Häcken mot östersund. Kadiri fixade poäng till Östersund mot Häcken 2020-01-13

Häcken upp i topp

häcken mot östersund

Han tog det lugnt, siktade och pangade in 1—0 i nättaket bakom Häckenmålvakten Peter Abrahamsson. Hur ser Head-to-Head statistiken ut mellan Häcken mot Östersund? Under en kort period såg det ut att kunna bli ännu bättre utdelning för bortalaget på Jämtkraft arena. Häcken mot Östersund i Svenska cupen ikväll? Men det handlar om att vinna och det gör vi inte i dag. Men redan i den andra rundan tog det stopp, efter en avgörande straffläggning mot Trakai. Colkett kvitterade Men glädjen blev kortvarig. Som lagkapten och pådrivare har Rasmus Lindgren förstås en stor betydelse för Bollklubben även vid sidan av själva spelet. Resultatet räcker dock åtminstone till en tillfällig serieledning.

Next

Lindgren missar matchen mot Östersund

För det är vad som krävs när spelschemat är så pass tufft. Östersundsbacken Sotirios Papagiannopoulos slog ett galet uppspel som Demba Savage bröt. Sedan kommer de in i matchen i slutet av första och i andra halvleken. Att hur gärna man än vill ställa upp med bästa möjliga lag i varje match, så går det inte. Östersund har höjt sig samtidigt som Häcken fortsätter vinna och imponera under inledningen av Allsvenskan 2019.

Next

IFK Norrköping kan göra flera ändringar i startelvan mot Häcken

En spelare som Andreas Blomqvist måste också komma in och avlasta. Detta efter att Alexander Jeremejeff givit Häcken ledningen i den 26 minuten, frispelad av Daleho Irandust. Han fortsätter analysen: -Sedan gör vi ett riktigt bra mål av Attah i andra halvleken, det här var en bra poäng och ger oss lite självförtroende inför nästa match mot Sirius. Är man tillräckligt kloka och förberedda på uppgiften att både spela Allsvenska och kval till Europa League? Den allsvenska fotbollen rullade vidare under lördagen. Efter sju spelade omgångar av allsvenskan var Häcken och Östersund de lag som släppt in minst respektive näst mins av alla lag.

Next

Östersund

Förra året gick vi klart stryk däruppe så jag hoppas att vi kan göra det bättre i år, säger Häckentränaren. Spelarna gjorde det som vi hade pratat om. Båda lagen hade chanser att göra fler mål i den första halvleken, men när domaren blåste för halvtid stod det fortsatt 1-1. Däremot är Sebastian Ohlsson inte redo för spel den här helgen. Häcken besitter en starkare bredd i sin trupp men Östersund imponerar. Smärtan är borta nu och jag är redo inför i morgon, det kommer bli en rolig match, säger han.

Next

Den andra halvleken blev mållös, men båda lagen hade chanser att göra ytterligare mål för att få med sig alla tre poängen ifrån matchen. Alexander Jeremejeff hade i den andra halvleken ett riktigt bra läge att göra sitt andra mål för matchen. Andra spelare får nu fylla hans plats. Detta blir inte bara ett test för Jens Gustafsson, utan också för spelare som inte fått så mycket speltid under säsongen, att visa att man klarar av att leverera. Se även vem som enligt förväntas vinna och. Häcken inledde matchen bäst med ett par halvchanser, men matchens första riktigt heta chans kom efter drygt tio minuter då Jamie Hopcutt sköt över i ett bra läge. Du hittar mer info om , , , , och genom att klicka på respektive lag.

Next

Östersund

Thomas Isherwood nådde högst på en hörna från det engelske nyförvärvet Charlie Colkett och nickade in 1—1 — hans andra mål för säsongen. Samtidigt är vi övertygade om att hitta bra lösningar internt. Några mål blev det däremot inte i den andra. Backlinjen som har sett likadan i alla sju matcher kommer därför att se annorlunda ut i morgon. I truppen är André Calisir, som tvingades utgå med en lårskadad i den sista matchen inför uppehållet, Örebro tillbaka. Lördagsförmiddagen är här och vi bjuds på ett riktigt intressant möte när Östersund gästas av Häcken. Dessvärre är lagkapten Rasmus Lindgren sjuk och missar morgondagens match.

Next

Höjdpunkter: Häcken vände och vann mot Östersund

Men åtminstone i den första matchen mot Östersund så blir det utan viktige Rasmus Lindgren. Men det handlar om att vinna och det gör vi inte i dag. Det är inte bara en titel och prestige som det handlar om i Svenska Cupen, vinnaren får även kvala till Europa League. Besked i om Ian och David kan coacha laget igen redan mot Sirius kommer troligen till veckan. Det misstaget fick vi som sagt se senast, och vi slipper gärna ett försök till det igen. Han följer de flesta sporterna men i huvudsak fotboll, innebandy och ishockey. Detta underströks ytterligare när endast en poäng i dagens bortamatch mot Östersund räckte för att Häcken skulle studsa upp från fjärde till delad första plats i tabellen.

Next

TV: Häcken tappade poäng i Östersund efter snabba kvitteringen

Men Egzon Binaku är tillbaka. Och just skador har man inte råd med nu. Ett resultat som Häckens Erik Friberg inte var överdrivet nöjd med. Nigerianen hade ett enkelt jobb att peta in 2—1-målet. Colkett kvitterade Men glädjen blev kortvarig. Det var också det som många pekade på som anledning till att Norrköping inte kom längre.

Next

Häcken upp i serieledning efter kryss mot Östersund

Curtis Edwards, 22, värvades som en hårt arbetande mittfältare. Andreas Alm vill också ha revansch för 2-0-förlusten i fjol. Men mest aktuell för en startplats bör vara Henrik Castegren som fått alldeles för få chanser i Allsvenskan denna säsong. Känslan är att det kommer bli en otroligt tuff uppgift och kanske att truppen är lite för tunn för att under en längre tid prestera bra i både Allsvenskan och Europa. Då kom nämligen båda matchens mål. Edwards fick tillbaka lusten i division 3-klubben Ytterhogdal i Härjedalen. .

Next

Sen i den andra halvleken borde vi ha gjort något mål och vunnit matchen, sade mittfältaren till C More. Några mål blev det däremot inte i den andra. Östersund med en stark touch av brittisk i laget ser ut att gå mot en lyckad säsong. När spelarna är 100 procent fokuserade och vet vad de ska göra och att känslan är positiv då kommer poängen också. För nu väntar tre matcher på åtta dagar först och främst, och det är nog ingen spelare förutom möjligtvis Isak Pettersson, som bör spela samtliga minuter i dessa matcher.