Ingrid alexandra av norge. The Future Queen of Norway, Princess Ingrid Alexandra turns 15 2020-01-24

File:Coat of Arms of Princes and of Princesses of ahintz.com

Ingrid alexandra av norge

Men ekstra god klem når du ser vi trenger det. Jeg håper at de sterke båndene mellom oss i familien vil bidra til å bære deg gjennom livet. Du kan være så sinna og smelle med dører at jeg tror hele huset kommer til å falle ned. Jeg inviterer dere med i en skål for konfirmanten og ønsker samtidig alle hjertelig velkommen til bords! Den hadde min fetter funnet for mange år siden på branntomten etter min mors barndomshjem i Skien. Consultáu'l 2 de setiembre de 2017.

Next

The Future Queen of Norway, Princess Ingrid Alexandra turns 15

Ingrid alexandra av norge

Du har mange fine egenskaper som du vil ha god bruk for — som menneske — og kanskje spesielt i den gjerningen som venter deg: Du er pliktoppfyllende, bevisst og flink. Berit og jeg lo godt og synes dere jentene var ganske så nydelige. Alle forsøk på å være noe annet enn deg selv vil bli gjennomskuet — og vil gjøre deg mindre enn du er. Jeg tror også jeg har arvet mange egenskaper av deg, som for eksempel at du har et veldig sterkt konkurranseinstinkt, men det kommer selvfølgelig også litt fra mammas side av familien. . Du har vært en stor del av livet mitt. Du er varm og klok.

Next

Prinsesse Ingrid Alexandra fyller 13 år

Ingrid alexandra av norge

Vi lever i et vakkert land, og du kommer til å kjenne det godt. Marius var litt interessert i den nyankomne lillesøsteren sin, men selvfølgelig mest opptatt av sykebilen som var kommet hjem på gårdsplassen hans. Men mest av alt vil jeg takke deg for alle de kveldene du har klødd meg på armen, og fortalt nattahistorier. Du kan kjede deg og være utålmodig. Også må vi takke mormor, for alltid å ha vært der. Deres Majestet Stortingspresident, Statsminister, Høyesterettsjustitiarius, Faddere, Kjære gjester, Kjære Ingrid Alexandra Gratulerer med konfirmasjonsdagen! Der håper jeg du har fått litt fra meg. Stortingspresident, Statsminister, Høyesterettsjustitiarius, Faddere, Familie og venner, Kjære, kjære Ingrid, Nå er den store dagen kommet! Konfirmasjonen er en mulighet til å begynne å sette ord på den lengselen alle mennesker bærer i seg.

Next

Princess Ingrid Alexandra of Norway

Ingrid alexandra av norge

De store mørkebrune øynene dine, det var som å se rett inn i evigheten. I høst blir den ferdigstilt — med 12 kunstverk. You may do so in any reasonable manner, but not in any way that suggests the licensor endorses you or your use. Consultáu'l 2 de setiembre de 2017. Dette har betydning på flere plan: Vi ber om å finne både glede og mening i det å tjene. Og min skulpturpark som har blitt så fin. Samtidig er det en bønn om å få bruke seg selv til å fremme fred, både blant mennesker — og i samspillet mellom mennesker og naturen.

Next

Haakon Magnus av Norge

Ingrid alexandra av norge

Du har en stor familie. Det å kjenne dine egne røtter gjør deg også bedre rustet til å møte mennesker med en annen bakgrunn trygt og åpent. Der blei dei ønskte velkomen av dronning Sonja. Selv om bilkjøring kanskje ikke er din sterkeste side. Takk for at vi får gå sammen med deg.

Next

Prinsesse Ingrid Alexandra rørt av talen frå foreldra

Ingrid alexandra av norge

Eller et spørsmål: hvordan går det med deg da mamma? Kjære Ingrid, ved dåpen din uttrykte flere av oss rundt deg et inderlig håp om at du måtte få utvikle deg i frihet — med en trygg barndom, en fri og utforskende ungdomstid, med alt som hører livet til, for å bli et helt og trygt menneske. Kjære Ingrid, jeg ønsker deg varmt lykke til. Du er en veldig god venn. En spesiell takk til dere som har reist langt for å dele dagen med oss. Kronprinsen: Hjemme ventet mormor og Marius. Du har ikke minst Maud og Karen som du har kjent siden du ble født.

Next

Ingrid Alexandra de Noruega

Ingrid alexandra av norge

Då var ho knappe 9 år og svarte på sjåarspørsmål om korleis det er å vere kongeleg. I dag er det veldig hyggelig at du både er våken og fornøyd — så du kan ta imot det vi har lyst til å si til deg ved denne spesielle anledningen! Jeg husker godt de første årene på Flatholmen før du kunne skrive, da dro du oss voksne inn på rommet ditt for å skrive ned historiene du dikterte. Og så Ingrid, vil mamma og jeg takke deg. Det skal komme godt med på veien. Og jeg er her for deg. En av sommerens opplevelser var å gå sammen det siste stykket av pilegrimsleden mot Nidarosdomen i sommer. Du ler heldigvis mye og har en smittende latter.

Next

Haakon Magnus av Norge

Ingrid alexandra av norge

Jeg håper du vil bli riktig glad i den — og bruke den ofte! Kronprinsen: Du har elsket naturen fra du ble født, sovet best ute, ville overnatte i telt, Som baby lå du i pulk på skiturer på vidda, eller på akebrett bak pulken til Magnus da du ble litt større. Brødrene Løvehjerte ville du høre. Jeg er glad i deg. Dere har den samme svarte humoren og kan le av de mørkeste ting. Den største gaven vi likevel gav deg som barn var å først få Milly inn i livet ditt, og så ni valper og Muffins som ble igjen.

Next

File:Coat of Arms of Princes and of Princesses of ahintz.com

Ingrid alexandra av norge

Og bestemor og bestefar som du er så glad i. Jeg vil også takke preses for omvisningen i Nidarosdomen i sommer. Utilizó'l traxe estrenáu pol so bisagüelu el , y que nel so día usó'l so güelu el. Consultáu'l 2 de setiembre de 2017. Å bli minnet om hvem vi er. Du observerer verden rundt deg så skarpt selv om jeg har trodd at du har gått rundt i tenåringståka så har du likevel fått med deg alt.

Next

Prinsesse Ingrid Alexandra rørt av talen frå foreldra

Ingrid alexandra av norge

Hun er med den svenske kronprinsesse Victoria. I talen sa ho blant anna at prinsesse Ingrid Alexandra fekk ein langt enklare konfirmasjon enn bestefaren i si tid fekk. Takk for alle de fine fortellingene, og at du har tatt oss med på gåturer og ned til hytta. Og du har vist at du har tæl og utholdenhet. Eg og Magnus brukar å få gå inn midt i, for det kan bli kaldt. Consultáu'l 2 de setiembre de 2017. Han blei overhøyrt av biskopen aleine i ein time: — Han har fortalt meg at han blant anna fekk spørsmål om kvar han var døypt, noko han ikkje kunne svare på i farta.

Next