Kahvila pori. 10 parasta kahvilaa Porissa 2020-01-05

ahintz.com

kahvila pori

Meillä nautit kupposen kuumaa sekä paikan päällä vastaleivotut konditoriatuotteet joka päivä. Pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa L. Kellarikerroksemme tilat tarjoavat rauhalliset puitteet kokoukselle tai tunnelmalliset tilat juhlille ja muille kokoontumisille. Kahvilassa toimii lisäksi Porin Taiteilijaseuran taidelainaamo. Salaattibaari on avoinna arkisin 11-16. Aito, ystävällinen, lämmin ja tunnelmallinen.

Next

Pekan Parhaat

kahvila pori

Tila soveltuu noin 40 hengen tilaisuuksille. Aamulla ravintola toimii hotellin aamiaissalina. Salaattiannokseen kuuluu myös leipä, levite ja vesi. Tilausravintola Satakunta palvelee Original Sokos Hotel Vaakuna Porin aamiaisvieraita ja toimii muulloin tilausravintolana. Salaattia, majoneesia, Monterrey Jack -juustoa ja pico de gallo -tomaattisalsaa. Vai kenties raikkaan hedelmäinen luomuvalkoviini? Maku syntyy oikeista raaka-aineista ja vuosikymmenten varrella hyväksi havaituista työmenetelmistä. Petras Cafe on perinteinen ja viihtyisä kahvila-konditoria Porin kävelykadun sydämessä.

Next

Jauhopojat Oy

kahvila pori

N√§hd√§√§nh√§n Yrj√∂nkatu 12:ssa Porissa ‚ÄĒ toivottavasti sin√§kin viihdyt! Voit vuokrata my√∂s koko kahvilan k√§ytt√∂√∂si. Jauhopojat on vuonna 1996 perustettu porilainen leipomo, jonka Sirkustorilla sijaitsevassa leipomo-kahvilassa syntyv√§t niin perinteiset leiv√§t, leivonnaiset ja pikkusuolaiset kuin mielikuvitukselliset erikoiskakutkin. Her√§√§mme leipomaan jokaisena arkiaamuna ennen kukonlaulua. Perinteisen leipurin, tai paakarin, kuten meill√§ Porin p√§√§ss√§ on pruukattu sanoa, reseptiikkaan eiv√§t kuulu pitk√§t lis√§ainelitaniat tai aromivahventeet. Porin runsaimmista vitriineist√§mme l√∂yd√§t itte tehdyt leivokset ja suolaiset herkut sek√§ paljon paljon muuta.

Next

Ravintolat Pori

kahvila pori

Meillä jokainen päivä on juhlan arvoinen. Sunnuntaisin sekä juhlapyhinä pidennetty aamiaisbrunssi on auki klo 7. Vaihtoehtona saat Bataattisosekeitto G,L Tarjolla alkaen klo 10. Stewed pork pieces in curry sauce with fresh onion and lemon. Meille tuoreus ja satakuntalaisten raaka-aineiden käyttäminen ovat sydämenasioita. Wings buffet Rapeita wingsejä L. Tervetuloa nauttimaan kiireetön aamiainen, vaikkapa kuohuviinilasin kera! Kaalilaatikko G, L To 9.

Next

Petras Cafe

kahvila pori

Antipastot sopivat mainiosti pikkunälkään tai ystävän kanssa nautiskeluun. Kirjaston kahvila Kirjaston kahvila on avoinna pääkirjaston aukioloaikoina. Kaikkea tätä ja paljon muuta on unelmiemme kahvila. Stewed chicken pieces with capsicum, onion-garlic, tomato and chili sauce. Uunituoretta joka päivä, perinteitä kunnioittaen.

Next

Jauhopojat Oy

kahvila pori

Kaupungin sydämessä, kauniilla paikalla kävelykadyn ja puiston kulmauksessa toimii tunnelmaltaan kotoisan lämmin kahvilamme, johon voi piipahtaa aamiaiselle tai lounaalle, nauttia kahvista kera pullan tai herkullisen kakkupalan tai käväistä töiden jälkeen maistelemassa antipasto-lautasen antimia kera viinilasillisen sekä hyvän ystävän. Stewed chicken in coriander-ginger and curry sauce. Yritys on edelleen perheen omistuksessa. Tervetuloa nauttimaan aidoista satakuntalaisista mauista. Satakunnan Museon Kahvila-ravintola Museo toimii museon lipunmyynnin tuntumassa ja sieltä on hienot näkymät Kokemäenjoelle ja Kirjurinluotoon.

Next

Caffè Locale

kahvila pori

Deep fried pike-perch fillet pieces in cream and cashew nut sauce. Kahvila-ravintola Museosta voit tilata tarjoilun kokouksiin, juhliin ja monenlaisiin muihin tilaisuuksiin. Taatusti tuoreet leivonnaiset odottavat siten aamuvirkkuja omissa kahvila-myymälöissämme ja valikoitujen jälleenmyyjien laareissa pitkin poikin maakuntaa. Stewed pork pieces in coriander- ginger and garlic sauce. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on apunanne tilaisuuden ideoinnissa ja suunnittelussa. Ota yhteyttä ja esittelemme tilan eri mahdollisuudet sekä suunnittelemme kanssanne tilaisuuden, jotta te voitte keskittyä yhdessäoloon vieraidenne kanssa. .

Next

Petras Cafe

kahvila pori

Salaattia, majoneesia, Monterrey Jack -juustoa ja pico de gallo -tomaattisalsaa. Stewed lamb pieces and capsicum in onion, tomato, chili sauce. Meksikolainen pata G, L Ke 8. Stewed chicken in garlic, yoghurt, chili and curry sauce. Salaattia, majoneesia, Monterrey Jack -juustoa ja pico de gallo -tomaattisalsaa.

Next

Jauhopojat Oy

kahvila pori

Deep fried Tofu pieces in capsicum with onion and chili sauce. Stewed pork pieces with capsicum, onion-garlic, tomato and chili sauce. Kysy lisää: 044 973 5872 tai locale. Kurkku- ja porkkanatikkuja Chili- ja aurajuustomajoneesia L. Kahvia Sisilian paahteesta Caffè Localessa voit tehdä aistimatkan Etelä-Italiaan nauttimalla sisilialaisen Caffè Moak -paahtimon laadukkaasta kahvivalikoimasta. Unelmasta todeksi Pitkäaikainen unelmamme muuttui todeksi, kun yhteinen visiomme sai kodin Caffè Localessa Porissa. Aamiainen Tilausravintola Satakunta sijaitsee Original Sokos Hotelli Vaakunan toisessa kerroksessa.

Next

ahintz.com

kahvila pori

Katamme tilaan myös toivomasi tarjoilut syötävineen ja juotavineen. Stewed chicken pieces in cashew-coconut cream and curry sauce. Tilausravintola Satakunta sopii niin yritystilaisuuksiin kuin perhejuhliinkin. Kun tarvitset näyttävän ja maistuvan kakun juhliisi tai laadukasta leipää arkeesi, älä epäröi kääntyä puoleemme. Deep fried pike-perch fillet pieces in cream and cashew nut sauce. Lohikeitto G, L Pe 10.

Next