Lisa självservice stockholm inloggning. Logga in som medarbetare 2019-11-15

Lediga jobb

lisa självservice stockholm inloggning

Timlön kan delas upp på olika poster om du t. Kom ihåg att logga ut när du lämnar datorn så att ingen annan kommer åt ditt konto. Har du fler än en anställning kan du bläddra mellan dem genom att trycka på pilen rullistan i det övre hörnet. Här ska du också lägga in kontaktuppgifter till dina närmsta anhöriga som din chef kan kontakta om det händer dig något på jobbet. Dag 2—14: Här ser du både sjukavdrag och sjuklön. Lägg till ett medelande om du anser det vara nödvändigt.

Next

Serviceinriktad administrativ assisent

lisa självservice stockholm inloggning

Stockholm växer som aldrig förr. Tryck på Spara Registrera Avvikande tjänstgöring Om du arbetat övertid registrerar du den genom att antingen klicka på den dag det avser i kalendern eller genom att klicka på den gröna knappen. Du har ett trevligt bemötande och är van att arbeta med interna och externa kontakter. Avdraget är din daglön uppräknad med den kalenderdagsfaktor du har enligt schema. Det är enbart då du är frånvarande mitt under arbetspasset som du anger klockslag i både from och tom.

Next

Mobilt BankID

lisa självservice stockholm inloggning

Dessa uppgifter behövs då du ska ansöka om frånvaro för exempelvis Tillfällig föräldrapenning och Föräldraledighet. Kalender Här visas din arbetstid enligt de schemauppgifter som finns inrapporterade och även de händelser som du rapporterat in såsom frånvaro och extra tid. Karensavdraget kan aldrig vara mer än sjuklönen för dag 1. Om du är fortsatt frånvarande nästa dag måste du komma ihåg att lägga in en frånvaroansökan via Kalender. Välj den anställning du ska rapportera på.

Next

Mina konton

lisa självservice stockholm inloggning

När du har registrerat en post syns den i din kalender. Detta saldo uppdateras enbart i samband med lönekörning. Kvalifikationer För att lyckas i rollen behöver du ha fullgjord gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet av administrativt arbete. I självservice, klicka på Kalender och du måste välja den gröna knappen Lägg till ny aktivitet. På raden Övriga adresser är det förinställt utbetalningsadress, där finns en pilmarkör rullist. Din arbetsplats är förlagd till en av våra förskolor, men att åka runt till våra förskolor ingår i uppdraget. Det du skriver till kommunen kan komma att diarieföras och bli offentlig handling.

Next

Självservice medarbetare

lisa självservice stockholm inloggning

Systemet lägger då extratiden där din rast ligger i schemat. Funktionaliteten beror på vilken av stadens e-tjänster du använder. Du ska alltid se till att ha uppdaterade adress- och telefonuppgifter. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Svaret uppdaterat 7 april 2014 Varken din bank eller Stockholms stad har tillgång till din kod. Användarnamnet blir den e-postadress som du anger. Du kan direktstämpla In och Ut, klickar du i rutan kan du registrera andra typer av stämplingar samt koder.

Next

Lediga jobb

lisa självservice stockholm inloggning

För att registrera en ny stämpling så väljer du Typ av stämpling. Det finns också snabblänkar till sidor som kan vara till hjälp. För att uppgifter ska komma med på lönespecifikationen måste de vara inrapporterade och beviljade. Observera att om du väljer att registrera via den gröna knappen så är dagens datum förinställt, markerar du en dag i kalendern så blir det valda datumet förinställt. Vi söker en administrativ assistent som ska fungera som administrativt stöd till förskoleområdet och till ledningsteamet. När du är på arbetsplatsen och har loggat in på nätverket med ditt vanliga användarnamn och lösenord kan du komma in i Självservice via personalsidorna, utan att logga in igen.

Next

Logga in som medarbetare

lisa självservice stockholm inloggning

I bandet Verktyg och länkar hittar du länken till Outlook web access. Du får aldrig både semesterersättning och semesterdagar. Är rutan Inte behandlad tom så kan du ändra posten. Du kan välja att bara se pass där du anmält tillgänglighet. Detta kan vara sådant som genererar ersättning som t.

Next

Självservice medarbetare

lisa självservice stockholm inloggning

Belopp: Den totala summan för löneposten när antal och a-pris är sammanräknat. För dig som använder självservice i Personec P finns nu en checklista som förenklar arbetet lisa. Sök arbetsplats ska användas om kostnaden för tiden du rapporterar ska belasta en annan arbetsplats än din ordinarie, t. I denna vy kan du bara registrera flex på dagens datum. Klickar du i rubriken Kommande frånvaro kan du registrera ny frånvaro.

Next

Serviceinriktad administrativ assisent

lisa självservice stockholm inloggning

Du väljer Frånvaro och lägger in Orsak, Startdatum, Slutdatum, klockslag om frånvaron avser del av dag samt skriver ett meddelande till din chef. Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Du är inte begränsad till tjänster i mobiltelefonen utan du kan använda den för att logga in i till exempel webbtjänster. Kontrollera att du står på rätt anställning innan du registrerar din arbetstid. Mycket ofta går informationen att hitta på bankens hemsida.

Next