Koiranäyttely 2020. Tervetuloa 2019-12-22

Talvinäyttely

koiranäyttely 2020

Pohjois-Savon Beagleyhdistykselle kiitos hyvistä puitteista ja maittavista järjestelyistä. Ryhmä 9 Varalla kaikille ryhmä 9 roduille Pirjo Aaltonen. Tietoa koiranäyttelyistä, säännöistä, ohjeista ja ilmoittautumisista löydät näiltä nettisivuilta sekä Koiramme-lehdestä. Tule viettämään kanssamme mukava metsäpäivä! Näyttelyissä voidaan myös esittää kasvattajaryhmä ja erikoisnäyttelyissä myös jälkeläisryhmä. Kymmenen vuotta on tämän tarkastelussa aika lyhyt ajanjakso. Ajokoirajaosto valitsee Kymenläänin kennelpiirin edustajan kokeeseen tulosten perusteella.

Next

Turku Winter Dog Show 2020

koiranäyttely 2020

Hyvän yksilön löytäminen on helpompaa kuin hyvän periyttäjän. Metsästyspäiväkirja, kokemukset ja muisti, sekä esim gps-tekniikan, tietokannan hyödyntäminen ovat tässä suurena apuna. Näyttelyssä on käytössä online tulospalvelu. Mielenkiintoisia näkemyksiä kuultiinkin niin luennoitsijan, kuin osallistujienkin keskuudesta. Hautala Matti, Kartanontie 8 d, 53300 Lappeenranta, p. Jos haluat mennä tutustumaan rotuihin ryhmä- tai erikoisnäyttelyihin, niin tarkista ensin Kennelliiton tapahtumakalenterista mille roduille näyttely järjestetään. Esimerkiksi ulkomuodon oman ihanteen ei tarvitse olla sama, kuin näyttelykehien ulkomuototuomareilla.

Next

Tervetuloa

koiranäyttely 2020

Kaakon Beagle onnittelee sekä Pipsaa, että omistaja Ari Suikkasta taustajoukkoineen, hieno suoritus! Näyttelyasettajille, joilla on mahdollista vastaanottaa sähköinen arvostelu sähköpostilla, arvostelu tulee suoraan sähköpostiin arvostelun päätyttyä. Saat kalenterista tehtyä myös automaattisen suoralinkin, jonka voit tallentaa esimerkiksi selaimesi kirjanmerkkeihin. Lähtökohtana tulee kuitenkin olla omien ihanteiden ja arvostuksen mukainen beagle. Lallo Esko, Saksalantie 105, 49300 Tavastila, p. Koiran osallistuttava vähintään 2 kokeeseen.

Next

Ruovesi

koiranäyttely 2020

Pitää myös muistaa, että opetetut ominaisuudet eivät periydy! Ilmoittautumista koskevat tiedustelut: Showlink arkisin klo 11—17 puh. Tarvittaessa paperisen arvostelun saa näyttelytoimistosta. Myös koekäynnin konkarit ovat tervetulleet jos kokeessa on tilaa. Saukkonen Jouko, Paljakanvuorentie 316, 59310 Särkisalmi, p. Koiran hankintaa suunnittelevan kannattaa käydä näyttelyissä tutustumassa eri rotuihin ja hankkia niistä lisää tietoa. Urokset ja nartut arvostellaan erikseen. Jos olet tallentanut suoralinkin kirjanmerkkeihisi, näyttelyt päivittyvät jatkossa sivuille automaattisesti sen mukaan, millaisen haun olet tehnyt.

Next

Turku Winter Dog Show 2020

koiranäyttely 2020

Kokoontuminen Ms Peuhun majalle klo 6. Tarjolla aamukahvit, muuten omat eväät! Annettakoon beegeleille mahdollisuus lipun heiluttamiseen! Pohdinnassa on syytä huomioida metsästys-, rakenne-, luonne- ja terveydelliset ominaisuudet. Näistä tapahtumista saa tietoa verkosta muun muassa paikallisten koirakerhojen sivuilta ja ilmoitustauluilta. Vesa ja Merja Meriläisen Astalan kennel on toiminut vuodesta 1995, josta on pentuja 169 kpl. Matti Hautala , Kartanontie 8 D , 53300 Lappeenranta. Kategoriat: Kaakon Beagle Ry:n jäsenille tarjottiin mahdollisuus osallistua beaglekasvattaja Vesa Meriläisen pitämään beaglen jalostusta käsittelevään tilaisuuteen. Pennut, juniorit, nuoret ja aikuiset koirat sekä muotovaliot ja veteraanit arvostellaan omissa luokissaan.

Next

Tervetuloa

koiranäyttely 2020

Koiranäyttelyissä Suomessa hyväksytyt rodut löydät Mahdolliset tuomarimuutokset käyvät ilmi aikataulusta joka julkaistaan myöhemmin. Kun koiralla on riittävä määrä sertifikaatteja, se voi saada Suomen muotovalion, Pohjoismaiden muotovalion tai Kansainvälisen muotovalion arvon. Bostoninterrieri, japanese chin, kiinanpalatsikoira, lhasa apso, venäjäntoyt Eeva Rautala, bolognese, havannankoira, kingcharlesinspanieli, maltankoira, tiibetinspanieli Goran Gladic, ranskanbulldoggi Harry Tast, griffon belge, griffon bruxellois, kiinanharjakoira, kromfohrländer, markiesje, mopsi, petit brabancon, prahanrottakoira, shih tzu, venäjänbolonka Jarmo Hilpinen, villakoirat Kimmo Mustonen, bichon frisé, coton de tuléar Paavo Mattila, chihuahuat Pirjo Aaltonen, löwchen Tuire Okkola, cavalier kingcharlesinspanieli, papillon, phalène, tiibetinterrieri Zidy Munsterhielm-Ehnberg. Haasteottelu Mäkikallion kennel — Kymenlaakso samalla Kymenlaaksocup osakilpailu Cup maksu +10 euroa. Koirien tulee saapua paikalle hyvissä ajoin ennen rodun arvostelun arvioitua alkamisaikaa, mutta koirat saavat poistua näyttelypaikalta heti arvostelun päätyttyä.

Next

Ala

koiranäyttely 2020

Kaakon Beagle ry:n pj Ossi Hilden Kuvat Merja Meriläinen ja Aki Hauhia Kategoriat: Tilaisuus aloitettiin yhteiskuvalla, joka toteutettiin sopuisasti laiturilla. Aiheina olivat niin metsästykselliset, kuin terveyteenkin liittyvät asiat. Epävirallisissa näyttelyissä ja tapahtumissa on hyvä harjoitella näyttelyssä esiintymistä Epävirallisissa näyttelyissä ei jaeta sertifikaatteja. Partacollie, schapendoes Harry Tast, pieni amerikanpaimenkoira, pumi, saksanpaimenkoirat, Hilkka Salohalla, brienpaimenkoira, polski owczarek nizinny, serra de airesinpaimenkoira, vanhaenglanninlammaskoira, welsh corgit Irina Poletaeva, australian töpöhäntäinen karjakoira, hollanninpaimenkoirat, komondor, kuvasz, lancashirenkarjakoira, picardienpaimenkoira, pulit Kati Taipale, australiankarjakoira, australiankelpie, bergamasco, karpaattienkoira, katalonianpaimenkoira, mallorcanpaimenkoira, maremmano-abruzzese, romanianpaimenkoira, slovakiancuvac Marianne Holm, ardennienkarjakoira, ceskoslovensky vlcak, saarloos wolfhond Markku Kipinä, beaucenpaimenkoira, schipperke, valkoinenpaimenkoira Paavo Mattila, australianpaimenkoira, bordercollie, pyreneittenpaimenkoirat Paula Heikkinen-Lehkonen, belgianpaimenkoirat, bouvier, etelävenäjänkoira, itäeuroopanpaimenkoira, kroatianpaimenkoira, tsekinpaimenkoira Päivi Eerola, pitkäkarvainen collie, sileäkarvainen collie Tarja Löfman, mudi, owczarek podhalanski, shetlanninlammaskoira Tuire Okkola. Älä silloin maksa maksua etukäteen näyttelyn tilille. Suunnitelmallisessa jalostustyössä tärkeintä ei ole löytää parasta urosta, vaan nartullesi sopivin. .

Next

Turku Winter Dog Show 2020

koiranäyttely 2020

Bernhardinkoirat, bullmastiffi, isosveitsinpaimenkoira, kanariandoggi, mastiffi, napolinmastiffi, pyreneittenmastiffi, sarplaninac, tanskandoggit Anneli Pukkila, alentejonkoira, appenzellinpaimenkoira, bukovinankoira, cane corso, castro laboreironkoira, entlebuchinpaimenkoira, espanjanmastiffi, fila brasileiro, hollanninrottakoira, itävallanpinseri, karstinpaimenkoira, landseer, newfoundlandinkoira, tornjak Eeva Rautala, aidi, broholminkoira, kangalinkoira, leonberginkoira, mallorcandoggi, sao miguelinfila, shar pei, suursnautserit, tanskalais-ruotsalainen pihakoira, tosa, uruguayncimarron Erika Häkkinen, apinapinseri, englanninbulldoggi, tiibetinmastiffi Harry Tast, berninpaimenkoira Hilkka Salohalla, estrelanvuoristokoirat Irina Poletaeva, pyreneittenkoira, venäjänmustaterrieri Kimmo Mustonen, bokseri, bordeauxindoggi, dogo argentino, kaukasiankoira, keskiaasiankoira, kääpiösnautserit Marianne Holm, dobermanni, kääpiöpinseri, pinseri, rottweiler Markku Kipinä, hovawart Paula Heikkinen-Lehkonen, snautserit Tuire Okkola. Jokainen koe ennen piirinmestaruuskilpailua on karsintakoe ko. Kaavilla oli siis tarjolla runsaasti käytännön pohjatietoa koiran jalostuksesta, mutta myös koiran valintaan ja käyttöön liittyvistä asioista. Lapsi ja koira -kilpailu on Junior Handler kehässä. Näyttelyt voivat olla myös kaksi- tai useampipäiväisiä tapahtumia, jolloin arvosteltavat roturyhmät on jaettu eri päiville.

Next

Jeppe koiranäyttely 26.4.2020.

koiranäyttely 2020

Parikilpailu Irina Poletaeva Lapsi ja koira -kilpailu sekä Junior handler Janita Marttila Ilmoittautuminen on tehtävä Kennelliiton hyväksymällä lomakkeella, joka on maksuineen toimitettava näyttelytoimikunnalle ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Särkisalmen seudun metsästysyhdistys ry, ylit. Vain viisaista beaglesta tulee hyviä ajureita ja jokainen päivä on testi jalostuksen päätöksen arviointiin ja sen tueksi. Viipurin riistamiehet ry, Metsästysyhdistys tuliluikku r. Luumäen metsästysseura, Kymen-karjalan ajokoirayhdistys ry.

Next