Julemarked hadeland glassverk 2018. HADELAND GLASSVERK 2019-11-29

Elgseter: Julemarked på Hadeland Glassverk

julemarked hadeland glassverk 2018

Frem mot jul arrangeres det en rekke julemarkeder i Norge. Det er i hvert fall her du finner Julehuset og Julenissens Postkontor. Trehusbyen Egersund kan skilte med søtti juleboder som selger varer du aldri kommer til å finne på kjøpesentre. Det blir julepyntede hus fra middelalderen og hele veien til 1950-tallet, samt juleverksted, pepperkakebaking, dukketeater, julekortfotografering og 120! Åpningstider i oktober, november og desember: Mandag-lørdag: 10-16 Søndag: 11-17 Vinner giveaway Facebook: Gratulerer til Laila Christin Risnes Stenberg. Varsle meg om nye innlegg via epost.

Next

Lysfest på Hadeland Glassverk

julemarked hadeland glassverk 2018

Kokkestua Kokkestua offers food of the highest quality, and caters for small and large functions. Omtrent én time fra Oslo Vi anbefaler at du reiser hit på dagstur når du først er i Oslo. Et sjarmtroll av en by er det uansett, i både sommer og vinter. Norges største innendørsmarked på Hadeland Glassverk Jul i Hadeland Glassverk er inspirert av av de skandinaviske designtradisjonene og Hadelands historiske glassproduksjon. Enten du skal handle inn fine julegaver, smake på gluhwein eller hilse på julenissen, er det disse julemarkedene i Norge du bør få med deg: Les også: 1. Shelves are overflowing with jars and bottles of every size, colour, and shape.

Next

Culinary experiences in Hadeland Glassverk

julemarked hadeland glassverk 2018

Dette er Nordens eneste helårsjulehus med eget poststempel. De minste kan komme og hilse på julenissen, eller være med på juleverksted og pepperkakepynting. Nissens egen postkasse henger også her på Glassverket, og ekstra morsomt er det å postlegge ønskelisten sin her, så pass på at Nissen får ønskene i god tid før julaften. Nissemor leser julefortellinger i helgene, og hun hjelper gjerne barna med å lage flotte julekort til venner og familie. På julemarkedet finnes flere hyggelige aktiviteter for barna. Dette blir en herlig forsmak på juletiden! Norges nissehovedstad byr også på et koselig julemarked hvert år på Torget.

Next

Lysfest på Hadeland Glassverk

julemarked hadeland glassverk 2018

På nettstedet ditt fant jeg også ny og nyttig info om «Siri», som jeg også samler på. Eller seltersglassene Mill, Kåre og Klara G 24. . Bortsett fra julemarkedet på Spikersuppa, er det også julemarked på Youngstorget med hele 50 juleboder. Hva med å kombinere en tur for å se nordlyset, med juleshopping i Tromsø? All filled with tempting treats such as honey and jam, mustard and aioli, gravy and soup, cordials and syrup, chocolate and caramels — to mention but a few.

Next

Lysfest på Hadeland Glassverk

julemarked hadeland glassverk 2018

Vil du oppleve andre julemarkeder, anbefaler vi å ta en tur til Pepperkakebyen, verdens største pepperkakeby bygget av barn og lokale innbyggere, eller Schøtstuene 7. Her bor du i Bergen sentrum: 3. Julemarked på Torget, samt julehuset i Drøbak Er det egentlig her julenissen bor? Førjulstid på Bærumsverk Du får assosiasjoner til Skomakergata på Norges kanskje koseligste julegate, Bærumsverk. Bli med på den offisielle åpningen av julen på Hadeland Glassverk! Gjennom helgene i november og desember tilbyr Bærumsverk en ordentlig julestemning med grøt, hest, slede, tjue koselige boder og julesang med Bærum Pikekor. Blir du sulten kan du nyte en førjulsmatbit fra Bondens Marked hver lørdag 10-16 på Torget. Det viser seg å være «Østråt» Sverre Pettersen som ble produsert i årene 1932-48? I Bergen er julestemningen bare en herlig spasertur unna. Lillehammer er en juleby alle bør oppleve! In Kokkestua's basement, you will find Kongekjelleren — a welcoming function room decorated with glass art.

Next

HADELAND GLASSVERK

julemarked hadeland glassverk 2018

I førjulstiden er Hadeland Glassverk et fint sted å være om du er ute etter den ekte julestemningen. Lysfesten har blitt en hyggelig tradisjon, og vi gleder oss til å tenne julelysene våre igjen! Ved å publisere denne katalogen åpner matslinder. Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Her er det utstillere med alle slags spennende julegavetips, herlige fristelser for ganen og kunstneriske tilbud. Og er du heldig, treffer du på de søte nissebarna som er på besøk, med julegodt i kurvene sine.

Next

Elgseter: Julemarked på Hadeland Glassverk

julemarked hadeland glassverk 2018

Hvor: Friluftsmuseet Maihaugen Her bor du i Lillehammer sentrum: 4. Tromsø er jo kjent for å ha nordlyset som hovedtrekkplaster fra verden rundt, i tillegg til å være en sjarmerende juleby. His signature bread is Icelandic rye bread, inspired by the dark, sweet, and malty versions common in Iceland. Table set for a feast The glassworks village, Hadeland Glassverk, is a great place to explore culinary delights, with restaurants offering everything from classic dishes to traditional bakery products. Master baker Geir Antonson makes pizza swirls and buns with amazing expertise. Varsle meg om senere kommentarer via epost. For hvor mange har hørt om karaflene Atle, Dag og Synnøve.

Next

Lysfest på Hadeland Glassverk

julemarked hadeland glassverk 2018

Oslo er ellers en flott by utenom julemarkedene. De som samler Hadeland-glass har kjennskap til Sverre Pettersens pressglasserie Nordlys. In Kokkestua, we serve everything from the most delicious open sandwiches to exquisite dinner dishes and a wide selection of cakes and desserts. I tillegg kan du være den første som plukker opp de til tidligere ukjente skattene på loppis eller i bestemors kjeller. Faktisk er Oslo kåret til en av Om du tenker deg til hovedstaden bør du lese vår Oslo-guide Åpningstider: 17. Bare det er verdt en notis.

Next