Kiinalainen uusivuosi 2020. Kiinalainen uusivuosi 2020 2020-01-16

10 Loistava kiinalainen uusivuosi käsityöt lapsille

kiinalainen uusivuosi 2020

Verkot on heitettävä veteen ja alettava ihan kunnolla kiskoa. Kiinalaiset horoskoopit kuvaavat, millaisia ovat tiettynä vuonna syntyneet ihmiset. Se on omalle mielenrauhalle paras ratkaisu. Taivaalliset rungot edustavat viiden elementin yin- ja yang-vaiheita. Kaupoissa on tarjolla myös hyllymetreittäin koristeita, joita kiinalaiset ripustavat perinteisesti oviinsa. Meillä on siis lupa nauttia, kunhan hieman katsomme toisia huomioiden, ettemme jätä sikolättiä jälkeemme.

Next

Katso, mitä kiinalainen horoskooppi lupaa vuodelle 2020

kiinalainen uusivuosi 2020

Aikominen on ihan eri asia kuin että oikeasti myös tekisi jotain. Vuoden kunkkua, eli Sikaa, varsinkaan. Se voikin olla sitten se seuraava iso juttu, kuten Facebook tai Instagram aikoinaan. Elämännälkä — ja rakkauden nälkä — menee paremmin ohi, kun käy katsomassa ulko-oven toisella puolella mitä siellä on meneillään. Varmista vain, että sinua ei käytetä hyväksi. Pelkkä niityllä laiduntaminen tai makoilu pitkin pituuttaan pilttuussa ei ole Hevoselle parasta ajanvietettä, koska nythän on pistettävä satula selkään, föönattava hevosenharja pystyyn ja tartuttava tilaisuuksista kiinni. Kun pysyy terveenä ja kaikissa hengen ja ruumiin voimissa, on ainakin yksi huoli vähemmän! Kiinalainen uusivuosi saapuu linnaan 24.

Next

Kiinalainen uusivuosi 2020

kiinalainen uusivuosi 2020

Kesällä, kun tulinen vuodenaika kuumentaa tunteita, Vettä varsinkin tarvitaan viilentäjäksi ja raikastajaksi. Molemmista tahtoo olla ajoittain pulaa. Maa-Sian vuonna Apinan kannattaa panostaa verkostoitumiseen sekä sosiaalisiin suhteisiin, sillä lämpimien ihmiskontaktien kautta se saa uusia ideoita ja pääsee kiinni onnellisuuden hetkiin. Vettä alkaa kertyä, taivaaltakin sitä sataa, ja sitten saamme etenevän syksyn myötä hypellä vesilammikoiden yli. Sian vuotena ihmisiä kehotettiin hoitamaan keskeneräiset asiat kuntoon.

Next

Kiinalainen vuosihoroskooppi

kiinalainen uusivuosi 2020

Tiikerin ei kuitenkaan kannata heittää ihan lekkeriksi Sian viereen pahnoille, sillä nyt olisi tartuttava toimeen ja velvollisuuksiin kiinni, sillä aika on rahaa ja sitä lompakon pehmustetta Tiikeri nimenomaan tarvitsee vähän laihempien vuosien jälkeen. Kukko Kukko koulunpenkille voisi olla Maa-Sian viesti tänä vuonna. Hyvin menee, mutta menköön vaan! Kiinalaisessa kuukalenterissa kukin kahdestatoista horoskooppimerkistä vallitsee yhden vuoden kerrallaan. Teet siis itsellesi palveluksen, jos muistat välillä tarkkailla suupalojasi ja etsiä nautintoa myös liikunnan ja terveellisten elintapojen kautta. Tiikerillä onkin siis kissapedon päivät tiedossa rakkaudessa, romantiikassa ja punkan päällä! Kiinalainen uusivuosi voidaan jakaa kolmeen jaksoon. Maa-Sian vuonna Koiran elämässä siis sattuu ja tapahtuu. Pitkään kestänyt remontti saadaan vihdoin valmiiksi, tai muutetaan aivan uutuuttaan hohtelevaan kotiin.

Next

Kiinalainen uusivuosi

kiinalainen uusivuosi 2020

Kukko palaakin halusta tarttua kirjoihin ja tabletteihin, ja alkaa kunnolla päntätä päähänsä uutta informaatiota. Vuodesta on tulossa erittäin lupaava, jos Tiikeri heittää itsensä epäilemisen mäkeen ja lunastaa kaikki ne suuret odotukset, joita muilla on Tiikerin suhteen. Turha sitä ainakaan etukäteen on murehtia. Maa-Sian vuoden kattaus on monipuolinen. Samalla voi tasata energiaa viime vuodesta, jolloin Lohikäärmeen energiakäyrät tipahtivat melkein miinuksen puolelle, elleivät vieläkin alemmas. Aikakaudet ja ajanjaksot esitetään seuraavasti: Yläkausi 1 2 3 4 Alakausi 6 7 8 9 Ajanjaksojen pituus määritetään antamalla arvot niiden yin- ja yang-viivoille.

Next

Kiinalainen vuosihoroskooppi

kiinalainen uusivuosi 2020

Aina meille avataan uusi ovi, jos lähdemme tarpeeksi sinnikkäästi kolkuttamaan. Kiinalaisessa filosofiassa rotta yhdistetään terveyteen, vaurauteen ja yleiseen hyvinvointiin. Päätä kannattaa myös tyhjentää meditoinnilla ja hiljentymisellä luonnon helmassa. Varsinainen käytössä oleva kalenteri on. Kuun katsottiin hallitsevan päiviä 28 xiun luonteiden mukaisesti. Maltti siis mukaan, ennen kuin lähdet reuhtomaan sisäpelikentille ja reväyttämään paikkojasi.

Next

Kiinalainen uusivuosi

kiinalainen uusivuosi 2020

Mikään ei piristä niin kuin huomata kuinka uudet taidot karttuvat ja vanhat hioutuvat. Teoriassa jokainen hou sisältää viisi päivää. Vakiintuneet voivat puolestaan aloittaa uuden harrastuksen yhdessä ja siten viettää enemmän aikaa kahdestaan, toisiaan kannustaen ja petraten. Kukko kannattelee karttasi vuosipilaria syntymävuotesi mukaan, mutta mitä muuta sieltä löytyy, kun mennään syvemmälle syntymäaikaan? Käärme Käärmeellä on kana kynittävänä tänä vuonna Sian kanssa, sillä nämä kaksi eivät yhteisymmärrystä näe, vaan ryhtyvät tukkanuottasille, tai mistä nyt saavatkin toisistaan taistelun tuoksinassa kiinni. Jänis onkin Maa-Sian vuonna onnettaren suosikkeja, taas. Saat tietää, oletko kenties Vesi-Tiikeri, Tuli-Tiikeri vai jotain siltä väliltä, ja miten luonteesi taipuu eri elementtien mukaan.

Next

10 Loistava kiinalainen uusivuosi käsityöt lapsille

kiinalainen uusivuosi 2020

Maalaa kiinalaisen paperikulho akryylilakalla, joka kiinnittää sen. Välillä tulee piiskaa, välillä taas porkkanaa! Härän pitää muutenkin nyt kiinnittää huomiota omaan terveyteen ja stressitasoihin. Jos omaa pääparkaa aina vain seuraavana päivänä kivistää ja alkoholin kyytipojakseen vaatima rasvaruoka kerryttää peräti rasvamaksan, olet sikaillut Maa-Sian vuonna aivan liikaa! Sillä loppujen lopuksi on sinusta itsestäsi kiinni, että otatko elvyttävän mutanaamion kasvoillesi ja heleytät olemustasi sitä kautta, vai ajatteletko vain, että nytpä on saviset paikat ja juutut jaloistasi savimaan imuun. Ihmiset eivät enää tunne luottamusta talouteensa tai poliitikkojen kykyyn ratkaista ongelmia yleisen edun nimissä. Kiinalaisen uudenvuodenjuhlissa jätetään hyvästit vanhalle vuodelle ja valmistaudutaan uuteen vuoteen. Tänä vuonna vietetään rotan vuotta.

Next