Konnichiwa lahti. Eikö maanantai olekin paras päivä... 2020-01-20

Konnichiwa sushi Lahti

konnichiwa lahti

Lämpimästi tervetuloa uusien makunautintojen pariin! Meiltä et lähde missään nimessä nälkäisenä! Niin kylmästä kuin lämpimästäkin buffetista löytyy kasvisvaihtoehtoja, ja toivotammekin kasvissyöjät ja vegaanit meille erittäin tervetulleiksi. Sushibuffetin lisäksi tarjoilemme myös tuoretta ja Miso-keittoa sekä herkullisen valikoiman lämpimiä aasialaisia ruokia. Haemme nyt kassatarjoilijoita ja tarjoilijoita Lahden pisteeseen. Kun olet valmis, siirry kassalle. Ravintola sijaitsee Sokoksen vieressä Aleksanterinkadulla.

Next

Konnichiwa sushibuffet

konnichiwa lahti

Lahden lisäksi ravintola laajentaa myös Espoon Otaniemeen. Me tuomme herkullisen ja laadukkaan sushibuffet -pöydän saatavillesi. Myös salaatit ja jälkiruokapuoli toimii. Koskaan ei ole liian aikaista aloittaa sushin syömistä! Tilavassa ja viihtyisässä ravintolassa viihtyvät perheen pienimmätkin, ja tilaa on runsaasti niin syöttötuoleille kuin rattaillekin. Buffettiimme sisältyy noin 30 sushin valikoima päivittäin. Lounasvalikoimamme vaihtuu päivittäin, on monipuolinen ja maistuva ja päivällisellä tarjoilemme vielä runsaamman ja monipuolisemman buffetin.

Next

Fresh and delicious

konnichiwa lahti

Korkealaatuinen ruoka, ystävällinen palvelu ja alati vaihtuvat ja uudistuvat makuelämykset takaavat sen, että haluat palata luoksemme yhä uudestaan. Valikoimiimme kuuluu niin klassiset sushit kuten makit. Ensimmäinen Konnichiwa on jo vakiinnuttanut asemansa helsinkiläisten sydämissä, ja nyt tuomme makunautinnot myös lahtelaisten saataville. Kokoa kaikki mahtavat ideasi yhteen paikkaan Matkat-toiminnon avulla. Tarjoamme illallis-menuta maanantaista perjantaihin ja viikonloppuisin, jolloin tarjoamme enemmän ruokia, yksittäisiä annoksia ja menuvaihtoehtoja. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan japanilaisen keittiön parhaimmistoa! Tarjoamme lisäksi lapsille pieniin kätösiin sopivia puikkoja, jotta puikolla syömisen opettelu olisi mukavaa ja hauskaa.

Next

Konnichiwa, Lahden ravintola

konnichiwa lahti

Lisäksi tapahtui ensimmäistä kertaa sushin kanssa. Lapset tykkäsivät kun lempisushia sai syödä niin paljon kuin halusi. Jäätelöt varmaan hitti lasten kanssa. Tämän teemme aina tuoreista ja laadukkaimmista raaka-aineista. Susheissa oli mm tuoretta tonnikalaa.

Next

Fresh and delicious

konnichiwa lahti

Lisäksi tapahtui ensimmäistä kertaa sushin kanssa niin, että siinä oli ruoto. Susheissa oli mm tuoretta tonnikalaa. Sushiravintola Konnichiwa on avaamassa uuden ravintolan Lahden keskustaan, ravintola kertoo. Konnichiwa on viihtyisä japanilainen ravintola, joka tarjoilee monipuolista aasialaista ruokaa. Noutopöydän valikoima oli runsas ja ruuat olivat kauniisti esillä. Jäätelöt varmaan hitti lasten kanssa. Ensimmäinen Konnichiwa on jo vakiinnuttanut asemansa helsinkiläisten sydämissä, ja nyt tuomme makunautinnot myös lahtelaisten saataville.

Next

Syyskuu on Konnichiwa Lahden 1...

konnichiwa lahti

Buffettiin sisältyy myös maukas makea jälkiruoka, sekä kahvi ja tee. . Sushibuffetin lisäksi tarjoamme herkullisen lämpimän buffetin, johon kuuluu vaihtuvia liha- ja kasvisruokia kastikkeineen, keiton, sekä tietysti myös suussa sulavat jälkiruoat kahveineen. Katso lisätietoja tai hallitse asetuksia. Taustamusiikki oli liian kovalla ja myös kappaleet ärsyttäviä.

Next

Kassanhoitaja/tarjoilija

konnichiwa lahti

Verkkosivuilla ei kerrottu uuden ravintolan tarkkaa avajaispäivää. Kaksi asiaa kuitenkin pudottaa sen yhden tähden. Myös salaatit ja jälkiruokapuoli toimii. Oliko sitten sunnuntaina kakkosketju töissä. Tarjoamme ravintolassa monipuolisen ja herkullisen sushi Lahti buffetin. Konnichiwa tarjoittaa japaniksi päivää, ja haluammekin, että jokainen asiakkaamme tuntee itsensä tervetulleeksi ja erityiseksi. Konnichiwa on viihtyisä japanilainen ravintola, joka tarjoilee monipuolista aasialaista ruokaa.

Next

Lounasta

konnichiwa lahti

. Henkilökunta on palvelualtista ja ystävällistä. Konnichiwalla on tällä hetkellä ravintola Helsingin kantakaupungissa Pohjoisella Rautatienkadulla. Lisää Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksen ja sivuston turvallisuuden parantamiseen sekä kohdennettujen mainosten näyttämiseen. Valikoimastamme löytyy myös gluteenittomia vaihtoehtoja, joten meiltä varmasti jokainen löytää lautaselleen herkullista syötävää. Tarjoilijat kipittivät koko ajan täydentämässä valikoimaa ja samalla putsaamassa pöytiä.

Next

Lahden keskustaan aukeaa uusi sushi

konnichiwa lahti

Napsauttamalla tai navigoimalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Olemme perheyritys, ja mikään ei tee meitä onnellisemmaksi kuin se, että näemme vieraidemme nauttivan ja viihtyvän ravintolassamme. Tarjoamme laadukkaan ja monipuolisen sushibuffetin, jossa valittavanasi on herkullisia vaihtoehtoja jopa 30 erilaisen sushin joukosta. Heti löytyi vapaa pöytä meille, vaikka ravintola näyttikin täydeltä. .

Next