Kygo a7/800. TEST: Kygo A7/800 2019-12-14

KYGO A7/800 Trådløs Hodetelefon

kygo a7/800

De leverer engasjerende, om enn ikke spesielt detaljert eller veloppløst, lyd, og har god komfort og batterilevetid. De skal likevel ha for god kontroll i toppen, noe som gjør at du nærmest kan spille så høyt som du vil uten at det låter skjærende eller vondt. Ikke rart den norske popstjernen Kygo og selskapet Kygo Life vil være med på moroa. Senior kommunikasjonsrådgiver i Forbrukerrådet, Ann Hege Skogly, ønsker ikke ta stilling til dette konkrete produktet, men sier på generelt grunnlag at det i dag er svært vanlig å bruke hodetelefoner når man skal se for eksempel film og musikkvideoer. Men hele lydprofilen til dette produktet slår meg som litt underlig, og selv om det noen ganger stemmer blir det oftere helt feil. Til løping sitter de nok litt for løst - de kommer til å hoppe frem og tilbake om du ikke har et uvanlig stort hode. Om du bare tar i dem for å justere passformen er det også litt for enkelt å komme borti tasten.

Next

A7800

kygo a7/800

Forbrukerrådet: — Svært vanlig å bruke hodetelefoner når du skal se film- og musikkvideoer. La oss se på produktet i seg selv. Contest Winners: Our business office is open for prize pickup weekdays from 8:30 am until 5:00 pm. Om du kan bruke produktet som det er, uten oppdatering og uten bug, kan du nok legge på minst to, kanskje to og en halv, karakter. Tek fikk derfor tilsendt et nytt eksemplar der synk-feilen var fikset. Lyden er derimot ikke så behagelig.

Next

KYGO A7/800 Trådløs Hodetelefon

kygo a7/800

I løpet av testperioden oppdaget vi imidlertid en ganske graverende feil med hodetelefonene, og det var at iPhone-eiere kunne oppleve at lyd fra Netflix og annen video var fullstendig ute av «synk» med bildet som ble servert. All prizes must be claimed within 30 days with the exception of event tickets. Kygo-hodetelefonene ankom oss allerede midt i november, og vi hadde opprinnelig planlagt å ha dem med i samletesten av trådløse hodetelefoner under 2000 kroner som vi. Alle kom etter Teks test. Stavanger Aftenblad arbeider etter regler for god presseskikk.

Next

Kygos hodetelefoner er ikke laget for å se video

kygo a7/800

Ifølge tall fra blir det solgt rundt én million hodetelefoner i året, og flere artister har lansert sine egne modeller. Bedre lykke neste gang, Kygo. Hodebøyla er godt polstret, og hodetelefonene klemmer akkurat passe for «vanlig» bruk. If the prize is for an event within the 24 hour time frame, your prize is immediately available. Dårlig videolyd med Iphone Testerne oppdaget nemlig at lyd fra Netflix, YouTube og annen video ikke var i «synk» med bildet når hodetelefonene brukes trådløst med Iphone. Det virker derfor rart, at du skal måtte velge mellom god lyd og lyd som er synkronisert med bildene, sier Skovly, som mener kundene må innformeres skikkelig om dette.

Next

KYGO A7/800 Bluetooth

kygo a7/800

Finn Jarle mener: Kygo-fonene er ekstremt behagelige å ha på. Det føles som om putene løftes litt ut fra ørene uten at hodetelefonen legger nevneverdige mengder press andre steder på hodet. Du må altså velge mellom to onder om du har lyst til å skaffe deg «Kygos favoritthodetelefoner». Det låter rett og slett som om det dynamiske omfanget er noe redusert, altså at de ikke går like høyt i toppen eller lavt i bunnen - litt som forskjellen mellom støyreduserende hodetelefoner med elektronikken på og av. Vi starter med en liten historie. Hodetelefonene virker ellers solid skrudd sammen, og komforten er god.

Next

Kygo(KyrreGørvell

kygo a7/800

Programvareoppdateringen som fikser bluetooth-problemene senker imidlertid lydkvaliteten såpass at vi ville anbefalt å bruke dine 2000 kroner på noe helt annet, for eksempel , som alle låter bedre og koster mindre. I sum låter det derfor litt mer ullent enn vi liker. Du må nemlig ta kontakt med selskapet selv om du vil ha hodetelefonene oppdatert, for det er ikke en operasjon som kan gjøres direkte av brukeren. For noen vil det tilsynelatende fungere slik det er tiltenkt, mens resten enten må akseptere en svært irriterende feil eller ta til takke med rimelig elendig lydkvalitet. Problemet var at den generelle lydkvaliteten hadde blitt dårligere. Komfortable og stilige Den hvite utgaven er den oppdaterte modellen, mens den svarte låter desidert best.

Next

KYGO A7/800 Trådløs Hodetelefon

kygo a7/800

If you find quality problems about our products after receiving them , you could test them and apply for unconditional refund if it can be proved. Vi har også opplevd at det oppdaterte settet vrenger i bassen på noen få låter, et problem vi ikke finner på utgaven før oppdatering, og som vi kun har opplevd med hodetelefonene fra Amadeus og Biltema før disse. Det betyr ikke at hodetelefonene aldri henter frem bassreservene, som de i og for seg har greit av. Mellomtonen er riktignok fremhevet i lydbildet, noe som går på bekostning av oppløsning i resten av registeret. Det er stort sett matt plast som er brukt, med detaljer i blankt og matt «stål».

Next

Contact Us

kygo a7/800

Med Kygoenes spillestil får man servert nesten bare stemme, med alt annet i bakgrunnen. Finn Jarle Kvalheim, journalist Tek. En laddning ger en lång 23 timmars speltid. During this period , we could provide free technical maintenance if there are any problems about our products. To insure that it will be available, please wait at least 24 hours after winning to claim your prize.

Next

KYGO A7/800 Trådlös Hörlurar

kygo a7/800

Bluetooth-tilkoblingen er også dønn stabil, etter vår erfaring. I utgangspunktet ga vi det vi vurderte som en slags snittkarakter for produktet i dets ulike varianter. Supermjuk öronkudde i läder och lättviktsdesignen säkerställer ett bekvämt bärande även under lång tid. Stavanger Aftenblad har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Den låter dessverre noen hakk svakere - og gjengivelsen oppleves som direkte feil på en del låter. Batterilevetiden er oppgitt til 23 timer med avspilling, og det virker å stemme rimelig godt overens med våre observasjoner. Dermed blir lyden overført med en bluetooth-standard som på langt nær er optimalisert for lyd, og resultatet deretter.

Next

Kygo(KyrreGørvell

kygo a7/800

Enten må du godta en ganske irriterende bug, eller så må du levere dem inn til oppdatering for så å få tilbake et kvalitetsmessig svakere produkt enn originalen. Og selv om dypbassen kanskje tenderer litt mot ullen, den og, er den øvre delen av bassregisteret rimelig sprettent, noe som gjør at det ligger mye moro her om du bare skrur opp lyden litt. Kygomusic — Få henvendelser — Mange bruker hodetelefoner også når de ser video, gjør dere potensielle kunder med Iphone oppmerksomme på denne mangelen ved produktet?. Om du kan leve med bluetooth-buggen som plager originalproduktet eller ikke har en iPhone, er disse hodetelefonene ikke så aller verst. For eksempel skal Kieszas stemme på Dearly Beloved ligge såvidt under det øvrige kompet av perkusjon i gode hodetelefoner og høyttalere.

Next