Kalevan kierros 2020. 2020 vuotta odotellessa 2019-12-09

Pohjois

kalevan kierros 2020

Kilpailukeskuksesta on opastettu reitti lämmittelyalueelle kevyen liikenteen raitilta Iitiäntielle ja Toukkalantielle. Tervetuloa mukaan ajamaan ja nauttimaan kauniista ja haastavasta reitistä! Tarkastele vuoden 2020 kisapäivät ja -paikat Kalevan Kierros on perustettu vuonna 1976. Ryhmittäytyminen lähtöpaikalle Punaportinkadulla, josta siirrytään lähtöpaikalle. Ilmoittaudu saapuessasi tuloaulan alakerrassa automaattiin tapahtuman emännälle; Tiiu Tuomi Taekwondoliitto. Kilpailijoiden tulee ajaa liikennesääntöjen mukaisesti lähellä ajoradan oikeaa reunaa ja pysyttävä omalla kaistalla myös jyrkissä käännöksissä.

Next

Pohjois

kalevan kierros 2020

Uskomme, että luistelu luonnonjäällä saattaa kiinnostaa useita, onhan retkiluistelu suosittu harrastus täälläkin, kertovat Kalevan kierrosta ahkerasti ja menestyksekkäästi kiertävät Jouko Peipinen ja Ari Ilola Ryskeestä. Kalle Valtosen maratonluistelun kärkisijat kiertäjille Helsingissä 12. Hyväksytyn kierroksen voi saada suorittamalla vähintään neljä lajia, joten viimeistään suunnistuksessa pitäisi olla mukana. Kalevan Kiertäjillä on oma osallistumisvakuutus, muut kilpailijat ajavat liikenteessä omalla vastuullaan ja vastaavat omasta vakuutusturvastaan. Lappeenrannan pyöräilijät on myös aktiivinen arkipyöräilyn edistäjä joka valvoo kaikkien pyörällä liikkujien etua Etelä-Karjalan alueella. Tutustu myös maaliintuloon ennen lähtöäsi.

Next

Kalevan Kierros 2020 info 15.1.2020

kalevan kierros 2020

Viimeksi kun kierroksen luistelu oli luonnonjäällä, Forssan seudultakin uskaltautui mukavasti kisaajia mukaan. Huoltopisteille on mahdollista toimittaa omia eväitä, jotka on jätettävä kisakeskukseen infoon klo 09:30 mennessä. Mikäli olet kasaamassa täysin uutena joukkuetta 4-6 hlöä , niin lähetä joukkueesi kokoonpano osoitteeseen:. Liity jäseneksi, jos haluat tukea pyöräilyolosuhteiden kehittymistä Lappeenrannassa. Tilaisuus alkaa valtuustosalissa kello 18.

Next

Kalevan Kierros 2020 info 15.1.2020

kalevan kierros 2020

Reitti kulkee Lemin, Lappeenrannan, Luumäen ja Savitaipaleen alueella. Numeroita ei saa muokata tai tärvellä! Tilaisuudessa esitellään Kalevan Kierrosta ja käydään läpi kaikki vuoden 2020 osakilpailut ratoineen ja erikoisuuksineen. Lähestyvästä luisteluosuudesta ja laajemminkin Kalevan kierroksesta saa tietoa ensi keskiviikkona järjestettävässä infotilaisuudessa, jonka Tammelan Ryske pitää Tammelan kunnantalolla. Mäkilammin jäällä Forssassa harjoitelleet Ilola ja Peipinen pääsevät näillä näkymin hyvässä vireessä Kuopiossa kisattavaan luisteluun. Itselleni nimi valmiina ja sen jälkeen seurana Kalevan Kierros. Kalevan Kierros — perinteisten ulkoilmalajien klassikko Kalevan Kierros on vuodesta 1976 liikuttanut kestävyysurheilusta pitäviä suomalaisia ympäri vuoden. Hannu selvittää muita vaihtoehtoja ja keskustelee Laurin kanssa, miten siirto muualle onnistuu.

Next

Pohjois

kalevan kierros 2020

Kartan mukaisissa risteyksissä, liittymissä ja liikenneympyrässä on liikenteenohjaus lisäämässä kilpailijoiden turvallisuutta. Jäykkärakenteisen kypärän käyttö on pakollista. Kilpailureitillä liikkuva tuomariauto osoittavat liian lyhyet välit käsimerkein. Suosi whatsappia tai sähköpostia yhteydenotossa. Huomioi edellä menevää ohittaessasi, että ohitat hitaamman pyöräilijän riittävän etäältä. Kutsu on avoin myös heille, ketkä eivät muihin Kalevan Kierroksen lajeihin osallistu.

Next

Kalevankierros

kalevan kierros 2020

Reitti ajetaan yhtenä lenkkinä myötäpäivään kiertäen. Lämmittely suoritetaan yleisellä tiellä liikennesääntöjen mukaisesti. Willimiesajot Search for: Search Seuran muut sivut:. Se tarkoittaisi 18:aa kiertäjää, kaksikko kertoo. Kyse on kilpailusta, jossa jokaisesta osakilpailusta voittaja saa tuhat pistettä.

Next

Kolmekymppiä luonnonjäällä: Kalevan kierros pääsee vauhtiin luistelulla

kalevan kierros 2020

N yleinen, N40, N50, N60, M yleinen, M40, M50, M60, M70, M80 Palkinnot julkaistaan myöhemmin. Tilaisuudessa on nähtävillä kaikki ne luisteluvälineet, joilla Kierroksen 30 km luistelun järven jäällä voi suorittaa. Palkintojen jaossa menee kauan aikaa, koska palkinnon saajia on paljon. Selvitetään vielä sopiiko Anulle vaatteiden päävastuu ja Osmolle palkinnon varavastuu. Kalevan Kierros 2020 info Tammelassa Tammelan Ryske järjestää Kalevan Kierros 2020 info-tilaisuuden Tammelan kunnantalon valtuustosalissa keskiviikkona 15. Kalevan kierrokseen kuuluu helmikuisen 30 kilometrin luistelun lisäksi 50 kilometrin hiihto, 15 kilometrin suunnistus, 30 kilometrin soutu, 76 kilometrin pyöräily ja 21,1 kilometrin juoksu. Kierros pitää sisällään kuusi perinteistä suomalaista ulkoilmalajia.

Next

Kalevan kierroksen pyöräily 2019

kalevan kierros 2020

Uskallatko sinä haastaa itsesi mukaan perinteisten ulkoilmalajien klassikkoon? Kilpailureitti kulkee ajoradalla koko matkan. Eli Suomisporttiin kirjautumisen jälkeen omalta etusivulta ostamaan uutta lisenssiä tai vakuutta, jonka jälkeen jäsenyyden. Tähän lähtöön osallistuvat saavat vain suorituspisteen, ei ajanottoa. Vaikka Kalle Valtosen luistelu oli Oulunkylän tekojäällä, niin kovaa mennään varmaan Kallaveden järven jäälläkin. Tämän jälkeen näet kaikki mahdolliset vaihtoehdot. Vuoden 2019 Kalevan Kierroksen pyöräily järjestetään 17.

Next

Kalevan kierroksen pyöräily 2019

kalevan kierros 2020

Hitaiden etenijöiden eli nautiskelijoiden ennakkolähtö tapahtuu klo 9. Lisäksi opasteita kaivattiin paikan päällä. Löydät osakilpailuiden sivut päävalikosta kohdasta Lajit tai Kalevan Kierroksen etusivulta. Huomioi, että et saa ylittää lähtölinjaa kuin vasta lähtöluvan saatuasi! Kilpailussa noudatetaan Suomen Pyöräilyn sääntöjä, Kalevan Kierroksen sääntöjä sekä järjestäjän erillisohjeita. Luistelu on kaveruksille vahva laji ja kovia he ovat muutenkin. Lounasta kaivattiin rogainingin jälkeen, sämpylä kokouksen yhteydessä ei riitä. Kalevan Kierros Hallituksen kokous 1.

Next

2020 vuotta odotellessa

kalevan kierros 2020

Vaikka kierroksen luisteluun on aikaa vielä yli kuukausi, niin monella kiertäjällä tulostaso on jo nyt korkealla tasolla. Kauden päätteeksi marraskuussa juhlitaan ja jaetaan lukuisia palkintoja voittajille, kehittyjille jne. . Kilpailijat lähetetään matkaan väliaikalähdöllä 20 sekunnin välein soudun jälkeisessä paremmuusjärjestyksessä, ensin kokonaiskilpailun 65- ja vanhempien sarjojen osanottajat, sitten kokonaiskilpailun mukaisessa järjestyksessä miehet ja naiset vuorotellen. Ohjatut reittiin tutustumiset järjestetään 24.

Next