Järvenpään opisto syksy 2020. Kohti tutkivaa työtapaa Järvenpään opisto, kevät 2020 2020-01-19

Katso kurssit ja aloita uusi harrastus

järvenpään opisto syksy 2020

Maksuun ei sisälly oppikirjaa tai muuta erikseen hankittavaa oppimateriaalia. Alennus on henkilökohtainen, eikä sitä anneta takautuvasti kurssin jälkeen. Smartum- ja ePassi-verkkomaksaminen on myös mahdollista. Varasijalle ilmoittauduttaessa kurssimaksua ei makseta heti, vaan vasta opiskelupaikan varmistuttua. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Ammattitaitoisten opettajien johdolla saat uusia ajatuksia elämääsi! Opistolta löytyy monipuolisesti kursseja kaiken ikäisille. Opiskelija hankkii perusvalmiudet tutkimusmenetelmien käyttöön.

Next

Katso kurssit ja aloita uusi harrastus

järvenpään opisto syksy 2020

Kouluttajina toimivat Seurakuntaopiston lehtorit ja tarvittaessa muut asiantuntijat tavoitteiden ja sisältöjen mukaisesti. Kaikki jakson tehtävät palautetaan Moodleen. Seniorikerholaiset tekevät myös retkiä kiinnostaviin kohteisiin. Uusi väline työyhteisön oppimiskäytäntöjen uudistamiseen. Lärandets grunder: teorier och perspektiv.

Next

Erityispedagogiikan perusopinnot, syksy 2019 (Järvenpään opisto)

järvenpään opisto syksy 2020

Moodlesta löydät ohjeet tehtävää varten. Jos olet suorittanut 2012-2016 tutkintovaatimusten mukaisen kurssin; Kasvatustieteellisen tutkimuksen perusteet 3 op, osaaminen osoitetaan. Hyväksiluvun voi saada vain alle 10 vuotta sitten suoritetusta jaksosta. Lisäksi opiskelija perehtyy erityispedagogiikan ja kuntoutuksen yhteiseen ainekseen, vammaisuuden käsitteeseen ja erityispedagogiikkaan tukitoimena. Järvenpään Opisto toimii Kansakoulunkatu 1:ssä. Perusopinnoissa opiskelija tuntee erityispedagogiikan tieteenalana ja käytännön toimintana. Ilmoittautuminen kurssille on sitova ja edellyttää kurssimaksun maksamista.

Next

Oppiminen ja asiantuntijuus työssä, organisaatiossa ja verkostoissa Järvenpään opisto lv 2019

järvenpään opisto syksy 2020

Helsingin yliopiston käyttäjätunnusta koskevaa lisätietoa saat sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen. Meillä liikkuvat ja tanssivat niin lapset kuin aikuisetkin senioreiden laajaa tarjontaa unohtamatta. Toimimme lähellä asiakkaitamme, eri puolilla Oulua. Verkkoilmoittautumisessa maksetaan ensin koko kurssimaksu. Lukuvuosi 2019-2020 Kansalaisopisto syksy 2.

Next

Erityispedagogiikan perusopinnot, syksy 2019 (Järvenpään opisto)

järvenpään opisto syksy 2020

Ekspansiivinen oppiminen ja yhteiskehittely työssä. Kurssiesittelyn kautta pääset täyttämään ilmoittautumislomakkeen sekä maksamaan kurssimaksun. Soveltavat harjoitustehtävät + reflektio-osuus perustuvat tallenteisiin, kirjallisuuteen ja artikkeleihin 80 h. Jos opiskelija on lunastanut paikan kurssille, eikä pääse osallistumaan, hänen tulee ilmoittaa siitä opintotoimistoon ennen kurssin alkua. Psykologia, 38 6 , 384—401. Painettu Opinto-opas 2019-2020 tulee jakoon Oulun seudun kirjastoihin ja Oulu10 toimipaikkoihin elokuussa viikoilla 31-32.

Next

Järvenpään kaupunki

järvenpään opisto syksy 2020

Alueelliset seniorikerhot kokoavat joka viikko satoja ikäihmisiä aktiiviseen toimintaan ja iloiseen yhdessäoloon eri puolilla Oulun kaupunkia. Seurakuntaopisto tarjoaa kokeneena ja pidettynä kumppanina työyhteisöille tukea ja osaamista projektien ideointiin, suunnitteluun ja hallintaan. Mikäli kurssi on alkanut, mutta se joudutaan keskeyttämään säännöllisen kävijämäärän jäädessä alle minimin 7 , kurssimaksua ei palauteta. Järvenpään Opiston asiakaspalvelua ja kassatoimintoja hoitaa: Sivistyksen ja vapaa-ajan palvelupiste Hallintokatu 4 Järvenpää-talo , 04400 Järvenpää puh. Jos kurssi ei pääse alkamaan, palautamme maksun kokonaisuudessaan.

Next

Opetustarjonta, syksy 2019

järvenpään opisto syksy 2020

Kannattaa siis kokeilla verkkoilmoittautumista tai kysyä opintotoimistosta lisätietoja. Soveltava numeerisesti arvioitava essee 35 h. Orietaatioluentotallenne + metodikäsitteitä avaavat videoluennot 10-15 kpl , joiden avulla perehdytään opettajan valitsemiin tieteellisiin artikkeleihin 20 h. Vuolteen opiston järjestämää edullista seniorikerhotoimintaa tukee Oulun kaupunki. Tulossa kampuksillamme Ilmoittautuminen päättyy 06.

Next

Järvenpään kaupunki

järvenpään opisto syksy 2020

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830 Verkkopankit. Saat käyttäjätunnusta koskevaa lisätietoa sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen. Aikuisten musiikin kursseilla voit laulaa kuoroissa ja soittaa orkestereissa. Tämä onnistuu aikaisintaan ilmoittautumistasi seuraavana päivänä. Eri ammattiryhmille järjestettäviä neuvottelupäiviä on tarjolla muun muassa koulunkäyntiavustajille, aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajille, lapsi- ja perhetyön ammattilaisille, lastenohjaajille sekä lapsityön teologeille. Linkin ja kurssiavaimen tämän opintojakson Moodleen saat kirjautumalla opinto-ohjelmaan em. Sisäänkäynti luokkiin Tarmola, Taitola, Nokkela, ateljee 218 ja käsityöluokka koulun pääovesta ovi A pihan puolelta, aulasta vasemmalle 1.

Next

Erityispedagogiikan perusopinnot, syksy 2019 (Järvenpään opisto)

järvenpään opisto syksy 2020

Smartum Saldo ja ePassi käyvät verkkomaksuvälineenä myös netti-ilmoittautumisen yhteydessä, jolloin kirjaudutaan ko. Siihen opinto-oppaaseen ei päivitetä kurssimuutoksia. Opintoihin ilmoittaudutaan sekä opetusta järjestävään oppilaitokseen että Avoimeen yliopistoon. Hyväksilukua pyydettäessä pitää olla voimassaoleva opinto-oikeus kasvatustieteiden opintoihin. Tule juuri sellaisena kuin olet! Tarjoamme työyhteisöille asiakkaan tarpeiden mukaisia asiantuntija- ja koulutuspalveluja sekä monipuolista henkilöstö- ja täydennyskoulutusta erityisesti varhaiskasvatuksen, lastensuojelun, terveyden ja hyvinvoinnin, erityistä tukea tarvitsevien ja johtamisen parissa työskenteleville sekä seurakuntien ja järjestöjen työntekijöille ja luottamushenkilöille.

Next

Henkilöstö

järvenpään opisto syksy 2020

Järjestämme opetusta eri puolilla Järvenpäätä useissa toimipisteessä. Hän tutustuu käytännössä erityispedagogiseen tukeen ja opetussuunnitelmiin. Alan ammattilaisten kokoontuminen yhteen antaa loistavan tilaisuuden kokemusten ja näkemysten vaihtoon sekä verkostoitumiseen. Saat oppilaitokseltasi ohjeet Avoimeen yliopistoon ilmoittautumista varten. Se kirjataan uudelleen opintopisteineen ja arvosanoineen uuteen kokonaisuuteen. Nuorten musiikkikoulussa 7-16-vuotiaat pääset opiskelemaan laulamista sekä pianon, kitaran, sähkökitaran, sähköbasson, viulun, kanteleen, harmonikan, trumpetin ja rumpujen soitonopetusta.

Next