Hvem vant fotball vm 2018. VM i fotball 2018 2020-01-23

Alt om VM i fotball i Russland 2018

hvem vant fotball vm 2018

Colombia Markedsodds 45 Coolbet 41 Unibet 35 Norsk Tipping 41. Som regel er regjerende mester en av favorittene også i det kommende mesterskapet, men det har vist seg å være svært problematisk å leve opp til forventningene. Byen strekker seg 140 kilometer langs kysten og er dermed Europas lengste by. Kimmich som høyreback er jo klasse, men hvem som skal spille på den posisjonen hvis en eventuell skade skulle oppstå, vet jeg ikke. Deretter kommer England og Portugal som underdogs. Men byen er kjent for å oppfostre mange og gode idrettsuttøvere.

Next

VM 2018

hvem vant fotball vm 2018

Vi tror Messi kan juble til slutt i Russland. De to lagene er rivaler både historisk og geografisk, og det blir en slags finale i finalen. Nesten så jeg har følelsen av at de er litt for store favoritter. Tilstede under kampen var blant andre Russlands president , og de spillende lands presidenter og. Det var nok til en serie i norske og internasjonale medier om hvor mistenkelig dette var. Og om du syntes det er en vel spekulativ tolkning av en av mange brytekamper i straffefeltet, skal du sjekke en lignende situasjon bare minutter seinere. Tyskerne er naturlige favoritter i denne kampen, men de røde og hvite belgierne kan utvilsomt tukte dette tyske laget om de får ut potensialet som har vært i denne troppen de siste årene.

Next

Hvem vinner VM?

hvem vant fotball vm 2018

Utslagsrundene består av åtte 16-delsfinaler der gruppevinnerene møter gruppetoerne, kvartfinaler, semifinaler og en bronsefinale før finalen spilles i Moskva den 15. I E-puljen finner vi Brasil, Sveits, Costa Rica og Serbia. I kvartfinale 1 er oppsettet slik. Det er mange meninger om dette, og det er ikke alle som er enig i at dette er en positiv ting for fotballen. Poengsystemet vårt er lagt opp slik at det er flere poeng å hente jo viktigere kampene blir: Resultater i enkeltkamper 1 poeng for riktig kamputfall hjemme, uavgjort eller borte maks 64 poeng 1 ekstra poeng for helt riktig resultat i kampen maks 64 poeng I sluttspillet får du bare poeng for riktig kamputfall og resultat hvis du har gjettet de riktige lagene i kampen. I midten fra venstre: assistentrener Bjørn Hansen, Tore André Flo, Jostein Flo, Ronny Johnsen, Dan Eggen, Vidar Riseth, Erik Hoftun.

Next

VM i fotball

hvem vant fotball vm 2018

Kan være vanskelige å gå inn i en turnering der man føler man har alt å tape. Oddsen er allerede ute, så du kan tippe på vinneren allerede nå hvis du vil. Fire år er gått siden den gang, og nå vil argentinerne revansjere finaletapet og sendte tyskerne til en bronsefinale. Dette er uansett en kamp hvor bananskallet i åttedelsfinalene kan komme, og Luka Modric og co kan ta de blå og røde til ekstraomganger og eventuelt en straffekonk. Det blir enda mer spennende dersom du har noen kroner på kampen du ser på.

Next

Hvem vinner fotball

hvem vant fotball vm 2018

Alternativet fra Sør Amerika måtte være Argentina. I kvartfinale 3 får vi møte mellom Spania og Argentina. Noe som sendte laget ni poeng foran gruppetoer Hellas. Fem har endt med seier for sør-amerikanerne, mens to ganger har det endt 1-1. I sluttminuttene var det såvidt det bar, og i ekstraomgangene burde de ha tapt. Åttedelsfinalene Gruppe A-D Åttedelsfinale 1 — Frankrike 1C v Kroatia 2D Det første oppgjøret i sluttspillet vil være heleuropeisk hvor franskmennene møter solbrune kroater til dyst.

Next

Fotball

hvem vant fotball vm 2018

Totalt antall besøkende: Det er. Allerede i den siste kampen i seriespillet var laget nede på et mer normalt nivå i 0 - 3 tapet mot Uruguay, og i kveld var det egentlig helt slutt. Det skulle etter forhåndvurderingene være et litt for gammel, delvis treigt mannskap med fare for å sprekke når tempoet ble skrudd opp. I denne kampen er nok Frankrike igjen favoritter, noe de også var for to år siden. Kroatias kaptein ble kåret til mesterskapets beste spiller.

Next

VM i fotball 2018

hvem vant fotball vm 2018

I Finalen ble Mario Götze den store helten da han sørget for 1-0 i ekstraomgangene mot Argentina. Danmark Markedsodds 100 Coolbet 101 Unibet 100 Norsk Tipping 101 Betsson 101 ComeOn Danmark har et robust og solid mannskap med Tottenham-stjerne Christian Eriksen i front. I det forrige mesterskapet ble Spania, som regjerende mestere, ydmykende slått ut av turneringen allerede i gruppespillet. På banen forble det klasseforskjell kampen ut. Rangeringen av lagene intert i gruppen går først og fremst på antall poeng. Aldri har det vært gitt flere. Dette er nok oppgjøret hvor det ene laget er det mest klare favorittlaget av samtlige kamper i åttedelsfinalene.

Next

Dette er favorittene til å vinne fotball

hvem vant fotball vm 2018

Han var ekstremt rask og arbeidssom igjen, men ikke særlig mer enn sportens andre dødelige. Til slutt står de vanvittig høyt med hele laget og kan være sårbare for kontringer i mot. Dette var Kroatias første finale i et verdensmesterskap, mens det var femte gang Frankrike spilte finale, sist i 2006 da de tapte for. Det er ingen stjernespillere, og defensivt er det rufsete. Smårivaler og naboer i Europa, ingen av lagene vil tape denne kampen. Etter at de startet kampen med en lang pasning rett framover til Diego Costa der oppe på topp, gikk det sju minutter før noe så direkte ble prøvd på nytt. At det ikke endte med en spansk scoring før straffesparkkonkurransen var en tilfeldighet.

Next

VM i fotball 2018

hvem vant fotball vm 2018

Samara Arena Prosjekt: Ny stadion Kapasitet: 44. I stedet for å holde kroppskontakt med fare for at Dzuba ville benytte denne kontakten til å vende bokstavelig talt på kroppen til Ramos, dro spanjolen seg i stedet åtti, nitti centimeter tilbake. Dette gjør dermed at man kan spå hvilke to lag som møtes i finalen. Det ble straffer nok en gang i kvartfinalen mot Russland og kroatene vant nok etter russisk bom. Man skal ikke undervurdere hjemmebanefordelen. Alderen begynner nok å tynge en god del av Chilenerne, Uruguayanere og Argentinerne. På denne siden har vi sett nærmere på hvem vi tror kan vinne mesterskapet.

Next