Hiihtosuunnistus 2020. Hiihtosuunnistus 2019-12-07

Hiihtosuunnistuksen edustus

hiihtosuunnistus 2020

Voitelu: Voitelu tapahtuu ulkona omilla välineillä. Tässä vaiheessa lajeiksi jäivät suunnistus ja hiihtosuunnistus. Tampereen Pyrintö, sprintti korotetut pisteet 6. Tunturisuunnistuksen nettisivuille on nyt lisätty vanhojen Tunturisuunnistusten karttoja. Joukkueen koko enintään 6+6 urheilijaa. Uraston yhteispituus on 76 km jakautuen seuraavasti: Katkouraa n. Kilpailijan on käytettävä kilpailussa lähtölistan mukaista EmiTagia.

Next

Kilpailut

hiihtosuunnistus 2020

Paikoitus: Ajoneuvojen pysäköinti on järjestetty kisakeskuksen läheisyyteen yritysten pihojen P-alueille. Lähtö Lähtöpaikka sijaitsee molempina päivinä kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä etäisyys n. Ensimmäisenä maaliin tullut on Suomen mestari. Urheilija voi halutessaan juosta kaikki ne arvokilpailut, joihin hänet valitaan näyttökilpailuiden perusteella. Maaston halki virtaavan joen ylittäminen on kielletty muualta kuin karttaan merkitystä ylityspaikoista.

Next

Hiihtosuunnistuksen SM

hiihtosuunnistus 2020

Hän on tekemässä gradua hiihtosuunnistuksen parissa, aiheena tasatyönnön biomekaniikka kapeilla urilla hiihdettäessä. Kartanluvun helpottamiseksi hiihtosuunnistajat käyttävät rintaan kiinnitettävää karttatelinettä, jossa karttaa voidaan pyörittää samansuuntaisesti maaston kanssa. Tulevana kahtena vuonna kokeillaan osuusjakomuutosta, jossa tytöt ja pojat vuorottelevat aloitus- ja ankkuriosuudella. Harjoituksissa on siis oiva tilaisuus päästä myös ottamaan parhailta mallia omaan tekemiseen ja sparraamaan huippuja kisakauteen valmistautumisessa. Kilpailusuoritus päättyy maaliviivan ylittämiseen, erillistä maalileimausta ei tarvita.

Next

Sm hiihtosuunnistus vuokatti — hotelleja puoleen hintaan

hiihtosuunnistus 2020

Kilpailualue on kaksipäiväiseen kilpailuun suppeahko, kun on vielä kyse pitkänmatkan kisasta toisena päivänä. Kilpailijoita kehotetaan varovaisuuteen vauhdikkaissa rinteissä. Hiihtosuunnistus on huipputasolla vaativa kestävyyslaji, jossa vahvan fysiikan lisäksi tarvitaan nopeata päätöksentekoa sekä ketteryyttä ja taituruutta suksilla, sillä käännökset ja suunnanvaihdot ovat nopeita ja urat kapeita. Tulospalvelun sujuvuuden varmistamiseksi maaliviivan läheisyyteen ei saa mennä oman kilpailusuorituksen ulkopuolella emiTag taskussaan. Kilpailualueelle meneminen ei ole kilpailusuorituksen ulkopuolella sallittu. Viestissä kiintiö 3 nais- ja 3 miesjoukkuetta, joissa 3+3 urheilijaa.

Next

Aikataulu

hiihtosuunnistus 2020

Maajoukkueen urheilijoilla ei omavastuuta, muilla 50 % omavastuu. Seuran toiminta jatkui vakaana, lajeina olivat. Lapin suunnistus on takavuosien puheenjohtajansa Heikki Onnelan aloitteesta kerännyt tunturinvalloittajalistaa, johon kirjataan kaikki kahden päivän onnistuneet suoritukset. Aikuisten kansainväliset arvokilpailut 2020 20. Suomessa järjestetään vuosittain 30-50 kansallista hiihtosuunnistuskilpailua. Maasto on suhteellisen tasaista mäntykangasta, jossa näkyvyys on erittäin hyvä.

Next

KEV Hiihtosuunnistus 4.

hiihtosuunnistus 2020

Video: Irm Maastohiihdon viestiosuus tällä hetkellä on miehillä 4 x 10 km ja naisilla 4 x 5 km. Vuokra-emiTag: Järjestäjä varaa vuokra emiTagin niille kilpailijoille, jotka eivät ole ilmoittaneet emiTag-numeroa ilmoittautumisen yhteydessä. Isot aukot ovat myös vaikuttaneet ratasuunnitteluun. Maastotesti, Kisakallio D17-20 7,5 km, H17-20 10 km, D16 5 km, H16 7,5 km 5. Pukeutuminen: Kilpailukeskuksessa tilaa pukeutumiseen on erittäin rajallisesti.

Next

Hiihtosuunnistuksen edustus

hiihtosuunnistus 2020

Moottorikelkka ja reki on varattuna potilaskuljetukseen maastosta. Matkakohtaiset kiintiöt henkilökohtaisilla matkoilla 8+8 urheilijaa sekä viestissä 3 nais- ja 3 miesjoukkuetta, joissa 3+3 urheilijaa. Results; Press H21: Final results : 1. Isäukko on yleensä pystynyt ajelemaan uraston. Halukkailla on mahdollisuus osallistua harjoituksiin.

Next

Hiihtosuunnistus

hiihtosuunnistus 2020

Myös keskeyttäneiden kilpailijoiden on ilmoittauduttava maalissa. Peseytyminen: Kilpailukeskuksessa ei ole pesumahdollisuutta. Suvi Oikarinen, itsekin menestynyt hiihtosuunnistaja Rovaniemeltä, opiskelee Jyväskylän yliopistossa liikuntabiologiaa viidettä vuotta. Joukkueeseen valitaan viisi parasta pistemäärää saanutta urheilijaa. Palkintojen jako tapahtuu info-rakennuksen ulkopuolella. Kilpailija on itse vastuussa taginsa oikeellisuudesta. Tulokset: Tulostaulu on inforakennuksen vieressä.

Next

Hiihtosuunnistuksen edustus

hiihtosuunnistus 2020

. Jatkosuunnitelmia tehdään kokemusten perusteella vuoden 2021 jälkeen. Pisteillä valituiksi voivat tulla ainoastaan ne urheilijat, jotka ovat saaneet pisteitä vähintään kolmesta näyttökilpailusta. Kisat pidetään Rääpyskankaan maastossa, jossa oli tarkoitus kilpailla Ensilumen hisukisat jo vuosi sitten. Lisäämme karttoja sivuille talven kuluessa. Kisa koostuu aamupäivän sprinttimittaisesta karsintakilpailusta ja iltapäivän lyhennetyn keskimatkan pituisesta finaalista, johon lähdetään karsinnan jälkeisessä paremmuusjärjestyksessä.

Next

KEV Hiihtosuunnistus 4.

hiihtosuunnistus 2020

Ensilumen Rastien pitkät matkat on kisattu Sodankylän varuskunnan maastoissa. Tämän seurauksena maastossa on myös jonkin verran ylimääräisiä kelkkauria. Harjoituksista kiinnostuneet, Suunnistusliiton leireille osallistumattomat henkilöt ja seurat voivat auttaa järjestäjiä varaamaan riittävästi harjoituskarttoja ilmaisemalla halukkuutensa sähköpostitse osoitteeseen:. Rastien koodit ovat kartassa rastin järjestysnumeron vieressä. Viimesissä futispeleissä ei tuntunut onnistuvan mikään ja niin kävi myös sm gaala haavemaa hiihtosuunnistus tanssit vappu video Viro vuokatti. Mikäli lunta ei sada kisojen jälkeen, koko urasto on kisojen jälkeen käytettävissä harjoitteluun, mutta lumisateen sattuessakin puolet urista pidetään harjoittelukunnossa.

Next