Hvem vant skal vi danse 2017. Helene Olafsen vant Skal vi danse 2019-12-20

Helene Olafsen (27) er vinneren av Skal vi Danse:

hvem vant skal vi danse 2017

Da danset han sammen med blogger Camilla Phil. Programserien har hatt høye seertall i Norge med et snitt på mellom 600 000 og 700 000 seere. I 2015 danset hun sammen med Pascal, i 2016 danset hun inn en andre plass sammen med Marcus Bailey. Blant årets kjendiser finner vi veletablerte Tommy Steine og Geir Schau, tidligere programleder og kunstner Hedda Kiise. Hun legge ikke skjul på at veien til seieren har vært tøff. Første og siste dans var en ønskereprise fra tidligere i sesongen, mens siste dans var en ny showdans.

Next

Helene Olafsen (27) er vinneren av Skal vi Danse:

hvem vant skal vi danse 2017

Dommere var Trine Dehli Cleve, Tor Fløysvik, Christer Tornell, Cecilie Brinck Rygel, Trond Harr og. Join Facebook to connect with Don Benjamin Jayakoddy and others you may know. Siden Tshawe Baqwa var på konsertturné på tidspunktet for superfinalen deltok andreplass-paret fra 2007 istedenfor vinnerparet. Vinnere: Adelén Rusillo Steen med Benjamin Jayakoddy Andre plass: Stian Thorbjørnsen med Alexandra Kakourina Adelén ble så overrasket at hun rett og slett kastet seg over Benjamin! Rørte Ørjan Burøe til tårer Andre dans for kvelden var en helt ny showdans fra begge par. Nå heier hun entusiastisk på samboeren fra sidelinjen. Så utrolig lei av mørket.

Next

HiOA

hvem vant skal vi danse 2017

Dommerpanelet besto i kjent stil av Trine Dehli-Kleve, Tore Petterson, Egor Filipenko og Merete Lingjærde, og de holdt ikke tilbake tierne lørdag kveld. Ingen av oss har noe å tape, og den som vinner - helst meg - skal feire skikkelig. Olafsen dro på sin side inn 36 poeng, med fire niere, på sin cha cha cha. Høsten 2008 satte det rekord med 733 000 seere i snitt på sesongpremieren. Vi gleder oss til å se han beherske alle de forskjellige dansestilene.

Next

«Skal vi danse»

hvem vant skal vi danse 2017

Også her var Cengiz førstemann ut. Men selv om Olafsen fikk flest stemmer, manglet det ikke på lovord til Cengiz. Forrige lørdag måtte Grunde Myhrer forlate konkurransen — kun én uke før det hele skulle avgjøres. I et felles medley-nummer fikk Geir Schau, Ida Gran-Jansen, Erik Follestad, Marna Haugen Burøe, Hedda Kise, Trude Drevland, Tommy Steine, Jorun Stiansen, Erlend Elias og Grunde Myhrer svingt seg en siste gang på Skal vi danse-parketten. I år skal han danse med Helene Olafsen.

Next

HiOA

hvem vant skal vi danse 2017

Lørdag kveld konkurrerte tidligere snowboardkjører Helene Olafsen 27 og Skam-skuespiller Cengiz Al om gullet i «Skal vi danse» 2017. Vinnere: Eirik Søfteland med Nadya Khamitskaya Andre plass: Kim-Daniel Sannes med Elena Bokoreva Wiulsrud I finalenummeret kunne du bl. Da jeg sa ja … Første dans var ikke gøy, men jeg håper jeg har vist at hardt arbeid lønner seg, sa Olafsen etter dansen. . Dansen resulterte derimot i 38 fine poeng. Når det kom til ny showdans, der Al danset med sin kjæreste Maiken, var det splittede meninger blant dommerne.

Next

Helene Olafsen vant Skal vi danse

hvem vant skal vi danse 2017

Eugenius The latest Tweets from Skal vi danse Skalvidanse. Det er et flott program med stor underholdnings verdi. Da er følgende kjendiser med:. Han har aldri vunnet «Skal vi danse» før, og skal i år danse med Anna Rasmussen. Merete Lingjærde var trollbundet, mens Trine Dehli Cleve på sin side var skeptisk. Enda må vi vente noen uker før vi finner ut av hvem som stikker av med pokalen denne gangen, og vi tenker at vi i mellomtiden kan ta oss en liten tilbakeblikk på.

Next

Benjamin skal vi danse 2017

hvem vant skal vi danse 2017

Al fikk 38 poeng av dommerne. Dette er programmet som mange har gledet seg til i lang tid. Takk til alle som har stemt! Et innlegg delt av heleneolafsen Aug. Men Skal Vi Danse, dere, og en fantastisk partner har gjort at jeg skal kjempe meg ut av det Skal vi danse? Første dans var ikke gøy, men jeg håper jeg har vist at hardt arbeid lønner seg, sa Olafsen etter dansen. Årets Skal vi danse har premiere 2. © Foto: Aleksander Andersen Åsleik Engmark og Nadya Khamitskaya danser showdans i tredje dans under finalen 2010.

Next

Helene Olafsen vant Skal vi danse

hvem vant skal vi danse 2017

Til slutt, etter stemmerekord, var det Helene Olafsen som danset seg inn i seernes hjerter og sikret seg seieren i Skal vi Danse 2017. Hvis vi ikke kan se på deg som en rollemodell, så vet ikke jeg, sa dommer Egor Filipenko. Nå gleder hun seg til en dag på sofaen, men aller først skal det feires. Der kjendis danser mot hverandre i fantastiske dueller, der de må trene ofte og mye for å meste alle type dansestiler. Myhrer har fått tildelt Ewa Trela som dansepartner, og kan allerede nå fortelle om flere episoder hvor ting ikke har gått helt som planlagt.

Next

Skal vi danse

hvem vant skal vi danse 2017

Jeg hadde lyst til å prøve å gjøre noe annerledes, prøve å gjøre noe enda villere og bevege noe i folk. Vinnerparet danset først cha-cha-cha og deretter showdans i de to neste rundene. Og ikke minst Side2-blogger Anna Rasmussen, Norges største blogger og kvinnen bak bloggen Mamma til Michelle. Bokseren på generalprøve til serien i 2006. Helenes første dans for kvelden var en cha-cha-cha.

Next