Maailmanloppu 2050. Maailmanlopun meininki 2020-01-01

2060

maailmanloppu 2050

Tehokkaan metsätalouden ansiosta sekä metsiemme hiilinielu että hiilivarasto ovat kuitenkin ennätystasolla. Lisäksi todettakoon että esim marssi on kertaalleen jo asuttu planeetta. . Sopeutumista ei ehdi tapahtua, se veisi aikaa jopa satoja sukupolvia. Oma hehtaari metsää tai pieni pala perunamaata tuolla jossain. Hän ei ollut pelkkä henki.

Next

Bulgarialaismummon ennustus kauhistuttaa: ”Eurooppa tuhoutuu muslimisodassa”

maailmanloppu 2050

Ja jos meistä kumpikaan ei ole lukenut itse tutkimusta, niin mehän emme voi tietää, mitä siellä on oikeasti sanottu. Asiasta päättäneiden ja siis haukuttavien herrojen taso vain nousisi entisestään suorastaan taivaallisiin mittoihin. Puolan valloituksen jälkeen alkoi valesodaksi kutsuttu aika. Ihmistä tällaiset toimet ovat kiinnostaneet vähän. Meillä aikuisilla homma karkasi vähän käsistä.

Next

maailmanloppu

maailmanloppu 2050

. Miksi vain ilmastonmuutosasiat painaa niin kovasti mieltä? Tällaisia juttuja tulee ehkä yksittäinen juttu kerran vuodessa jossain hullu maailma -osastossa, jos sitäkään. Jos uskot näihin juttuihin, niin onko sinulla esittää jonkinlaista perustetta uskollesi? Muistatko maailmanlopun vuonna 2000, kun kaiken piti loppua, koska tietokoneiden laskureissa ei ollut aikaa 99 jälkeen? Timo Soini pätkä Parasta luonnonsuojelua on kuitenkin hajautettu pienomistus. Illan pimeydessä ajatuksetkin usein synkistyvät ja pelot valtaavat mielen. Sen hän osoitti syömällä yhdessä opetuslastensa kanssa. Siitä olisi syntynyt vähintään maailmansota, kun jo sikainfluenssa on ajanut valtakunnan kansalaissodan partaalle. Kuoleeko ihmiskunta sukupuuttoon 30 vuoden aikana, vai alkaako 30vuoden jälkeen olla niin tukalat paikat, että ihmiskunta alkaa kuolla sukupuuttoon.

Next

4 maailmansota

maailmanloppu 2050

Jumalan jäljet maailmassa Onko kuva uudesta luomakunnasta vain utopia, kaunis haave, josta meillä ei ole mitään takuita? Esimerkiksi Suomen tuoreen ilmasto-ohjelman mukaan kasvihuonekaasuja vähennetään 80 prosenttia vasta vuoteen 2050 mennessä. Ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa olivat kadonneet, eikä merta ollut enää. Jos tuosta avauksen raportista uutisen haluaisi kirjoittaa, sen pitäisi keskittyä idioottimaisuuksien kumoamiseen. Nyt termostaattia pitää säätää pienemmälle. Yhden totuuden yhteiskunnat ovat tappaneet ihmisiä enemmän kuin ilmastonmuutos ja hiilipölyt yhteensä. Jussi Martikainen: Erilaisia ilmakehän uskomushoitajia on syytä varoa. Kuten taisin sanoakkin, melkein jokainen omaa niin hyvän medialukutaidon, että huolissaan ei tarvitse olla.

Next

Tutkimusryhmä: ihmiskunta kokee loppunsa vuoteen 2050 mennessä

maailmanloppu 2050

Minkäänlaista kritiikkiä tai järjenkäyttöä ei odoteta, vaan kaikki menee läpi. Et löydä lehdistä juttuja tulevasta ydintuhosta tai asteroidin syöksymisestä maahan tai superbakteereista. Opetuslasten oli paikoin vaikea tunnistaa häntä Jeesukseksi. Vuoden 2012 maailmanloppu häiritsisi pahan kerran myös sikainfluenssarokotuksia. Miksei sama vauhkoaminen asteroideista ja Jeesuksen ties kuinka monennesta tulemisesta? Hän näkee ihmiskunnan kulkevan kohti tuhoaan.

Next

KM

maailmanloppu 2050

Yhdysvallat ei tähän skenaarioon sisälly, sillä Raamattu ei mainitse sitä sanallakaan. Joka muuta väittää, on selvästi väärässä. Onko ketään, kelle saisi häijyillä. Mielestäni länsimaissa rahan ja toisaalta teollisuuden työntekijäjärjestöjen kaksinvalta on romuttanut demokratian ja hyvinvoinnin koneiden ja automaation tuoma hyöty on jaettu väärin. Takuut tulevasta maailmasta On vielä yksi merkki, jonka Jumala on halunnut antaa uudesta luomakunnasta. Jokainen uusi sukupolvi on vienyt maailmaa eteenpäin. Joku tietenkin uskoo, mutta joku nyt aina uskoo mihinvain.

Next

Maailmanloppu v. 2050 !

maailmanloppu 2050

Äänetön kevät nosti metelin ympäristön tilasta Ympäristötietoisuus idätettiin alun perin tuholaismyrkyissä ja ilmansaasteissa. Tämä herättää kysymyksen totetuuko koko raamattu vaiko vain Ilmestyskirja? Veikkaisin, että kohderyhmä on aiheelle laaja ja siksi siitä on mukava kirjoittaa. Suuremmat uhat tulevat nyt muualta. Tämäkin ensi kertaa historian aikana. No joissakin on niitä reikiä katossa kun hurskas omistaja on rämähtänyt katon läpi jeesuksen tykö.

Next

Tutkimusryhmä: ihmiskunta kokee loppunsa vuoteen 2050 mennessä

maailmanloppu 2050

Jos ilmestyskirja on näin alkanut tapahtua ja jos Karitsa availee jo sinettejä niin eikö se merkitse, että raamattu kokonaisuutena jää toissijaiseksi ja Ilmestyskirjan tapahtumat ovat ensisijaisia. Suomalaisella metsänhoidolla koko pohjoinen havumetsävyöhyke olisi merkittävä apu maailman ilmastotalkoissa. Olisi saattanut olla hyvinkin mielenkiintoista kokea oikea maailmanloppu livenä, sillä sellainen osuu ihmisen kohdalle vain kerran elämässä. Tärkeä kysymys on, kuinka tämän luonnonympäristön kokonaisvaltaisen tuhoamiskehityksen voi pysäyttää? Istumajärjestys kuumensi eduskunnassa - koulukiusaamista vai ei toinen maailmansota, Shelley Winters, natsi-Saksa, Millie Perkins, juutalaisvainot, holokausti, Hollanti, George Stevens, Anne Frank. Mitä vähemmin jäätä on sitä nopeammin se sulaa. Itse olen aina ollut sitä mieltä, että normaalin yleissivistyksen piikkiin menevät asiat eivät oikein käy poikkeuksellisen kyvykkyyden mittariksi, mutta otan toki mielelläni vastaan positiiviset arviot.

Next