Karlsen trafikkskole. Karlsen Trafikkskole AS i Tromsø 2019-11-14

Våre kurs

karlsen trafikkskole

Aldersgrense på kurset er 15 år og bevis for rett til å øvelseskjøre blir utstedt av Statens Vegvesen etter endt opplæring. Vi setter opp 1-2 slike kurs pr mnd og den videre opplæringen planlegges på kurset. The school offers training in car, trailer, motorcycle, moped and snowmobile. Tar du kurset i den lyse årstiden 16. Kurset er på 17 timer og skal gi en grunnleggende forståelse for hva det innebærer å være fører av motorisert kjøretøy.

Next

Norges største trafikkskole

karlsen trafikkskole

Please contact us for an offer! Kurset starter med et 3 timers teorikurs. Opplæringen starter med en teorikveld. Det er også mulig og leie scooter av oss. Den praktiske kjøringen avtales etter den teoretiske delen. Gjennom disse filmene vil også foresatte eller andre som skal hjelpe til med privat øvelseskjøring få innsikt i hva som er relevant og øve på. Trinn 1 er trafikalt grunnkurs.

Next

Våre kurs

karlsen trafikkskole

Filmene er tekstet på 14 forskjellige språk og sørger for at du som elev er best mulig forberedt til neste kjøretime. Etter dette avtales videre kjøreopplæring med hver enkelt elev. Er du over 25 år slipper du trafikalt grunnkurs, men må ha gjennomført førstehjelp og mørkekjøring før du tar den praktiske prøven. Myndighetene har laget en undervisningsplan for hvordan opplæringen skal være og hvilken kunnskap, forståelse og ferdigheter du skal ha for å få førerkort å bli en dyktig sjåfør. Trinn 4 — Avsluttende opplæring Sikkerhetskurs på vei 13 timer Delt opp i 4 deler.

Next

Karlsen Trafikkskole AS i Tromsø

karlsen trafikkskole

Kurset inneholder også førstehjelp og mørkekjøring. You will also receive 3 days of free use of Prøve. Vi har høyt fokus på trivsel og trygghet og vi gjør det vi kan for å ha det gøy på jobb. Du vil nok fort legge merke til våre hvite og sorte golfer som kjører rundt i byen. . Er du over 25 år slipper du trafikalt grunnkurs, men må ha gjennomført førstehjelp og mørkekjøring før du tar den praktiske prøven. Vårt mål er å tilrettelegge undervisningen på slik at den blir mest mulig effektiv og minst mulig kostbar for våre kunder.

Next

Våre kurs

karlsen trafikkskole

Hos Skills Trafikkskole har vi også stort fokus på god kommunikasjon og de individuelle behovene våre elever skulle ha. Lån av moped og kursmateriell er inkludert i prisen. Kort og godt vil dette si en opplæring som er tilpasset dine behov og dine ferdigheter. Hos oss er du alltid sikker på at du har en lærer som jobber hardt for at du skal nå dine mål. Du må være 16 år før du kan ta denne prøven.

Next

Våre kurs

karlsen trafikkskole

Prisen forutsetter at du stiller med egen snøscooter. Personbil Klasse B og Automat Vi gir alle våre elever gratis tilgang på Teorifilm. Derfor gjør vi alt vi kan for å finne den læreren som passer akkurat for deg. Etter endt obligatorisk opplæring skal det avlegges teoriprøve hos Statens Vegvesen. Den teoretiske delen må være bestått før man kan ta den praktiske.

Next

Karlsen Trafikkskole

karlsen trafikkskole

As a car student at this school, you are guaranteed free use of Teorifilm. Før du kan begynne å øvelseskjøre på Trafikkskole eller privat, må du ha gjennomført trafikalt grunnkurs. Førerprøve Klasse B har en teoretisk og praktisk eksamen. Vi vil gjøre vårt ypperste for at du skal opparbeide deg de kunnskaper og ferdigheter som trengs for at du skal kunne bygge et trygt og sikkert trafikkmiljø rundt deg. As a student at Karlsen Trafikkskole you as a student to be handled in a good way of pleasant driving instructors with high academic qualifications. Før du kan starte med kjøretimer på motorsykkel må du gjennomføre Trinn 2 som er et teoretisk kurs.

Next

Skills Trafikkskole

karlsen trafikkskole

Kurset inneholder også førstehjelp og mørkekjøring. Finner du ikke ledig plass, ta kontakt så vi kan planlegge eventuelle ekstra kurs. Resultatet av dette er raskere og billigere opplæring. Vi kjører golf fordi vi mener at dette er den beste elevbilen. Opplæringen i klasse B består av 4 obligatoriske trinn, der trinn 1 er trafikalt grunnkurs.

Next

Karlsen Trafikkskole AS i Tromsø

karlsen trafikkskole

Eleven stiller med godkjent hjelm og klær etter vær. Aldersgrense på kurset er 15 år og bevis for rett til å øvelseskjøre blir utstedt av Statens Vegvesen etter endt opplæring. Tar du kurset i den lyse årstiden 16. Begge finner sted hos Statens Vegvesen. Skills Trafikkskole sørger alltid for å ha moderne undervisningsmateriale og våre lærere er alltid oppdatert på pedagogiske opplæringsmetoder samt gjeldende lover og regelverk. Kurset er på 17 timer og skal gi en grunnleggende forståelse for hva det innebærer å være fører av motorisert kjøretøy.

Next