Hotelli vantaa esiintyjät 2020. Esiintyjät, artistit ja viihde 2019-12-27

Spa Hotel Peurunka. Laukaa, Suomi

hotelli vantaa esiintyjät 2020

Lähistöllä on vaellusreittejä ja hiihtolatuja. Reilu hotellitarjous säästää matkabudjettiasi Airport Hotel Pilotin hotellitarjoukset sopivat niin Vantaan ja Helsingin matkailijoille kuin Helsinki-Vantaan lentokentän tulijoille ja menijöille. Tavoitteenamme on tarjota hotellivieraillemme kaikki tarvittava ja enemmän: esimerkiksi ja lentokenttäkuljetuksemme saavat kiitosta kätevyydestään ja maksuttomuudestaan. Jos saavut etelästä Tornion suunnasta tietä E8, aja Kolariin saavuttuasi n. Hyödynnä parhaat hotellitarjoukset varaamalla huone hotellistamme ja käyttämällä tarjouksessa olevaa alennuskoodia. Forenom Aparthotel Vantaa Tikkurilan kaikissa huoneistoissa on liesitaso, mikroaaltouuni, jääkaappi sekä kahvinkeitin ja vedenkeitin. Pidempiaikaiseen parkkeeraukseen hotellin ympäristöstä löytyy parkkipaikkoja.

Next

Lohja Spa & Resort

hotelli vantaa esiintyjät 2020

Autolla saapuessasi sijaitsemme Äkäslompolon kylässä osoitteessa Äkäsentie 10, 95970 Äkäslompolo. Juhlakansaa villitsemässä on niin popin kuin rockinkin ykkösnimiä! Jatka tietä noin 8 kilometriä ja käänny Ylläksentielle oikealle. Katso uusimmat hotellitarjoukset ja kerro niistä ystävillesikin — edullinen hotelli Helsinki-Vantaan lentoaseman lähellä voi olla kullanarvoinen vinkki monelle matkaajalle. Vaihtuvien tarjoustemme ansiosta voit nauttia hotellimme kattavista palveluista entistäkin edullisemmin. Auton parkkeeraus tavaroiden lastaamisen ajaksi löytyy aivan hotellimme edestä. Kun suunnittelet matkaa Vantaalle, Helsinkiin tai Helsinki-Vantaan kautta seuraavaan kohteeseen, katso edullisimmat hotellitarjoukset tältä sivulta! Laurea-ammattikorkeakoulu on 350 metrin päässä huoneistohotellista. Saat ovikoodin tekstiviestitse ja sähköpostitse saapumispäivänä klo 16 mennessä.

Next

Esiintyjät, artistit ja viihde

hotelli vantaa esiintyjät 2020

Kesäisin aterioita ja juomia voi nauttia terassilla. Tawastia Stomp Aulanko Areena Liput tulossa myyntiin la 21. Kodikas Pub Hertas järjestää karaokeiltoja, näyttää urheilua tv:stä sekä tarjoaa biljardi- ja darts-välineet. Kampanja muistuttaa, että kun varaat palvelun ilman välikäsiä suoraan palveluntarjoajalta, saat useita etuja. Kaikki alle 4-vuotiaat lapset majoittuvat ilmaiseksi kun käytetään huoneessa olevia vuoteita. Saavuttuasi Äkäslompolon kylään, käänny oikealle Tunturintielle 9401 ja noin kilometrin päästä vasemmalle Äkäsentielle.

Next

Esiintyjät ja tapahtumat

hotelli vantaa esiintyjät 2020

Tervetuloa tähtien alle, tuntureiden katveeseen! Majoittuessasi Airport Hotel Pilottiin huonehintaasi sisältyy aina runsas määrä kiinteitä palveluita: lentopysäköinti hotellin pihassa tai lisäpysäköintialueella jopa viikoksi, langaton nettiyhteys, aikataulun mukaiset sekä iltasauna. Kun varaat majoituksesi verkkosivuiltamme saapumispäiville torstai-sunnuntai 16. Huonevaraus onnistuu helposti ja turvallisesti suoraan omien kotisivujemme kautta. Paikan päällä on myös pubi ja kahvila. Jos saavut rautatieasemalta hotellille taksilla, taksipysäkki on rautatieaseman pääsisäänkäynnin läheisyydessä. Laukaa on 5 minuutin ajomatkan päässä, ja Jyväskylään on noin 30 km.

Next

Spa Hotel Peurunka. Laukaa, Suomi

hotelli vantaa esiintyjät 2020

Rautatieasemalta on suorat yhteydet Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Viihderavintola Villipeurassa tarjoillaan suomalaisia ja kansainvälisiä ruokia, ja saatavilla on laaja viinilista. Hotelli tarjoaa 2 ravintolaa, baarin ja yökerhon. Koe upeat tähtiesiintyjät Tammikuun esiintyjät Päivämäärä Esiintyjä Hotelli Pääsyliput pe—la 10. Suositulle tiedekeskus Heurekalle on vain 3 minuutin kävelymatka. Matkustitpa yksin, seurueessa tai vaikkapa lemmikkisi kanssa, meiltä löydät viihtyisät hotellihuoneet ja edulliset hotellitarjoukset tarpeisiisi. Tulisuudelmassa järjestetään pop- ja rock-konsertteja.

Next

Esiintyjät, artistit ja viihde

hotelli vantaa esiintyjät 2020

Tiedekeskus Heurekaan on 10 minuutin kävelymatka. Toimi nopeasti, sillä etu on voimassa vain hotellitarjouksessa mainitun ajan. Span 130-metrinen liukumäki on Euroopan pisin sisävesiliukumäki. Käänny Ylläksentielle oikealle, risteyksessä viitta Äkäslompoloon. Niissä kaikissa on taulu-tv ja minibaari ja useissa myös erillinen tilava oleskelualue. Alla näet ajankohtaisimmat hotellitarjoukset Pilotissa.

Next

Lohja Spa & Resort

hotelli vantaa esiintyjät 2020

Peurunkajärven rannalla sijaitsevassa hotellissa on erinomaiset urheilu-, kylpylä- ja vesipuistoalueet, yksityinen hiekkaranta ja fine dining -mahdollisuus. Keväällä iskelmä- ja tanssimusiikin seasta löytää myös rock ja pop keikkoja. Huomioithan, että erikoistoiveita toteutetaan saatavuuden mukaan, ja ne voivat olla lisämaksullisia. Illalla kylän varmin jatkopaikka löytyy Pirtu Kellari Night Clubista! Kolarin Rautatieasema: Asematie 7, 95900 Kolari Autoyöjunalla pääsee Kolarin rautatieasemalle, josta Ylläkselle on matkaa noin 35 km. . Original Sokos Hotel Vantaan huoneissa on nykyaikainen ja kirkkaanvärinen sisustus.

Next

Hotellitarjoukset Helsinki

hotelli vantaa esiintyjät 2020

Huomioithan, että mahdollinen sisäänpääsymaksu ei sisälly huonehintaan, ellei toisin mainita. Hotelli Peurungan urheilukeskuksessa on 3 kuntosalia, pallokenttiä ja keilahalli. WiFi-yhteys, kuntosali ja iltasauna ovat käytettävissä ilmaiseksi. Ulkopuolisen varauspalveluyrityksen välityksellä tehdyissä varauksissa ehtoja ei sovelleta. Pääsylippuja voi myös ostaa rajallisen määrän hotellin vastaanotosta ja tapahtuma-iltana ovelta. Huoneita: 3 Hotelliketju: Sokos Hotels.

Next

Tapahtumat ja esiintyjät

hotelli vantaa esiintyjät 2020

Helsinki-Vantaan lentokenttä on 17 minuutin ajomatkan päässä huoneistohotellista. Voit ostaa pääsylipun myös ilman majoittumista. Ja mikset jäisi yöksi ja tekisi illaksi pöytävarausta ravintola Amarilloon? Hold Fast goes Rock´n roll Nights Aulanko Areena alk. Hotelli sijaitsee tien päässä vasemmalla. Majoituspaikka voi pyytää kopion asiakkaan passista tai luottokortista ennen sisäänkirjautumista.

Next