Horoskooppi lokakuu 2020. ahintz.com 2020-01-09

Kiinalainen horoskooppi

horoskooppi lokakuu 2020

Tähän liittyy vahvasti kaikki puhumatta ja käsittelemättä jäänyt, joka nyt tavalla tai toisella nouseen pintaan ja alkaa vaatia huomiota. Tällainen kuvio pakottaa sinut katsomaan, mitkä asiat elämässäsi ovat tällä hetkellä käymässä sinulle liian suureksi taakaksi. Aika villit kortit ovat jaossa. Kun tajuat tämän, huomaat olevasi varsin valmis muutoksiin, ymmärrät tarvitsevasi niitä. Soittamalla etukäteenmaksun puhelinnumeroihin ja maksamalla ennustuspalvelusta etukäteen verkkopankissasi edellisen kalenterikuukauden aikana maksamasi yhteissumma määrittää jäsenyystasosi seuraavalle kalenterikuukaudelle. Kuvittelisin, että jonkinlaiset turhautumisen tunnelmat liittyvät Sinulla kuukauteen, mutta nyt taitaa olla pieni kärsivällisyyskoulu menossa. Tällä energialla selviät kovistakin haasteista, joten antaa palaa vain.

Next

Kuukausihoroskooppi lokakuu 2019

horoskooppi lokakuu 2020

Kaikilla ennustajillamme ja selvännäkijöillämme on halu auttaa sinua parhaan kykynsä mukaan. Jos se on kadoksissa, syttyy Marsin luova voima ja alkaa taistelun oman vapauden puolesta. Leijona Tämä vuosi tarjoaa sinulle kirkkaan suunnitelman. Mutta vuonna 2020 unohda kaikki tuo. Nyt sinun ei tarvitse kuin kertoa syntymätietosi ja kartta ponnahtaa näkyviin.

Next

Kuukausihoroskooppi lokakuu 2019

horoskooppi lokakuu 2020

Sinä näet nyt harvinaisen kirkkaasti sen unelman onnesta, mutta kumppani ja läheiset eivät ehkä osaa päästä ihan samalle tasolle. Neitsyt Merkissäsi vaikuttava Saturnus lähestyy oppositiota Uranukselle ja on tässä kuussa kehtokuvion laitimmaisena planeettana. Tämä havainto ja outo sisäinen varmuus tästä totuudesta ei varmaankaan ole ollenkaan mukavaa. Sinulla on vaikeuksia löytää riittävää sisäistä rauhaa olla kunnolla läsnä kohtaamisissa. Tutustu myös syntymäaikasi määrittämään , joka kertoo sinulle koska olet parhaimmillasi uusiin työ-ja rakkauselämän haasteisiin. Täältä löytyvät syyt siihen, että tulin aikanaan myyneeksi sieluni astrologialle. Sinä herätät henkiin joitain vanhoja ystävyyssuhteita ja se on ainoa, mitä nyt tarvitset.

Next

Ilmaiset horoskoopit

horoskooppi lokakuu 2020

Rakkaus Läheisissä ihmissuhteissa tulkitsen tilanteesi varsin mielenkiintoiseksi ja merkitykselliseksi. Et voi etukäteen kuitenkaan tietää, miten Sinuun suhtaudutaan ja miten asiat kääntyvät. Alkamassa oleva lama näkyi jo vuonna 2019 kaikkialla Euroopassa raivokkaina kansannousuina köyhintä väestöä ja keskituloisia koskevia leikkauksia, tai veronkorotuksia vastaan. Kun taloutemme on tässä jamassa, en millään ymmärrä, että hallitus toisensa jälkeen ottaa lisää lainaa ja syytää sitä ulkomaille veronmaksajien kustannuksella. Rapu Alkukuusta Venus tekee Uranuksen kanssa kultaista kolmiota merkkiisi ja vetovoimasi nousee kokonaan uusiin korkeuksiin. Rakkaus Aika mainio jakso ihmissuhteissa: ei välttämättä ihan helppo, mutta varsin opettava. Rakkaus Sama sumuisuus vaivaa rakkauselämää.

Next

Kuukausihoroskooppi lokakuu 2018

horoskooppi lokakuu 2020

Tämä koskee omien ajatustesi ilmaisua, mutta myös kuuntelua. On varmaan kyllä aikakin, koska luulisin, että ainakin heikompia alkaisi sama meno jo hirvittää. Poliittista muutosta tilanteeseen ei ole näköpiirissä, mutta ei onneksi tarvitsekaan olla. Tehoja löytyy, kunhan pysyt liikkeellä ja uskallat ottaa varauksetta vastaan sen, mitä tulossa on. Sisälläsi ei ole mitään vihaa, intohimoa tai jännitystä.

Next

Kuukausihoroskooppi lokakuu 2018

horoskooppi lokakuu 2020

Sinun on aika opetella vaatimaan hyvää käytöstä ja arvostusta itseäsi kohtaan. Anna asioiden ja töiden edetä omalla painollaan. Tasapainoa tulevat heiluttamaan ehkä hyvinkin ratkaisevasti monet yksittäiset valtiot tai niiden asukkaat omilla tempauksillaan vuoden kuluessa. Kauris Auringon ja oman merkkisi Pluton välinen neliö ei lupaa ihan niitä helpoimpia kuukausia. Tällaisessa kiireen ja paineen tunnelmassa tulee aika helposti tehtyä sitten hätiköityjä päätöksiä. Tiettyyn vuodenaikaan syntyneillä on tiettyjä tyypillisiä persoonallisuuden piirteitä, jotka ovat yhteisiä samaan aikaan syntyneiden kanssa.

Next

Horoskooppi Vaaka

horoskooppi lokakuu 2020

Enemmän sinulla on tehtävää ja annettavaa yksityiselämän ja ihmissuhteiden alueella. Aiemmin sinä roikut virheissäsi etkä voinut antaa itsellesi anteeksi, jos teit jotain väärin. Kuukausi on siis varsin vauhdikas ja Uranuksen tulevaisuusvisiot paistavat silmiisi vahvasti vastapäätä Härästä. Venuksen oppositio Skorpionista HärkäUranukselle ja Marsin samanaikainen kvinkunssi saavat ihmissuhteisiin ehkä pahimmillaan jo vapaustaistelun sävyjä. Saturnuksen ynmpärivuotinen liike herättää meissä erilasia pelkoja, jotka tukahduttavat sosiaalista elämäämme. Rakkaus Rakkauselämään on lupa odottaa uskomattoman jännittäviä aikoja.

Next

ahintz.com

horoskooppi lokakuu 2020

Tämän jakson aikana on varmasti kätevä laittaa energiasi työhön, koska tunteesi ovat turrat. Sinulla on mukanasi Jupiterin tuki kaikelle aidosta innostuksesta syntyneelle tekemiselle, mutta pelkäät varmaan ihan aiheellisestikin kaikki niitä seurauksia, joita omista, aidoista valinnoistasi seuraa. Ajatuksemme ovat paljon voimakkaampia kuin koskaan ennen ja pienellä kärsiväisyydellä, ne voivat johdattaa meidät saavuttamaan asettamamme tavoitteet. Jos haluat kokea itseoivalluksen, sinun pitäisi olla yksin. Jos uskaltaa ottaa vaikeatkin asiat esille, ilma puhdistuu kummasti.

Next

Oinas lokakuu Horoskooppi 2019

horoskooppi lokakuu 2020

Työurallamme käytämme hyvin Neptunuksen meille tuomaa suurta henkistä voimaa, joka tulee kalojen merkkin. Nyt on etsittävä sellaisia ratkaisuja, jotka toimivat kaikille osapuolille ja silloin ei voi olla läsnä vain puolittain tai täysin uponneena omiin ideoihin. Silloin kaikki etenee juuri oikealla rytmillä. Tilanne on aika haasteellinen, eikä sellaista helppoa, mukavuusalueella pysyvää ratkaisua oikein ole. Tämä kaikki ei tapahdu vuonna 2020, mutta alkutahdit ovat varmasti näkyvissä.

Next