Gode filmer på netflix 2020. Netflix, Serier 2019-12-23

Serier, Netflix

gode filmer på netflix 2020

For at du skal slippe å lete til øynene dine ramler ut og maten blir kald, så har jeg laget min helt egen topp 20-liste hvor jeg kommer med mine anbefalinger. En sær, morsom liten perle på Netflix. Filmen ble også nominert til beste fremmedspråklige film ved Oscar-utdelingen i 2014. Lovely Bones Denne filmen ble laget av Peter Jackson som en pause fra alt som hadde med Ringenes Herre å gjøre. Filmen ble kritikerrost over hele verden og er en liten perle. På rommet ligger også Dorias elskerinne, Laura, drept. Serien forsøker å inkludere mange tema som, ifølge serieskaperen, ikke har vært behandlet i en science fiction-serie tidligere, som politikk, identitet, sex, kjønn og religion.

Next

16 perler på Netflix

gode filmer på netflix 2020

Zodiac På slutten av 1960-tallet herjer en seriemorder California. Mel Gibson spiller en amerikansk yrkeskriminell som får et ublidt møte med det mexicanske rettsvesenet da han havner i fengsel sør for den amerikanske grensen. En cookie er en liten tekstfil som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Totalt finner du fem sesonger på Netflix. Breaking Bad er en lovprist serie ansett for å være en av tidenes beste. Dette er en thriller du ikke greier å skru av! Dessverre er det ingen som tror på den sørgende faren, så Nils tar saken i egne hender.

Next

Nya filmer och serier på Netflix i januari 2020

gode filmer på netflix 2020

Du må se El Camino. Brukerene må ha sett ferdig mer enn 70 prosent av innholdet for at det skal telle. «Get the Gringo» var filmen som fikk start på Gibsons karriere etter å ha blitt «forvist» fra Hollywood på midten av 2000-tallet. Vil de rekke å finne ut av sannheten? The Americans byr på et tilbakeblikk på perioden da «Den kalde krigen» var på det mest intense. Men, kanskje er det et håp for Tony likevel? Stiger kursen, taper investoren alt. Å «shorte» vil si å tro på at prisen på et verdipapir, for eksempel en aksje, skal falle. Pulp Fiction En klassiker som kan sees igjen og igjen.

Next

50+ nya filmer och serier på Netflix i januari

gode filmer på netflix 2020

Streamingjätten inleder det nya året med en stor festivalsnackis. Dramatisk historie og en gripende serie. Filmen handler om en manns søken etter seg selv og personen som voldtok og myrdet konen hans. I serien får du et innblikk i hans triste liv, der han er sedvanlig frekk mot alle og enhver. Filmen som løftet John Travolta frem i lyset og bort fra filmer med snakkende babyer. Ip Man 1 og 2 og litt 3 Om du er som undertegnede og er glad i asiatisk kampsportfilm, men har ikke sett noe nevneverdig siden Ong-Bak i 2003, kan vi glede deg med den kinesiske trilogien om kung fu-mesteren Ip Man.

Next

Topp 20 beste filmer på Netflix Norge

gode filmer på netflix 2020

En film om finanskrisene i 2008 høres kanskje en smule søvnig ut, men i filmen får vi se hvordan en gruppe investorer begynner å vedde imot markedet. Gutten og jernkjempen danner et sterkt vennskap, men vennskapet deres byr på utfordringer. Forrest — en helt vanlig mann hvis enkle uskyldighet kom til å påvirke en hel generasjon. OldBoy Etter å ha blitt kidnappet og vært innesperret i 15 år, blir pluselig Oh Dae-Su satt fri uten forklaring. Har du tips til en åpenbar eller skjult perle som kan passe på denne listen? «Oldboy» må ikke forveksles med den amerikanske versjonen som også er tilgjengelig på Netflix. Dette er en must see! I denna artikel presenteras alla nya serier och filmer som ploppar upp på Netflix under januari 2019.

Next

Serier, Netflix

gode filmer på netflix 2020

Sex Education har gått sin seiersgang blant de litt yngre Netflix-seerne og er verdt å se — også om du er over din verste pubertale periode. Ferden ender i Alaskas villmark hvor han møter sin største utfordring. Et utrolig sterkt drama med veldig gode skuespillerprestasjoner, og absolutt veldig langt fra Middle Earth. Vi har satt en nedre grense på 8. Skrivelisas topp 20 beste filmer på Netflix Norge-liste: 1. Filmen er blant annet nominert for beste kvinnelige hovedrolle, best foto, beste regi og ikke minst beste film. Dark Shadows Denne komedien med Johnny Depp som en vampyr fant ikke helt sin publikum, men for alle som har sett filmer av Tim Burton vet at dette er stor underholdning.

Next

Serier, Netflix

gode filmer på netflix 2020

Les også Listene skal oppdateres ukentlig, i første omgang som en test basert på seervanene til britiske brukere - som er et at de største markedene i Europa. I serien følger vi Michael Scofield Wentworth Miller og den dødsdømte broren Lincoln Burrows Dominic Purcell og deres kamp for å frifinne «Linc» fra den urettmessige mordanklagen. Precis som vanligt trillar en stor mängd originalmaterial in, tillsammans med klassiker såsom Nakna Pistolen, Sagan om Ringen-filmerna samt mycket mer. Det skal nøste opp et hav at mørke hemmeligheter. Fasinert forsøker hun å finne den opprinnelige eieren. Lagre gjerne lenken for flere anbefalinger senere. The Invisible Guest Den suksessrike forretningsmannen Adrian Doria våkner opp på et hotellrom låst fra innsiden.

Next

Netflix, Serier

gode filmer på netflix 2020

Mange nordmenn går glipp av god film fra utlandet fordi språket ikke er engelsk. Den suksessrike forretningsmannen Adrian Doria våkner opp på et hotellrom låst fra innsiden. Det er ingen omkomne, men kapteinen blir gransket og må takle medias søkelys. En slags hjelp til selvhjelp, siden han samtidig får fjernet mange brysomme konkurrenter. Kung fu-mesteren var mannen som lærte opp Bruce Lee selvforsvarskunsten i sin tid. Dermed går han fra lovlydig borger til å bli kriminell, med de følgene det får.

Next

16 perler på Netflix

gode filmer på netflix 2020

Sterke historie og en meget god film på Netflix. Vinsvindleren Sour Grapes 13+ Om mørke komedier ikke er din kopp med te, hva med et glass med vin? En nervepirrende serie der vi følger en hjemsøkt detektiv som oppdager skumle hemmeligheter mens han etterforsker et mord. Men i første omgang er det bare nye kunder som får justert opp prisen, skriver Men det er ikke strømmepriser dette innlegget skal handle om. Pulp Fiction ble også det store gjennombruddet for regissør og manusforfatter Quentin Tarantino. Dokumentarfilmen «Sour Grapes» tar oss inn i en verden med personer med altfor mye penger og dårlig gane handler og omsetter vin for millioner. Etter at den uforbederlige ulykkesfuglen Jesse Pinkman rømmer fra Jack og han gjeng av nynazister, må Jesse rømme fra både politi og egne indre demoner. Strømmetjenesten har satset millioner av amerikanske grunker på å produsere Netflix-eksklusivt innhold.

Next