Lett dunjakke barn. Dunjakke til barn 2019-12-14

Jakke Barn

lett dunjakke barn

Gås anses generelt sett å være litt finere. Hvilken størrelse skal jeg kjøpe? Barnejakker til alle sesonger og allslags vær Mange foreldre husker kanskje hvor kjedelig det var å måtte ha på seg jakke, når man lekte ute som barn — hvordan man gjerne sprang av gårde ut i kulda i bare en hettegenser, med mor eller far på slep, viftende med vinterjakka. Uansett om du skal på fjelltur, skitur eller bare gå til og fra jobb eller skole, er dunjakken alltid en sikker vinner. Jakken er en kort modell med romslig passform og har funksjonelle detaljer som avtagbar hette med justeringsmuligheter. Men vær nøye med temperaturen, den skal ikke vaskes på for høye grader. Se uansett etter den som svarer best til dine behov.

Next

Dunjakke: dunjakker fra Bergans, The North Face og Norrøna

lett dunjakke barn

Anorakken er vind- og vanntett og har et lett og luftig meshfôr. Forlenget ryggparti og avtagbar hette med justering i nakken. Se for deg en pose med dun som du trykker sammen, når trykket slippes opp skal dunet fylles med luft igjen og bli luftig — og det er det som er fill power! Har du prøvd det går du aldri for tung strikkegenser igjen. Investerer du en dunjakke har du en god følgesvenn gjennom mange år. Jakker barn 1-7 år Stormberg tilbyr et bredt utvalg av jakker i god kvalitet til barn, i alderen ett til åtte år. Her vil du finne gode og stilsikre dunjakker til barn, allværsjakker til barn, parkas til barn, til barn, softshelljakker til barn, til barn, og så videre. Stikkord: 700 cuin Velg din størrelse Cuin 700 Blandingen av fjær og dun, og fyllgrad påvirker evnen til å holde på luft, og dunspenst regnes i en skala som heter Cuin cubic inches per ounce.

Next

Dunjakker & vatterte jakker

lett dunjakke barn

Det kan være lurt å velge din vanlige størrelse hvis du skal kjøpe en dunjakke på nettet. Ridabu anorakk til barn er en praktisk og god jakke som er spesielt utviklet til et aktivt friluftsliv. Vi har mange dunjakker året rundt i nettbutikken vår, uansett om du er på jakt etter en dunjakke som sommerjakke, vårjakke, vinterjakke eller høstjakke. Velg gjerne dun som er naturlig overskudd fra matindustrien, slik at dunet ikke blir plukket av levende dyr. Produsentene velger ulik fill power avhengig av hvilken type jakke det er — en varm, stor og fluffy jakke trenger mye høyere fill power enn en tynn dunjakke, som ikke trenger like mye.

Next

NORHEIM Bymarka dunjakke barn G

lett dunjakke barn

Vi har testet 14 dunjakker på under 400 gram, med varierende dunkvalitet. Samtidig er dun svært fuktabsorberende, og du vil derfor ikke bli klam eller fuktig på innsiden. Det er lite som er så lett og varmt som en , men jakkene med har oftere membraner og tapede sømmer som gjør de tettere mot vann. Denne standarden sørger for dyrevelferd og at dyrets «fem friheter» blir møtt. Tørkes i tørketrommel med tre tennisballer på svak varme. Er den full av prima dun, men for kort på magen eller åpen i halsen, blir du likevel kald. Dun og fjær En dunjakke har alltid en blanding mellom dun og fjær i jakkens polstring.

Next

Jakker til barn 1

lett dunjakke barn

Dette betyr at dyrene skal skånes fra bl. Det er hardt arbeid, men det føles godt — både for Tufte, forbrukerne og kloden. Men noen er bedre og mer spisset mot friluftsbruk enn andre. Forskjellen mellom ulike dunjakker Tenk på hva jakken er fylt med. Dette gjør den godt egnet til både fjell- og skogsturer, til brett- og skikjøring og til hverdagsbruk.

Next

Barnejakker

lett dunjakke barn

Hvordan finner jeg riktig dunjakke? Vreng plagget med rettsiden ut halvveis i tørkeprogrammet. Størrelsene går fra 1 år til 7 år, som tilsvarer størrelse 86 til 122. Prøv jakken med en tykk genser under, da skal du kunne bevege deg uhindret i jakken. Hardere dun kalles fjær, og anses ikke som like fint. Stoffet på en dunjakke varierer veldig.

Next

Dunjakker & vatterte jakker

lett dunjakke barn

Velg en dunjakke fra et merke med høy kvalitetskontroll, som har oversikt over hele kjeden fra råvare til produksjon. Se gjerne på hvilken «fill power» jakken har, det avgjør hvordan den oppfattes, føles og ser ut. Jo mer av polstringen i jakken som består av dun, jo varmere er generelt dunjakken. Det finnes knapt noe annet naturlig materiale som har de samme isolerende egenskapene som dun. Du får den i beige eller svart og i alle størrelser fra xs til xl Se også Skrevet i Innleggsnavigasjon. Jo mer av polstringen i jakken som består av dun, desto varmere og lettere jakke. Hvis du vil ha en dunjakke med ekstra bra bevegelsesfrihet, kan du velge en med et litt mer tøyelig materiale i konstruksjonen.

Next

Barnejakker

lett dunjakke barn

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. G-Sport Stathelle - Brotorvet G-Sport Steinkjer - Sakshaug Sport G-Sport Stjørdal G-Sport Torvbyen Fredrikstad G-Sport Tromsø - Torgsenteret G-Sport Trondheim - Lefstad G-Sport Trondheim Torg G-Sport Tønsberg - Kilen G-Sport Ulsteinvik - Hofseth G-Sport Ørsta G-Sport Ålesund - Moa Norheim Bymarka Dunjakke til barn er en varm og lett dunjakke med vannavvisende ytterstoff. Velg og vrak blant jakker i ulike modeller og stiler til barnet ditt. Hvis du kjøper en tykk dunjakke, så kan du regne med å holde deg varm til og med på de kaldeste dagene i året. Dette sier også noe om hvor lett eller vanskelig det er å presse sammen dunjakken, noe som kan være avgjørende ved kjøp av en dunjakke som skal brukes ved f. Tenk på miljøet — ikke vask for ofte! Merk at alle som handler hos Outnorth får en konto, men det går likevel bra å handle hos Outnorth uten å holde rede på sine kontoopplysninger. Vi vil at alle som kjøper en Tufte dunjakke skal være trygge på at all fugl som bidrar til vår dunproduksjon behandles humant og lever et godt liv.

Next