Jentene på kyststien 2020. Anvik Gård i Brunlanes, Stavern 2020-02-03

ANNESKREATIVE: Jentene på kyststien!

jentene på kyststien 2020

Året etter, tro det eller ei, måtte vi stoppe påmeldingen ved 1100 deltagere. Grupper: Melder du på flere er det kun du som får billetten som gjelder alle. Puljer: For å redusere tendens til kø-dannelser har vi 2 puljer ut fra Stavern Torg: 1. Kyststien er en kulturperle som strekker seg langs en stor del av kysten langs Hurumlandet. Vi refunderer ikke beløp for kjøpt billett, men du kan selge den til en annen person.

Next

ahintz.com

jentene på kyststien 2020

Velg mellom 5 km eller 10 km. Underveis mot Slottet er det enda en badeplass på Neset. «Komme tilbake, overraskende, så fredelig» sa dere. Drømmen var å få 150 jenter inn i de tre små rommene i den gamle løktørka her på gården. Da må du skrive ut billetten og skrive nytt deltagernavn på den for hånd. Utenom sesongen finner du de gode matvarene vi har fylt gårdsbutikken med i nettbutikken HverdagsGourmet. Rett etter gårdstunet passerer dere Kongsdelene kirke, som er en koselig liten trekirke fra 1905.

Next

Jentene på kyststien

jentene på kyststien 2020

Om du ønsker kan du benytte deg av tilbud om buss etter arrangementet. Den er også en av de lengste med sine 15 km, men det er absolutt verdt turen. Om dere kommer i bil til Sætre eller Sandspollen turen kan følges begge veier , så er det mulig å parkere på parkeringsplassene ved Sandspollen eller i Sætre. Her kan du kjøpe billetter, du kan melde på én eller flere, følg instruksjonen på skjermen. Vær oppmerksom på at denne turen går på veier og gangveier samt kuperte stier. Using information from the domain % registration directory service in % violation of the terms and % conditions may result in legal prosecution.

Next

ahintz.com

jentene på kyststien 2020

Det første stykke av kyststien går ut mot Kinnartangen. Har du lyst til å se mer om hva dette er, ta en titt her: Billettsalget starter 1. Ta kontakt med Ingunn Anvik via link nedenfor. Sjekk mail etter en stund og avvent, heller enn å forsøke på nytt. . Sætre — Sandspollen Den første delen følger gangveien ved Sætrevei og derfra går dere til venstre ved Engeneveien og går forbi et gårdstun på Kongsdelveien. På Anvik Gård står rekebuffeten dekket, finn deg et bord og nyt selskapet med andre flotte jenter, god musikk og underholdning og besøk våre utstillere og se hva de har å by på.

Next

Jentene på kyststien, Anvikveien 17, Stavern (2020)

jentene på kyststien 2020

Noen av dem har en litt bratt adkomst, men for det meste går man nær vannkanten og kan nyte utsikten mot Horten, Holmestrand og Jeløya. I Sandspollen er det også bryggeanlegg for småbåter og utedoer om noen skulle trenge dette. It does not give any information % about who the holder of a domain is. Den går gjennom skog, langs veier, over svaberg og på stier og de fleste steder er den skiltet slik at man vet hvilken rute man går. Siden har det bare rullet videre og jenter fra store deler av Norge har gått den flotte turen fra Stavern fram til Anvik Gård og kost seg her med reker, noe godt i galsset, hyggelig musikk og besøk hos våre utstillere. Det var 19,5 grader i vannet, og det gjorde godt for svette kropper.

Next

Jentene på kyststien, Anvikveien 17, Stavern (2020)

jentene på kyststien 2020

På den måten måtte de passere Oscarsborg festning sine kanoner og kunne bli stoppet om det ble nødvendig. Er du forbi og har lyst til å ta en titt, ring oss: Kristin 97 64 93 51 eller Sigmund 97 68 13 43. Bli med på årets hyggeligste løpefest for damer på Bislett Stadion i Oslo. Jeg Kristin lover å planlegge dette bedre til 15-års jubileet 6. Denne ble satt opp i 1879 og sikret at båter som skulle inn mot Oslo og derfor måtte mellom Håøya og Storesand.

Next

Priser

jentene på kyststien 2020

Når vi kom i mål på Anvik gård var det reker til alle. Da turen er ganske lang anbefales det å ta med seg en god lunsj som kan nytes underveis i nydelige omgivelser og når dere kommer frem til Holmsbu kan dere kose dere på en av spisestedene før dere tar buss eller taxi tilbake til Tofte. Selvom dere er en gruppe som skal gå sammen, kan dere melde dere på og betale hver for dere. Da slipper du å bli trukket dobbelt! Herfra går kyststien for det meste på en sti i skogen langs vannkanten og på en del av turen er det heller ikke mulig å bruke sykkel. Anvik Gård finner du om du følger riksvei 301 mellom Stavern og Helgeroa.

Next

Priser

jentene på kyststien 2020

Så takk til alle mine spreke venninner for en flott dag. Herfra kan man gå til Sandspollen og derfra til Storesand. Det er også fine badeplasser i Sandspollen og dere kommer ditt ved å følge stien videre langs sjøen. Takk til Marihøner, Pink Ladies, Kystryper, Pirater, Unicorns, Tuppen og Lillemor, 5 gode venner, Pingvinjomfruene, Fishing ladies, Venstredamene, Mountain Queens, Hula Ladies, Hestehovene, Golden Girls, Bøketrimmen on Tour, Lepidoptera, og alle dere andre med og og uten navn. Turen begynner ved marinaen i Sætre og det er mulig å nyte en god lunsj før dere begynner å gå. Abonner på Anvik Gårds YouTubekanal for de siste videoene og eksklusivt nettinnhold. Når dere kommer ut på selve tangen er det fine svaberg hvorfra dere kan bade hvis dette frister og her er også en utedo.

Next

Kyststien

jentene på kyststien 2020

Sandspollen — Kinnartangen — Slottet Det enkleste er å kjøre til Sandspollen og parkerer bilen der. Slik ser vi at den har byttet eier! Her krysser dere en bekk og litt lengre fremme kommer dere frem til Verpen badeplass. Det er også mulig å få informasjon om turen på informasjonskontoret og på nettet finnes det flere kart over de ulike turene man kan gå langs Kyststien. Kyststien fortsetter videre oppover bakkene til Verpentjernene, videre langs Verpenveien og når veien svinger går man rett frem og inn på en sti. Det er derfor ikke mulig å gå med barnevogn på hele turen. Tofte — Rødtangen — Holmsbu Den kanskje fineste delen av kyststien finnes på strekningen mellom Tofte og Holmsbu. Kyststien fortsetter sørover og fra østsiden av tangen har man en flott utsikt til Oscarsborg og senere helt til Drøbak.

Next

Påmelding JPK 2020

jentene på kyststien 2020

På det hyggelige tunet vårt finner du gårdsbutikk, restaurant og uteservering med musikk, distriktets beste pizza og rekebuffet i sommersesongen. Her går dere på en av Oslofjordens mest uberørte kyststistrekninger og kan nyte den fantastiske naturen. Jeg og juryen står ved avgjørelsen om at Skipsbrud d ene er verdige vinnere og håper dere alle hadde en herlig dag og syntes det var bryet verdt. Kyststien er godt merket med blått hele veien og det er mulig for de aller fleste å delta. Underveis var det selvsagt pauser med blandt annet en dukkert i sjøen.

Next