Jukola tulokset 2020. Napapiiri 2019-12-31

Nuorten Jukola 2020

jukola tulokset 2020

Ride a coach: Tickets will be available online at or. Find the full train timetables from Helsinki, Helsinki Airport and other cities on. Lappilaisen suunnistuskesän kolmas massatapahtuma on Suomen Tunturisuunnistus, joka kisataan Ylläksellä 1. Toisaalta tapahtuman arvioidaan tuovan matkailullisina tuloina järjestelypaikkakunnalle 6-8 milj. Siivottavaa löytyy Vennivaarantien sivuteiltä ja levikkeiltä sekä Mäntyvaarantien varresta, joten siivous tapahtuu auto-peräkärry -tiimeinä. Napapiiri-Jukolan järjestelyt ovat saamani käsityksen mukaan hyvällä mallilla ja aikataulussa.

Next

Jukola uutiset

jukola tulokset 2020

Check also the train connections in Sweden to Boden or Luleå on. Näin todettiin järjestelytoimikunnan kokouksessa marraskuun alussa. Suunnistusopetus tulee rajata kilpailukieltoalueen ulkopuolelle. Suunnistajan jouluun on nyt 231 päivää aikaa ja Napapiiri-Jukolan järjestelyt ovat aikataulussa. Arctic Circle Jukola competition center will be opened already on Thursday 11th of June 2020 at 4pm — Arrive in good time on Wednesday night by train! Kisasivut julkaistaan myöhemmin osoitteessa Majoitusta ja tekemistä Mikkelissä löydät osoitteesta Lisätietoja pääsihteeri Milka Viita, milka.

Next

Tulokset

jukola tulokset 2020

Medianäkyvyys on taattu ja omaa luokkaansa mm. Venlojen viesti kisataan Rovaniemellä 13. Kaikkiin menneen kesän harjoituksiin pääsee vielä tutustumaan lähikuukausien ajan tapahtuman nettisivuilla harjoitteluosiossa. Jukolan viesti suunnistetaan Rovaniemellä kesäkuussa 2020. Sen mukaan Jukolan Viesti ja sen yhteydessä kilpailtava Venlojen Viesti järjestetään Ounasvaaran Hiihtoseuran toimesta Rovaniemellä vuonna 2020. Napapiiri-Jukolaan odotetaan noin 18 000 kilpailijaa ja yhteensä 45 000-50 000 kävijää.

Next

Jukolan Viesti 2020

jukola tulokset 2020

­—Puolustusvoimien henkilöitä suunnistaa toki myös muissakin joukkueissa, Nousiainen lisää. Vuonna 1980 kilpailtiin Rovaniemellä, 1994 Pyhä-Luostolla ja 1988 Iso-Syötteellä. Myös yksityisteiden verkosto on laaja. Tickets for Finnair flights in June 2020 from Helsinki to Rovaniemi are already on sale. Aina siinä ei onnistuta, mutta kaikki Jukolat ovat olleet hyviä.

Next

Tulokset

jukola tulokset 2020

Jukolan viestillä on ollut suojelija vuodesta 1957 asti. Kivelä kuvailee Napapiiri-Jukolan kilpailumaastoa monipuoliseksi. Ota mukaan hanskat, sään mukainen vaatetus, reipasta mieltä sekä peräkärry, jos mahdollista. Jukolan jälkeen Lapissa pääsee suunnistamaan suurtapahtumassa Posiolla, kun Fin5-rastiviikon kaksi ensimmäistä osakilpailua kisataan Kirintövaaran maastoissa 5. Alueella olevilla Mikkelin kaupungin ulkoilureiteillä ja hiihtoladuilla liikkuminen on sallittu. Pidämme kuitenkin harjoituksen H1 Ounasvaara edelleen myynnissä Santasport , mutta rastien erottumista ja radan kulkukelpoisuutta etenkään jalkaisin emme pysty takaamaan.

Next

ahintz.com website. Napapiiri

jukola tulokset 2020

Huippukesän aloittaa Napapiiri-Jukola, jonka ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä. Karttoja on saatavilla Punaiselta tuvalta, Ounasrasteilta sekä Santasportin respasta. Napapiiri-Jukolaan on aikaa tasan puoli vuotta. Jukolan Viesti on nykyään osanottajamäärältään Suomen ylivoimaisesti suurin ja näkyvin harrasteliikuntatapahtuma, johon kilpailijana osallistuu yli 18 000 suunnistajaa ja harrastajaa. Ounasvaaran kiintorastit on päivitetty kesäksi 2018 uusiin rastipisteisiin! Just make sure you get here! Kartantekijä Matti Kivelä laskeskelee kulkeneensa kilpailualueella reilut tuhat tuntia. Kurssin käynyt saa järjestyksenvalvojan kortin, joka oikeuttaa toimimaan järjestyksenvalvojana yleisötapahtumissa.

Next

Jukola uutiset

jukola tulokset 2020

Vuonna 2021 kisataan Mynämäessä, 2022 Porvoossa ja 2023 Kauhavalla. Koska Lähtö- ja maalirakenteet ovat lähes valmiit ja osa toiminnoista voidaan ulkoistaa, sillä on vaikutusta talkoolaisten määrään. Kisakeskus on jo tuttu vuoden 2009 Jukolan viestistä: Kalevankankaan ulkoilualueen keskipisteenä ovat ravirata, jäähalli ja Saimaa Stadiumi. Edellisen kerran Jukolan Viesti järjestettiin Rovaniemellä vuonna 1980, jolloin kilpailu käytiin Ounasvaaralla. Viime vuodet puolustusvoimat on ollut Jukolan viestin pääyhteistyökumppani.

Next

Tulokset

jukola tulokset 2020

Kilpailukiellon tarkoitus on turvata kaikille Nuorten Jukolaan osallistuville seuroille tasapuoliset kilpailuedellytykset, kts. Napapiiri-Jukolan kilpailunjohtaja Martti Anttila iloitsee, että yhteistyö Puolustusvoimien kanssa on ollut rakentavaa ja toiminut hyvin. Suunnistusliiton tapahtumapäällikön ja Kaukametsälaisten johtoryhmän jäsenen Petteri Palmin mukaan tiedonsiirtokokoukseen osallistuva joukko on kasvanut vuosien myötä. Olen työskennellyt Napapiiri-Jukolan pääsihteerinä lokakuun alusta alkaen. Tärkeässä roolissa olivat viime kesän Kangasala-Jukolan tekijät, jotka kertoivat kokemuksistaan ja antoivat arvokkaita vinkkejä tuleville järjestäjille eri alojen pienryhmissä. Valiokunnat ovat tehneet erinomaista työtä.

Next