Melodikrysset vecka 10 2020. Vecka 10 2019-12-25

Kyrkoherdens tankar: Melodikrysset vecka 51

melodikrysset vecka 10 2020

Just a gigolo och I ain't got nobody med Louis Prima. Jag tror att det är Monica Nielsen som sjunger. Han eller hon behöver garanterat en ugn. En blivande hjälte som räddade barn från misär och fattigdom. Åh vad jag gillade deras barnprogram när jag var liten. Till min fru och yngsta dotter gav jag en resa till London, sonen och äldsta dotter fick en Berlinresa. I morgon far vi till Leksand och firar Högmässa och sedan blir det slutspurt i veckan med allt som skall göras inför julfirandet — julpynt och krubba skall byggas upp m.

Next

Vecka 10

melodikrysset vecka 10 2020

Det känns som vi fått lite vinter, eftersom det är minus 4 grader och det ligger pyttelite snö på marken. Staffan Ling sjöng tillsammans med Bengt Andersson. Här kan du se kalender 2019. Även om jag är ledig måste jag svara i telefon och besvara mejl, samt attestera räkning så de inte går till inkasso. Jag saknar Gunnar Wiklunds röst.

Next

Kyrkoherdens tankar: Melodikrysset vecka 50

melodikrysset vecka 10 2020

Varför skulle jag sätta ett nytt barn till världen när det redan finns så många barn som behöver någon som kan hjälpa dem. När jag gick upp låg de alla tre i min frus säng, men när jag passerade sovrummet alldeles nyss såg jag att Bucky lagt sig i Hugos bur igen och att Alexi lagt sig i katternas transportbur. I Järfälla har vi strålande solsken på en klarblå himmel och det är någon enstaka minus grad. För tre av dessa fyra barn stämmer inte de historier som står i adoptionspapperna. Att adoption skulle kunna vara ett alternativ. Jag skriver in gris och rymt.

Next

Kyrkoherdens tankar: Melodikrysset vecka 50

melodikrysset vecka 10 2020

EvaBritt Strandberg sjöng Jacques Brels I en hamn i Amsterdam. Jag har också deltagit i en arbetslags dag för Servicenenheten och Kyrkoherdegruppen. Dessutom har jag haft två begravningssamtal inför kommande begravningsgudstjänster samt lett mässan i Maria kyrka. Publiceringarna går som hejsan idag, hoppas att det håller i sig hela sändningen. Jag har lett två begravningsgudstjänster med efterföljande minnesstunder.

Next

vonkis: 2020

melodikrysset vecka 10 2020

Dessutom kan du också hitta skottår, årstider, sommar- och vintertid och månens läge under 2019, eller se månkalender 2019 och världsklockorna via menyn överst på denna sida. Jag tror att denna typ av musik kallas polonaise. Så, då var det sagt. Lite påfyllning av snö ska det bli också. Utöver detta har jag haft ytterligare avstämningssamtal med arbetsledare och de medarbetare som jag är arbetsledare för. Se där, ytterligare ett kryss löst och inklickat. Därmed är dagens kryss avklarat.

Next

Kyrkoherdens tankar

melodikrysset vecka 10 2020

Tack alla som var med idag, ta hand om er i jultrafiken så sörs vi igen om en vecka. Det är andra gången jag ringt in till Ring så spelar vi men liksom den andra gången fastnade jag i slussen. Väldigt känd musik från Så talade Zarathustra, Also sprach Zarathrustra på tyska. Nu snabben och kolla lite. Först musik att förknippa med Wien och sedan en riktigt bra pianoversion av Queens Bohemian rhapsody.

Next

Kyrkoherdens tankar

melodikrysset vecka 10 2020

Godmorgon Krister med familj o alla kryssare! Det kommer att bli en lugn dag i soffan framför tv:n. Till att börja med vill jag tacka för alla de vänliga och uppmuntrande ord jag fått ta emot i kommentarerna och i mejl. Jag ska också läsa igenom bibeltexterna ett par gånger till inför den högmässa jag ska leda i morgon. Jag, Hugo och Alexi har som vanligt legat och lyssnat på Ring så spelar vi. Först och främst, tack alla ni som bidrog till de 1400 som samlades in till Musikhjälpen via bössan.

Next

Rissna

melodikrysset vecka 10 2020

Else-Britt och jag önskar Dig och familjen en fin jul tillsammans med Hugo, Bucky och Alexi. Både Hanna och jag uppskattade föreställningen. Efter mycket om och men får Madeleine kontakt med sin biologiska familj och de kan återförenas. Jag öppnar kommentarsfältet från min telefon så att ni kan umgås och hjälpa varandra där. Ofta fick jag höra hur ensam jag skulle bli, att mitt liv skulle sakna mening, när syskon och människor i min närhet skulle börja få barn, då skulle jag minsann ändra mig. Undrar hur ung han var vid den inspelningen för jag kände faktiskt inte igen rösten! Ta hand om er, vad ni än ska göra idag, så sörs vi igen om en vecka.

Next

Kyrkoherdens tankar

melodikrysset vecka 10 2020

Istället blev det tydligt att adoptioner möjliggörs genom att utsatta och fattiga kvinnor runt om i världen många gånger inte ges någon reell möjlighet att faktiskt ta hand om sina egna barn. Så var det dags, kör så det ryker! Alldeles strax ska min fru åka till Jakobsbergs närakut för att doktorn ska titta på de utslag yngsta dottern fick under gårdagen. Det verkar som om Eldeman missat att hon hade ett e på slutet, dvs Jeane. Eldemannen gillar det här artistsmeknamnet. . Han har jag hört i verkligheten änna. Jo, att adoptioner, framförallt internationella adoptioner, är oerhört problematiska och borde ses över.

Next

vonkis: 2020

melodikrysset vecka 10 2020

I går tittade jag på fyra filmer eftersom min fru, yngsta dotter, Hugo, Alexi och Bucky åkte till Karlskrona i går morse, för att hälsa på mina svärföräldrar. Gråmulet i Geneta-Södertälje 6+ , kan komma runt kl. Krister med familj o djur o alla kryssare! I övrigt har jag tillbringat mina lediga dagar med att ta långa promenader med Hugo samt att se en rad olika filmer på Netflix. Här i Rissna har vi -8 grader och mulet men fantastiskt vackert med vitt i träden! Bucky ligger i Hugos bilbur och Alexi ligger på fönsterbrädan i vardagsrummet och har koll på omgivningen. Det kan vara mycket praktiskt om du letar efter ett visst datum till exempel när du har semester eller om du vill veta veckonumret för ett datum under 2019. Det mesta av snön som kom här om dagen har smält undan och det har blivit en hal isskorpa. Ja men då så, där var dagens kryss löst och inklickat.

Next