Iskelmä festarit 2020. Iskelmä Festivaali Pori 2020 2019-12-20

Nelonen Media Live

iskelmä festarit 2020

Näitä juhlia eivät edes mahdolliset kesäsateet pilaa, sillä suomalaisen popin ja iskelmän suosikkiartistit esiintyvät katetussa teltassa. Alaikäiset vieraat menettävät mahdollisen festivaalirannekkeensa ja heidät poistetaan alueelta. Osta lippu erikseen osoitteessa lippu. Esiintymään saapuvat paluustaan uutisoinut Tehosekoitin, radiosoittolistojen kärjessä komeileva Lauri Tähkä, pop-hittitekijä Vesala ja Suomen menestynein rock-yhtye Popeda. Suomen suurimmaksi kotimaisen musiikin festivaaliksi kasvanut Iskelmä Festivaali saa sisartapahtuman Poriin. Tapahtuman päiväkohtaiset liput tulevat myyntiin helmikuussa 2020. Julkaistut esiintyjät: Lauri Tähkä, Kaija Koo, J.

Next

ISKELMÄ FESTIVAALI PORI 2020,

iskelmä festarit 2020

Avustajan ja avustettavan tulee saapua yhtä aikaa rannekkeen vaihtopisteeseeen. Avustajakortin tai vammaiskortin mukaan ottaminen nopeuttaa. Liput ja majoitus nyt myynnissä Osta liput lippu. Kuvia käytetään markkinoinnissa, somekanavissa, sekä nettisivuilla ja myös media kuvaa festivaaleilla. Karavaanipaikat eivät ole numeroituja, vaan paikat jaetaan alueittain saapumisjärjestyksessä. Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä. Karavaanilippu on tarkoitettu asuntoautolle tai asuntovaunulle.

Next

Kaikki festivaalit

iskelmä festarit 2020

Tapahtuma keräsi kuluneena kesänä yleisöä 29 000. Tapahtumien kolmen päivän lippujen myynti on käynnistynyt. Suomipop Festivaali Jyväskylä koki aluemuutoksia kesällä 2019, kun festivaalilta poistuivat erilliset anniskelualueet ja alue muuttui K-18 tapahtumaksi. Karavaanilipun tai matkaajalipun lisäksi jokaisella majoittujalla tai alueella vierailevalla tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke tai festivaalilippu. Juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna maamme suurimmat tähdet esiintyvät niin Jämsän Himoksella kuin Porin Kirjurinluodolla.

Next

SUOMIPOP FESTIVAALI JYVÄSKYLÄ 2020,

iskelmä festarit 2020

Karavaanilippuja myydään kaikille karavaanialueille, mutta matkaajalippuja vain Iskelmä Hiekalle, Iskelmä Niitylle sekä Lähi-Tapiolalle. Omien alkoholijuomien tuonti alueelle on kielletty. Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat autojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä. Uutuutena Satamapuistoon nousi kumppani- ja loungealue runsaine istumapaikkoineen ja erilaisine elämyslaitteineen. Lisätietoa karavaanipaikoista ja -lipuista löydät festivaalin. Sähkö on tarkoitettu vain ajoneuvon lämmitykseen, jääkaappiin tai valaistukseen, muut laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen.

Next

Tikkurila Festivaali 9.

iskelmä festarit 2020

Tehosekoitin, Kaija Koo ja Lauri Tähkä Jo 12. Iskelmä Festivaali teki viime kesänä yleisöennätyksen, kun Himoksella juhli 36 000 festarivierasta. Lisää artistijulkistuksia on tulossa keväällä. Varaus on sitova ja se tulee maksaa varauksen yhteydessä, sitä ei voi muuttaa eikä rahoja palauteta. Finland Festivals toimii kulttuurin ja matkailun alalla ja sen tärkeimmät tehtävät ovat festivaalien edunvalvonta, promootio, tiedotus, tiedonkeruu ja tutkimus sekä koulutus. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille! Iskelmä Festivaalilla on kuusi tilapäistä festivaalikaravaanialuetta: Iskelmä Hiekka, Iskelmä Niitty, Lähti-Tapiola, Pepsi, Ranta sekä Ilta-Sanomat. .

Next

SUOMIPOP FESTIVAALI JYVÄSKYLÄ 2020,

iskelmä festarit 2020

Finland Festivals on voittoa tavoittelematon aatteellinen yhdistys. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi passilla tai kuvallisella henkilökortilla. Musiikin eri lajien lisäksi mukana on niin tanssin, teatterin, kirjallisuuden, kuvataiteen, elokuvan kuin lastenkulttuurinkin kiinnostavimmat tekijät. Matkaajalippu on tarkoitettu esimerkiksi matkailubusseille, rekasta muunnetuille matkailuajoneuvoille sekä muille vastaaville isokokoisille ajoneuvoille. Avustajakäytäntö koskee kaikkia, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäisiin toimiinsa tai asioimiseensa.

Next

SUOMIPOP FESTIVAALI JYVÄSKYLÄ 2020,

iskelmä festarit 2020

Iskelmä Festivaalin kolmen päivän liput ovat nyt myynnissä vuodelle 2020. Iskelmä Festivaalien ensimmäiset artistit julkaistu Iskelmä Festivaali juhlitaan tulevana suvena kahdella paikkakunnalla samaan aikaan. Avustaja ei saa erikseen ranneketta tai lippua, vaan hänen tulee olla avustettavan kanssa samassa seurassa festarialueella. Omien alkoholijuomien ja mahdollisesti turvallisuutta vaarantavien esineiden tuominen tapahtumapaikoille on ehdottomasti kielletty. Myös Ravintola Violettan huippubändit viihdyttävät tanssikansaa. Panostamme esimerkiksi istumapaikkoihin ja aluevalaistukseen.

Next

Iskelmä Festivaali Himos 2020

iskelmä festarit 2020

Ensimmäiset tähtiartistit nyt julkaistu Festivaali-viikonloppuna lavalla nähdään menestyksekästä soolouraa tekevä Antti Ketonen ja suosikkiartisti Suvi Teräsniska. Vuodesta 2009 asti järjestetty tapahtuma kohoaa Jämsän Himos Parkiin 25. Esiintymiset ovat vahvistaneet jo Lauri Tähkä, Kaija Koo, J. Sähkölliset karavaaniliput sekä matkaajaliput myydään Tiketin kautta. Kyrösjärven upeissa rantamaisemissa Ikaalisten Kylpylässä kesäkuun alussa järjestettävä Iskelmäparatiisi starttaa festarikauden. . .

Next