Linjan 79 uusi reitti on myös nykyistä Sorvaajankadun kautta kulkevaa reittiä nopeampi. Ken halajaa omakotiasukiksi ottakkoot ristin nimeltä yksityisautoilu kantaakseen kaikkine siihen liittyvine kuluine ja muine vitsauksineen. Tai korkeintaan sitä ettei vielä jäljellä oleviakin joten kuten toimivia yhteyksiä lopetettaisi niitäkin. Mutta silti kuukausilippulaisena sitä toivoisi ja ehkä vähän odottaisikin piirun parempaa palvelutasoa. Joku kommentoija huolehti Tammisalon vanhusten mahtumisesta päiväsaikaan 82B-bussiin.
Temppu ei edes maksaisi mitään. Linjat 58 ja 551 muuttuvat runkolinjoiksi 500 ja 510 vaiheittain. Kruunusiltojen tuloon on vaikka miten paljon aikaa joten sekään ei ole mikään peruste tälle. . Linja 79 siirtyy kulkemaan Linnanrakentajantien kautta jo syksyllä 2017. Vuoroväli pysyy samana eli 20 min päivällä, mutta matkustajamäärä lisääntyy.
Ja tuleeko ensi syksynä sitten linjojen 500 ja 510 kilpailutus, ja onko mahdollista myös ajaa näitä runkolinjoja teli sähköbusseilla? Itsekin täytyy alkaa miettiä, miten päästä kohtuuajassa työpaikalle Ruskeasuolle, kun 50 ja 59 molemmat typistetään. Kyse ei ole monesta sadasta metristä. . . . Introduced in October 2013, it has proved to be a worthy successor to the Ninja 250R.
Ehdotettu myös linjojen 80 ja 81 yhdistämistä lenkiksi. Linjoja 58 ja 551 liikennöidään syksystä 2018 alkaen pääosin runkolinjojen reiteillä ja vuoroväleillä, mutta vielä sinisillä busseilla ja vanhoilla linjanumeroilla. Luulenpa, että kimppakyydit yleistyisivät ainakin sen verran, että nämä puolen tusinaa onnetonta ainakin pääsisivät autokyydillä lähimmältä metroasemalta työpaikoillensa. Suunnittelijankadun kautta bussit ryhtyvät kulkemaan sitten, kun ajoyhteys uuden sillan kautta tulee käyttöön arviolta vuonna 2019. Uudistusten tavoitteena on sujuva ja luotettava linjasto. En onnistu saamaan berserker kohtausta jos lähimmälle pysäkille on yli 200m vaikkei kotoani olekaan. Olen perillä keskimäärin ehkä parisen minsaa myöhemmin, mutta ostan sillä vähän mielenrauhaa ja bonuksena saan vielä kuntoliikuntaakin.
Wanhuksia ajatellen joku palvelulinja korkeintaan lienee perusteltu. Pasilaan saakka pääsee Herttoniemestä vaihdottomasti runkolinjoilla 500 ja 510. Missä on laituri 16 metroasemalla, se entinen 4006? Linja 58 muuttui runkolinjaksi 12. Tihein välein liikennöitävästä runkolinjasta tulee nopea yhteys Itäkeskuksen ja Munkkivuoren välille. The engine weight has been reduced using sleeveless cylinders, lighter pistons and a redesigned head, crankcase and oil pan. Reitti palvelee myös Työnjohtajankadulle suunniteltujen uusien asuinkortteleiden liikennettä.
. . Runkolinja 500 entinen linja 58 on Helsingin seudun liikenteen runkobussilinja. Omalta osaltani uudistus ei siis käytännössä paranna liikkumistani miltään osin. Ja miksi suunniteltu 510:n linjaus on loppupäässään Otaniemi-Tapiola, eikä nykyinen 551-linjan reitti? En missään ole nähnyt niin paljon jengiä säännöllisesti kipittävän koteihinsa ja kotoa harrasteisiin - on keli mikä hyvänsä - mitä näkee varsinkin Hiihtomäentiellä koska 81:n vuoroväli on vain pykälän tai pari maaseudun susikoulukuljetuksia kunnianhimoisempi.
Herttoniemen linjastosuunnitelma pohjautuu asukasvuorovaikutuksessa esiteltyyn vaihtoehtoon 1, joka oli kyselyyn vastanneiden mukaan esitellyistä vaihtoehdoista paras. Kyselyssä selvitettiin matkoja, joiden lähtö- tai määränpää on Herttoniemessä, Roihuvuoressa, Roihupellossa tai Tammisalossa. Failing that, aletaan kerätä pientä mutta sitäkin v-mäisempää joukkoliikennesubventiokassaa yksin autolla alueelle liikkuvilta. Parempi silti olisi myöhään kuin ei milloinkaan. Linjaa käyttävät monet siilitieläisetkin, ja matka bussipysäkille pitenee huomattavasti.
Itäväylälle lännen suuntaan mahtuu kyllä mainiosti bussi pysähtymään toisin kuin joku väitti :. Herttoniemen alueen tuleva linjasto Näin suunnitelman laatiminen eteni Työ Herttoniemen alueen linjaston uudistamiseksi alkoi syksyllä 2015. Ei ihmiset voi rallitella tuntia aamu ja iltapäivisin busseilla. Niinpä vaihtoehto 2 tai ainakin 0+. .