Hyvän olon pirtti. Hyvän Olon Piste 2020-01-17

Heiskan Hiltun Pirtti

hyvän olon pirtti

. Sitten tulee joulu ja lähdetään kulkemaan valoisampia aikoja kohti. Frantsilan Kehäkukan pihapiiri ja Purimo-laivan satama on 4 km päässä. Lämpimästi tervetuloa kursseille, kokoukseen tai koulutukseen sekä lomalle täysihoitoon. Mikä onkaan leppeämpää kuin yrttisaunan kylpy, turvehoito ja hoitavat linimentit ja luontaishoidot ja niiden jälkeen makoisat unet Vihtorin pirtin kammarissa rentoutuen, uusiutunein voimavaroin, positiivisin aatoksin. Valitse 1-6 tapaamis kertaa meditaatioon.

Next

Hannan Pirtti, Ei osoitetta, Joensuu (2020)

hyvän olon pirtti

Lämpimästi tervetuloa kursseille, kokouksiin tai koulutukseen sekä lomalle täysihoitoon. Oletko enemmän ryhmässä toimija ja haluat kokoontua viikottain sen asian ympärille? Yrityksemme on perustettu 1995 ja nykyisellä paikalla Hyvän Olon -hoitola on toiminut vuodesta 2013 lähtien. Vielä kuukausi mennään aina vaan pimeämpään suuntaan. Haluan aina auttaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Kerron mielelläni myös rentoutusterapia palveluistani sekä ihanista luonnonkosmetiikka tuotteista joita voit ostaa päivän aikana. Voit osallistua koko päivään, tai poimia itseäsi kiinnostavat kokonaisuudet.

Next

Hannan Pirtti, Ei osoitetta, Joensuu (2020)

hyvän olon pirtti

Tule hoitamaan kätesi ihanilla luonnonkosmetiikka tuotteilla. Varaa itsellesi hyvän olon keidas pimeän syyskauden keskelle, ja poimi ennakkoilmoittautujan alennus itsellesi! Hieronnassa käytän tilanteen mukaan asiakkaalle soveltuvia klassisen- ja urheiluhieronnan otteita, riippuen hoidon tavoitteesta ja siitä mitä aluetta hierotaan. Tarjolla myös pientä suolaista ja makeaa purtavaa. Jos taas tarvitset siihen ohjeet ja ohjaajan sekä ryhmän tuen, mutta. Hyvän Olon Keskuksen, Frantsilan sukutalon talonpoikainen pihapiiri kutsuu kukkarunsaudellaan ja Vihtorin pirtti ja Sininen Sali henkii entisiä aikoja. . Varasit ajan onnistuneesti yrityksestä Hyvän Olon Laituri.

Next

Hannan Pirtti, Ei osoitetta, Joensuu (2020)

hyvän olon pirtti

Kun on pyhäin- , isäin- ja itsenäisyyspäiv istä selvitty, iskee se takuuvarmasti. Alennus voimassa joulukuun loppuun saakka. Klassisessa hieronnassa lihasta muokataan perinteisin hierontaottein, mikä aktivoi verenkiertoa ja auttaa poistamaan kuona-aineita elimistöstä. Voit tehdä myös tuotetilauksen luontaiskosmetiikka tuotteista jolloin pääset osallistumaan Hannan Pirtin hoitolahjakortin arvontaan. . Voit tehdä myös tuotetilauksen luontaiskosmetiikka tuotteista jolloin pääset osallistumaan Hannan Pirtin hoitolahjakortin arvontaan.

Next

Hyvän Olon Hoitola

hyvän olon pirtti

Saman vuorokauden aikana peruutetuista sekä peruuttamattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 100% palvelun hinnasta. Tarjoilemme intialaiseen tapaan maustettua herkullista kasvisruokaa yrttiteen kera. Lämpöhoidoissa lihakset ensin hierotaan lämpimillä kivillä, ennen varsinaista klassista hierontaa. Klassinen hieronta sopii lihasten jännitys- ja kiputilojen hoitoon kaikille, ellei hierontaan nimenomaan ole erityistä estettä. Tule kolmena iltana peräkkäin hiljentymään meditoiden ja avaamaan kehoa venytellen. . Tutustumme ihaniin luontaiskosmetiikka tuotteisiin ja saat meilyttävän käsihieronnan illan aikana.

Next

Hyvän olon pirtti

hyvän olon pirtti

Urheilijoiden hoidossa huomioin myös hieronnan annostusta suhteessa urheilijan harjoitus- ja kilpailuohjelmiin. Taas on tämä aika vuodesta. Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Kiitoksia kaikille ketkä kävivät tutustumassa minihoitoihin ja tuotteisiin sekä innokkaille rentoutushetkeen osallistujille. Täytyy miettiä laatikot, paistit, kinkut, rosollit, lohet, sillit,. Saman vuorokauden aikana peruutetuista sekä peruuttamattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 100% palvelun hinnasta. Lämmöllä saadaan nopeutettua ja tehostettua lihaskireyksien laukeamista ja näin olleen hieronnalla päästään vaikuttamaan syvemmälle lihakseen, mahdollisimman hellävaraisen tuntuisesti.

Next

Luontaistuote Rohto

hyvän olon pirtti

Niin paljon iloa ja positiivista energiaa on vuoteemme mahtunut, että voi vain nöyrästi kiittää kaikkia matkassamme mukana kulkevia! Lue myös palvelut kohdasta lisää Aurikuloterapiasta. Luontopolku kiemurtelee läpi lehtoisen metsän yrttiviljelmille ja metsärauhan majalle, missä yrtit valloittavat tuoksuillaan. Muista hoitaa itseäsi ja ilahduta lähimmäistä lahjakortilla hyvinvointiin! Kuumakivihieronta on öljyn kanssa toteutettavaa manuaalista hierontaa. Geelaus kestää varpaissa siistinä, oman kynnen kasvusta riippuen, noin 1-2 kuukautta. Hemmotteleva virkistyspäivä luonnon ja perinteidenparissa antaa eväitä itsehoitoon.

Next

Frantsilan Hyvän Olon Keskus

hyvän olon pirtti

Parhaita mahdollisia tuotteita puhtaista aineista, niinkuin ennenvanhaan! Pienryhmä meditaatiorentoutukset alkavat jossa avataan kehoa venytellen ja pysähdytään meditoimaan. Urheiluhieronnassa käytän monipuolisempia otteita sekä hoidon voimakkuutta säädän parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi. Siksipä tämä toukokuinen kuva tuntuu ihmeeltä. Haluatteko tietää luonnonrohdoista, yrteistä ja luontaishoidoista — mielihyvin kertoilemme ja iloksemme opetamme. Alla tarkemmat tiedot varauksesta: Vielä ei ole ihan valmista! Ensimmäinen toimintavuotemm e alkaa tällä jengillä ja näissä puitteissa, olla valmis! Mikäli kynsissä on sientä tai muuta poikkeavaa, geelausta ei voi tehdä. Kivillä hierottaessa lämpö siirtyy noin 50 asteisista kivistä kudoksiin, kiihdyttäen aineenvaihduntaa sekä rentouttaen lihaksia.

Next

Hannan Pirtti, Ei osoitetta, Joensuu (2020)

hyvän olon pirtti

Urheiluhieronta nopeuttaa palautumista ja valmistaa elimistöä uuteen harjoitukseen tai kilpailusuoritukseen ja vähentää loukkaantumisriskiä. Pahoittelut hiljaiselosta : Nyt on niin, että syyskuun 2014 alusta työskentelen koko päiväisesti Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollo n kuntayhtymässä paluu juurille. . Ilmoitan aikatauluista mahdollisimman pian facessa. Vaikka viettäisi elämänsä neljän seinän sisällä ja saisi apua juuri sen verran kun tarvitsee, silti se iskee.

Next