den Glada Restaurangen i Solna, Stockholm. Varmt välkomna och trevlig vecka önskar vi på restaurangen! Idag bakar vi alla möjliga sorters pepparkakshus. I en sådan miljö kan vilken maträtt som helst landa platt. Vi på Glada Stinsen har serverat pljeskavica i 28 år med ajvar, rå lök, yoghurt och riven stekt potatis eller pommes frites. Ta med dina vänner, kollegor, våga fråga den där snyggingen om hen ska med för att avnjuta lite mat och dryck medan ni lyssnar på kvällens trubadur.

Next

Restaurang på Åland

glada restaurangen

Salladen var inget speciellt, såsen till köttet var inget att hurra för. Maten kostade 89 kr inklusive kaffe, kakor och moms. Den moderna, stora julgranen blev inte populär förrän på mitten av 1800-talet. Passionen till maten speglas från mammas långkok till våra resor i fjärran länder. Vi önskar er en glad och bra vecka! En rätt som enklast kan sammanfattas i fem ord; träplanka, kött, potatismos, bearnaisesås och tomat. Nå oss på 08 - 33 27 85, eller i restaurangen för frågor kring catering eller annat ni undrar. Från början handlade det om små granar.

Next

Gävle Golfrestaurangen, restaurang, catering och event

glada restaurangen

Där hela konceptet är gubben i sin egen låda. Sällan har väl epitetet festvåning stämt in så väl. Måndag: Stängt ———————————————————————————————————————— Tisdag: Stängt ———————————————————————————————————————— Onsdag: 17:30- Julbord ———————————————————————————————————————— Torsdag: 17:30- Julbord ———————————————————————————————————————— Fredag: 17:30- Julbord ———————————————————————————————————————— Lördag: 16:00- Julbord -———————————————————————————————————————— Söndag: Stängt ———————————————————————————————————————— Köket stänger ca. Länk till hela veckans meny hittar ni nedan. De två huvudsakliga lokalerna är Festvåningen samt Vinbaren varav den förra är klassiskt elegant medan Vinbaren känns modernt kontinental betyder ungefär kontinentalt modern.

Next

Restaurang på Åland

glada restaurangen

Vid salladen finns det också en stor uppskuren färskt limpa med saltflakes på kanten som känns oväntat fräscht och som också smakar mycket gott. Bakfickan gränsar mot bakgården och har stora, vackra fönster som släpper in ljuset när det behagar infinna sig. Vi som äger Grodan är Mats, Clas och Jens Broström samt Peter Yllmark. Kom direkt efter jobbet och ät, ta något svalkande i baren, mingla och ha kul! Ja, i slutet av 1800-talet öppnade engelsmannen Richard Tattersall ridhus med tillhörande klubb och restaurang i flera städer runt om i världen. Vi ordnar allt efter Era önskemål. De här salarna de är egentligen fyra stycken -en sal och tre salonger , från förra sekelskiftet har renoverats av den sortens kulturhantverkare som smyger i strumplästen och bär verktygen i mjukmadrasserad bag för att inte riskera repa ett stjärnparkettinlägg eller en spegelvägg.

Next

Restaurang, café och kiosk Solna

glada restaurangen

Slink in för en öl eller slå dig ner för en redig måltid. Vi misstänker att stammisarna redan på den tiden satte sin prägel på krogen. Lunch varje vardag från 11. En box där vi tänkt utanför men ändå hållit oss inom. Den Glada Restaurangen önskar alla en härlig fjärde advent! Frukostsamtal till doften av espressomaskinen.

Next

Restaurang, café och kiosk Solna

glada restaurangen

Bokningar via mail är inte bekräftad förrän vi har svarat, vilket kan ta längre tid under sommaren, vi återkommer så fort vi kan. Dela gärna detta evenemang, Inga biljetter, eller inträde. Eftersom det inte finns två fester som är exakt likadana så planerar ni upplägget för varje arrangemang tillsammans med vår bankettansvarige Paulina Melkas, telefon 0 707-137 430 eller Vinbaren En trappa ned från Grodan göms en vinkällare med flera tusen vinflaskor. Att det sedan blev Grodan i stället för La Grenouille kan tillskrivas stammisarna — de orkade inte säga något annat. För resten av veckans meny, kika in bilden nedan.

Next