Landstreff stavanger 2020. Landstreff Fredriksten 2019 2019-12-12

landstreff stavanger

Landstreff stavanger 2020

Det er plass til mellom 10,000 og 12,000 russ på Birkebeineren Skistadion, der det nå arrangeres! Her kan du slappe av i våre fat-boys og lade telefonen din. Landstreffet i Stavanger arrangeres i Kongeparken utenfor Stavanger 4. Dette skjer fra flere scener. Etter å også ha blitt arrangert et par andre steder, etablerte det seg endelig på Lillehammer i 1997. Line-upen blir villere og villere for hvert år som går.

Next

Landstreff Fredriksten 24. april 2020 i Halden

Landstreff stavanger 2020

Her er en liten oversikt over de største treffene, hvor de er og når de er, for å gjøre det litt lettere å planlegge! Parkscenen er den største, og rommer 14 000 tilskuere, Amfiet er den nest største med ca. . Unfortunately it was not possible to process your reservation. Landstreff Telemark 2018 — 27. A technician has been informed about this issue. Har du det beste konseptet, den beste lyden, det beste lyset eller den beste låten? Du kjøper også dusjpoleter og kan låse inn dine verdisaker telefon,pc, etc.

Next

Right Chevron

Landstreff stavanger 2020

Er du klar for tidenes russetid nå? Her finner du låter fra fjorårets imponerende line-up, inkludert Martin Garrix, Digital Farm Animals, Tiësto, Afrojack og fler. Her er det plenty av sjanser til å vinne! Hittil er ItaloBrothers bekreftet til festivalen 2018. Tryvann, Landstreff Stavanger eller Landstreff Lillehammer er jo noen å sjekke ut. Unfortunately an error occurred while trying to add the item to your cart. Informasjonen selger også Red bull, mineralvann, snacks, sjokolade m. Sjekk ut i Spotify for låter og artister du med stor sannsynlighet kommer til å oppleve i russetiden på festivaler som Tryvann! Profesjonelt vakthold, politi,vektere, brannvesen og leger med sykepleiere og førstehjelpere, ambulanser og brannbiler stasjonert på området. Du må ikke ha superdyre billetter for å få en fet russetid, og om du i tillegg ikke rakk å kjøpe noe før det ble utsolgt, kan det være lurt å følge med hvor og når det skjer ellers i området.

Next

Landstreffet i Stavanger

Landstreff stavanger 2020

Større verdisaker er det mulighet å ha i egne container ved siden av serviceteltet. Unfortunately it is not possible to reserve the desired amount. Er du glad i å bade så finner du også Sommerland i Bø og et badevann med strand i nærheten! Landstreffet i Stavanger har blitt en av Norges største festivaler, selv om den kun er ment for russen. Det går busser i mellom våre samarbeids hoteller Quality choice Sarpsborg og Fredrikstad Se nettsiden eller Facebook for informasjon. Her er det personale som vil bistå dere etter beste evne, om det er for å låne telefon, hjelp til å finne frem, noen å prate med eller om noen ønsker å ha noen å gå på en av de mange konsertene med. Flere ulike artister har spilt på treffet i løpet av årene det har blitt avholdt.

Next

Landstreffet i Stavanger

Landstreff stavanger 2020

Vi har så klart samlet våre favoritter for deg, og den oppdateres hver eneste uke! Lærlinger tar med kopi av lærlingkontrakt. Under treffet arrangeres det ulike konkurranser og kåringer, i tillegg til at det avholdes konserter. Landstreff Lillehammer 2018 — 4. Alt for en trygg og god feiring! Your reservation has been adjusted to the maximum available amount. Det ble første gang arrangert på Hellerudsletta i 1992, og deretter på Ringbanen på Gardermoen.

Next

Right Chevron

Landstreff stavanger 2020

Please complete the order with your current cart and try again. Enten om du legger den i eget låsbart ladeskap, henger ved disken til informasjonen og låner lader der eller ligger i fatboys, har med egen usb-kabel som du kan stikke rett i en av de mange lade-punktene i bordene. Tiësto, Skrillex, The Prodigy, Karpe Diem, Scooter og selvfølgelig mange fler har gjestet Landstreff Lillehammer. Unfortunately it is not possible to reserve tickets or products for events from multipile organizers. Vi lover god stemning og hype for Landstreffet 2018! Mange scener, spisesteder, en stor camp og Norges største tivoli gjør dette til et russetreff du ikke glemmer! Heller ikke denne festivalen sparer på kruttet når det gjelder line-up. Landstreff Fredriksten 2019 er på Fredriksten Festning, Halden. Denne oppdateres jevnlig med de største hit- og partylåtene.

Next

Events in Stavanger

Landstreff stavanger 2020

Landstreffet i Stavanger også kalt Landstreffet er et årlig arrangement i for. Et fantastisk sted for en av landets største russetreff med ca 10 000 deltagere. Men har du egentlig husket alt? Vi har laget en liten checkliste om alt som må med før du er klar for både Tryvann, landstreff Stavanger og rett og slett russetiden 2019! Finn det feteste sitatet «» og«» om du enda ikke har kommet på noe, og få i orden før april om du er bittelitt lur. Vi har store områder for buss og van-parkering. I tillegg har har Landstreffet scenene Club:venue, Bus:Venue og Plusfiresyv.

Next

Events in Stavanger

Landstreff stavanger 2020

Russeservice, russedress og en god del andre har sikkert allerede kontaktet dere om alt dere må ha til russetiden! Arrangementet blir avholdt i ved i , og ble i 2016 avholdt for 30. Dette er et fantastisk sted for å arrangere et av landets største russefestivaler med ca 10 000 deltagere, 130 russebusser og flere hundre vans. Landstreffet i Stavanger er Norges største russetreff med over 14 500 russ, og samler russ fra hele Norge. Landstreff Fredriksten har et stort service-telt lokalisert mitt i hjertet av festivalen. I informasjonen kan du få hjelp til det du måtte trenge. Den samme spillelisten blir oppdatert med nye artister og låter så fort vi vet mer om line-upen til 2018.

Next