Keskustan puheenjohtaja 2020. Vantaa sai keskustan vuoden 2020 puoluekokouksen 2019-11-26

Vantaa sai keskustan vuoden 2020 puoluekokouksen

keskustan puheenjohtaja 2020

Suo­mi on Kul­mu­nin mu­kaan me­nes­ty­nyt sil­loin kun eri po­liit­tis­ten voi­mien vä­lil­lä on pääs­ty yh­tei­sym­mär­ryk­seen vas­tak­kai­na­set­te­lun si­jas­ta. Keskusta kärsi vaaleissa historiallisen tappion ja menetti 18 paikkaa eduskunnasta. Pitkäksi venähtäneen kokouksen jälkeen keskustan puheenjohtaja Katri Kulmuni saapui median eteen ja kertoi, ettei pääministeri Rinne nauti keskustan eduskuntaryhmän luottamusta. Myös Hämeenlinnassa kuulijoiden puheissa nousivat esiin postilakko sekä keskustan rooli hallituksen ja pääministerin jatkon suhteen. Haapakosken mukaan Volter myi kiinteistön, koska se jäi uusien toimitilojen valmistuttua tarpeettomaksi.

Next

Keskustan puheenjohtaja Katri Kulmuni ei ottanut kantaa Posti

keskustan puheenjohtaja 2020

Eduskunta käy tiistaina välikysymyskeskustelun Postiin liittyvästä epäluottamuslauseesta. Kulmuni ei ottanut vielä kantaa siihen, miten keskusta aikoo äänestää keskiviikon luottamusäänestyksessä. Millainen on keskustan luottamus pääministeri Antti Rinteeseen tällä hetkellä? Sitä, tapahtuiko Haaviston vierailu hänen omasta aloitteestaan vai keskustaryhmän pyynnöstä, ei tiedetä. Kulmunin mukaan on myös tärkeää, että hallitus käy sisäisen keskustelun omistajaohjauksen linjasta, että se on selkeä ja että työmarkkinaosapuolilla on rauha neuvotella heitä koskevista asioista. Ulkoministeri Pekka Haavisto vihr saapui torstaina keskustan eduskuntaryhmän kuultavaksi.

Next

Keskustan eduskuntaryhmä

keskustan puheenjohtaja 2020

Keskustan puheenjohtaja elinkeinoministeri Katri Kulmuni haluaa, että hallitus käy sisäisen keskustelun Posti -jupakkaan liittyen. Kes­kus­tan kan­sa­ne­dus­ta­ja Mik­ko Kär­nä to­te­si keskiviikkona, että kes­kus­tan hallintovaliokunta­ryh­män kanta on sel­keä. Mitä Sipilä tekee 7 800 neliömetrin teollisuuskiinteistöllä? Ojala , Sirkka-Liisa -Suomen Keskustan varapuheenjohtaja 1994-2000 -hallintonotaari -s. Kulmunilta kysyttiin uudelleen, että palautuuko hallituksen toimintakyky ja luottamus sillä, että pääministeri vaihtuu. Kyselyyn vastanneista keskustan kannattajista 41 prosenttia tukee Kaikkosta ja 40 prosenttia Kulmunia. Kiinteistön maapinta-ala on 7 800 neliömetriä, joten neliöhinta on 25 euroa.

Next

Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä osti vaalipäivänä 195 000 euron teollisuuskiinteistön

keskustan puheenjohtaja 2020

Aiheena oli Syyrian al-Holin leirin suomalaisten tilanne. Jää­kööt sin­ne, Kär­nä kir­joit­taa Twit­te­ris­sä. Puoluekokouksessa käsitellään puo-lueen sääntöjen 14 §:ssä mainitut asiat sekä puoluehallituksen esitykset poliittisiksi linjauksiksi ja kannanotoiksi. Volter ja Sipilä olivat jo tuolloin sopineet kauppahinnaksi 195 000 euroa, mikä oli sama kuin kiinteistön kirjanpitoarvo. Valtuutettu kunnallisjärjestö Kristian Forsman pj.

Next

Puoluekokous 2020

keskustan puheenjohtaja 2020

Keskustan eduskuntaryhmä Keskustan linjana on pyrkiä säätämään sellaisia lakeja, että otetaan huomioon kaikkialla Suomessa asuvat erilaiset ihmiset tasa-arvoisesti niin, että sekä ihmiset että ympäristö voivat hyvin. Pirkkalainen myöntää, että historiallisen alhaiset kannatusluvut aiheuttavat huolta keskustassa. Sipilä on johtanut keskustaa vuodesta 2012. Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen ei lähtenyt kommentoimaan, millainen linjaero Haaviston ja keskustan välillä nyt on. Päätös olla antamatta luottamusta pääministeri Rinteelle tehtiin keskustaryhmässä lopulta yksimielisesti. Pääministerin kanta näyttää olevan, että syypäät sotkuun ovat omistajaohjausministerin paikan jättämään joutunut Sirpa Paatero sd ja hänen esikuntansa. Valtuuston poliittinen jakauma koostuu kuuden puolueen valtuustoryhmistä ja yhdestä sitoutumattomasta edustajasta.

Next

Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä osti vaalipäivänä 195 000 euron teollisuuskiinteistön

keskustan puheenjohtaja 2020

Tupaillat ovat näköjään valtakunnan politikkaa tärkeämmät. Keskustan nykyinen puheenjohtaja Juha Sipilä ilmoittikin heti eduskuntavaalien jälkeen jättävänsä tehtävänsä. Juha Sipilä toimi Volteriksi nimensä muuttaneen Fortel Componentsin toimitusjohtajana vuosina 2000-2002 ja 2006-2011. Puoluejohto: Puheenjohtaja Katri Kulmuni Varapuheenjohtaja Petri Honkonen Varapuheenjohtaja Hannakaisa Heikkinen Varapuheenjohtaja Juha Rehula Puoluesihteeri Riikka Pirkkalainen Piirien edustajat puoluehallituksessa: Helsinki varsinainen jäsen Antti Siika-Aho, varajäsen Maria Pohjamo Uusimaa varsinainen jäsen Jasi Kuokkanen, varajäsen Sanna Kurki Varsinais-Suomi varsinainen jäsen Satu Simelius, varajäsen Kalle Suomela Satakunta varsinainen jäsen Vesa Jalonen, varajäsen Sari Vuorela Etelä-Häme varsinainen jäsen Johanna Häggman, varajäsen Timo Silvan Päijät-Häme varsinainen jäsen Jukka Mölsä, varajäsen Eevakaisa Lehtosalo-Lönnberg Pirkanmaa varsinainen jäsen Tuukka Liuha, varajäsen Aino-Riikka Simula Kymenlaakso varsinainen jäsen Jaana Keskitalo, varajäsen Topi Seppälä Karjala varsinainen jäsen Jouni Kemppi, varajäsen Anni Lifländer Etelä-Savo varsinainen jäsen Kirsi Olkkonen, varajäsen Markku Lamponen Itä-Savo varsinainen jäsen Hannu Auvinen, varajäsen Anne Herttuainen Pohjois-Karjala varsinainen jäsen Hanna Huttunen, varajäsen Ville Toivanen Pohjois-Savo varsinainen jäsen Sallamaarit Markkanen, varajäsen Juho Pahajoki Keski-Suomi varsinainen jäsen Pertti Lehtomäki, varajäsen Satu Koskinen Etelä-Pohjanmaa varsinainen jäsen Esko Lehtimäki, varajäsen Sari Palmu Keski-Pohjanmaa varsinainen jäsen Mari Kerola, varajäsen Vesa Paavola Pohjois-Pohjanmaa varsinainen jäsen Jussi Ylitalo, varajäsen Hanna Markkanen Kainuu varsinainen jäsen Esa Kemppainen, varajäsen Marisanna Jarva Lappi varsinainen jäsen Petteri Salmijärvi, varajäsen Eeva-Maria Maijala Peräpohjola varsinainen jäsen Tanja Joona, varajäsen Olli Rainio Keskustanaiset varsinainen jäsen Ulla Parviainen, varajäsen Annina Ruottu Keskustanuoret varsinainen jäsen Suvi Mäkeläinen, varajäsen Reetta Junttila Keskustaopiskelijat varsinainen jäsen Auli Piiparinen, varajäsen Laura Hämäläinen Eduskuntaryhmä varsinainen jäsen Antti Kaikkonen, varajäsen Hanna Kosonen Europarlamenttiryhmä varsinainen jäsen Elsi Katainen, varajäsen Mirja Vehkaperä Ruotsinkielinen piiri varsinainen jäsen Peter Albäck, varajäsen Peter Nygård Puhe- ja läsnäolo-oikeudella: Keskustan toiminnanjohtajien edustaja varsinainen jäsen Pauliina Maukonen-Kärkkäinen, varajäsen Kai Puro Puoluevaltuuston puheenjohtaja Antti Kivelä. Kempeleen-kodin vieressä Teollisuuskiinteistö sijaitsee aivan Sipilän kohutun Kempeleen-kodin vieressä. Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä valmistautui vaali-iltaan ostamalla teollisuuskiinteistön.

Next

Puoluevaltuusto

keskustan puheenjohtaja 2020

Itse toivon, että kaikkea ei ladattaisi uuden puheenjohtajan niskaan, vaan käytäisiin laajempaa arvoihin ja puolueen politiikan linjauksiin liittyvää keskustelua. Puo­lu­e­ko­kous jär­jes­te­tään joka toi­nen vuo­si. Kes­kus­ta Kes­kus­tan puo­lu­e­hal­li­tus päät­ti per­jan­tai­na, et­tä kes­kus­ta jär­jes­tää vuo­den 2020 puo­lu­e­ko­kouk­sen­sa Van­taal­la. Haapakoski ei kuulosta järin ilahtuneelta, kun häneltä kysyy kiinteistökaupoista entisen pääministerin kanssa. Kassan arvioitiin riittävän helmikuuhun 2020 asti.

Next

Puoluevaltuusto

keskustan puheenjohtaja 2020

Vapaa­eh­toi­ses­ti ka­li­faat­tiin läh­te­neet ovat it­se koh­ta­lon­sa va­lin­neet. Sunnuntaina hän vieraili Lopella ja Hämeenlinnassa. Kun Sipilä aloitti keskustan puheenjohtajana vuonna 2012, puolueen kannatus oli 15—16 prosentin luokkaa. Nämä lähtöasetelmat viittaavat siihen, että puheenjohtajakisasta tulee todella tiukka. Kulmuni ei lähde kommentoimaan, millaisia kysymyksiä kentältä puolueen kannattajien suunnalta nousee, vaan toteaa, että totta kai ajankohtaisesta politiikasta tulee paljon palautetta.

Next